Batshe✔a
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
•
עיצוב ואדריכלות פנים
השילוב עם נגינת הרקע...נכתב ע"י שושן צחור;2440370:תוכל לשמור הפגנה זו לעוד 20 שנה
השילוב עם נגינת הרקע...נכתב ע"י שושן צחור;2440370:תוכל לשמור הפגנה זו לעוד 20 שנה
נכתב ע"י חיימיענקל;2440973:זה לא נראה בר אילן אם מישהו יכול לזהות את המיקום המדויק
תודה מראש
נכתב ע"י חיימיענקל;2440973:זה לא נראה בר אילן אם מישהו יכול לזהות את המיקום המדויק
תודה מראש
נכתב ע"י חיימיענקל;2448298:שמו לב לכמות הצילוצלים זה פשוט מוציא את החשק להעלות לפה חומר היסטורי
עכשיו אני מבין למה כל הקדומים שפעם כיכבו פה הרבה כמו דייג וטראמפ ועוד שמות שהפסיקו לעלות ורק אני נשארתי פה בודד חוץ מיענער ועוד כמה שעוד מעלים פה שם
פורמט פקטורינכתב ע"י יענער;2448485:כל מילה פנינה...
יש למישהו אתר טוב לכיווץ קבצי וידאו אונליין?
יש לי דברים טובים ואני לא מצליח להעלות בעקבות משקל חריג (השמנת יתר)
נכתב ע"י חיימיענקל;2440308:לאחרונה לא עולים פה דברים מענינים כי כמויות ההורדות לא תואמות את כמות הצילצולים
אז תיקחו בחשבון מה שיותר צילצולים יביא תוכן יותר מעניין
והפעם סרט היסטורי מההפגנות ברחוב בר אילן חורף תשנ"ה
שימו לב כל גווני הקשת נראים
ממש לא נראהנכתב ע"י cofix;2441006:לדעתי זה ממש על הצומת פינת שמואל הנביא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: