לכאורה הכי כדאי דרך וינהמישהו יודע איך מגיעים מוינה לפרונקיכן ודרך איפה הכי כדאי לטוס
מה מעניין בעיירה הזאת? אחד מראשי משפחתנו היה רב שם.מישהו יודע איך מגיעים מוינה לפרונקיכן ודרך איפה הכי כדאי לטוס
סבתא שלי הגיעה משםמה מעניין בעיירה הזאת? אחד מראשי משפחתנו היה רב שםסבתא שלי הגיעה
איך קוראים למלון בקפרון?ברעיון בקפרון היה מלון חרדי כשר בהשגחת כדתיא אנגליה.
יש משפחת שטיינר שיש לה דירות בוינה . תעשי חיפוש בגוגלאיפה עוד אפשר להזמין דירה בוינה חוץ מבוקינג? אני מחפשת המלצה לדירה בוינה ללילה אחד עם נגישות בתחבורה ציבורית לשדה תעופה. במחיר הזול ביותר
באיזור שעה וחצי משדה תעופה זלצבורג, איזה אזור עם אוכלוסייה יהודית יש?
מניינים? מקוה?
מחפשת גם דירה באיזור ההרים.
אין לי מושג איפה להתמקד כל-כך ...
ל 2 זוגות..
איך אני יודעת איפה יש מניינים?
כתוב- 180 אטרקציות חינםםםלא כתוב כללל כתוב 180 אטרקציות.
לא מכיל את כל האטרקציות , בחלק מדובר בהנחה מהעלות הרגילה
בכל מקרה כדאי לבדוק אם העלות מכסה, תבדקו באיזה אטרקציות אתם מעוניינים להשתמש וכמה אתם חוסכים לא תמיד זה כדאי.
יש לך אולי המלצה לדירה למשפחה?עיירה מהממת בטירול זיפלד מומלץ מאוד שנה שעברה סגרו שם 2 מלונות לחרדים נהננו עד הגג!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: