טיול ונופש אוסטריה קיץ 2022

לאה הההה

משתמש פעיל
מה מצב האנטישמיות באוסטריה, האם מורגש שינוי ביחס אלינו
מעניין אותי במיוחד בפלכאו מי שנמצא

RBH

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
שימו לב לפעמים לא נותנים להעלות אפילו מזוודת טרולי למטוס,כי אין מקום
אני הייתי בלופטנסה ובשדה בארץ הם לא נתנו להעלות מזוודה.אמרו שמותר לעלות דבר אחד.חצופים

RBH

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
בקפרון יש מלאאא ערבים
אבל הם ערבים "טובים"
הם רובם הערבים העשירים מדובאי

עלומת שם

משתמש רשום
מעדכנת..
היינו שם וממש לא מפחיד.
פגשנו בסופר שם פחות ערבים ממה שפגשנו בשאר המקומות שהלכנו

פרוגיוזר

משתמש פעיל
קופצת על האשכול..
יש מישהו שנחת בוינה ושהה בהרים בלי רכב?
הזמנתי טיסות לוינה לקיץ,חשבתי להיות איפשהו באיזור זלצבורג.
בבירור אח"כ לגבי זלצבורג אמרו לי שקשה להנתנייד לאתרים ואטרקציות בלי רכב
וטירול הבנתי שרחוק ממש..

מה עושים? אני לא יכולה לבטל את הרטיס..
אשמח ממש לשיתוף ורעיונות איפה אפשר להיות באוסטריה בקיץ בלי רכב.

תודה רבה!

ayalyshazuri

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
קופצת על האשכול..
וטירול הבנתי שרחוק ממש..

תודה רבה!
לדעתי בלתי אפשרי לנסוע בלי רכב, זה משהו חובה
יש לי מספרים של הוברים יהודים, אבל זה משהו שעולה מלא כסף
לנסוע בלי רכב זה רק בערים מרכזיות כמו וינה שהתחבורה שם באמת נוחה
אבל משהו הכי חשוב זה לא לוותר על מכרה המלח בזלצבורג!!!!!
זה אחד המקומות המטורפים

easy_kosher_travel

משתמש פעיל
קופצת על האשכול..
וטירול הבנתי שרחוק ממש..

תודה רבה!
דווקא אפשרי. מסובך אבל אפשרי. יש לי חברה שמתכננת טיולים בתחב"צ, והיא תכננה בקיץ האחרון טיול בתחב"צ באוסטריה לקבוצת נשים חרדיות. קוראים לי זיוה רענן, זה הפרטים שלה:

ziva.samtilev גימייל קום​

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
קופצת על האשכול..
וטירול הבנתי שרחוק ממש..

תודה רבה!
אנחנו היינו בסוף הסתיו בהרים בתח"צ.
היה מעולה! (בסתיו התדירות הרבה יותר נמוכה מהקיץ)
אבל אציין שהנסיעה מוינה להרים הייתה מתישה ביותר (4.5-5 שעות..)

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
כתבתי לך בשרשור אחר מעתיקה גם לפה:

הסתכלתי עכשיו בגוגל מאפס, נראה כי נסיעה מוינה לסיפלד (בטירול) היא אמנם ארוכה, 5 שעות ו10 דקות, מצד שני רק עם החלפה אחת - לוקחים רכבת בתחנת Vienna Meidling, נוסעים רצוף עד אינסברוק שזו 'עיר הבירה' של טירול, ומשם אוטובוס לסיפלד 40 דקות נסיעה. לדעתי בכלל לא נורא! אם תצאו בשמונה בבוקר תגיעו באחת וחצי בצהריים ותרוויחו חצי יום.
בסיפלד בדרך כלל יש מנינים בקיץ. שנה שעברה המלון של תור עולם היה שם.

1676987917873.png

יפי ב

משתמש חדש
אני הייתי בלי רכב
לקחנו מוינה רכבת של 5 שעות עד ההרים הבאתי חוברות צביעה לילדות ועוד שעה ישנו ויש מחלקה למשפחות ששם יש סרטים ווכמובן אוכל והזמן עבר מהר ואח"כ לקחנו אוטובוס.ונסענו לסרפאוס שם במקום כבר היה הרבה אטרקציות כך שלא היינו צריכים כל הזמן רכבים
והרכבות שם ממש מסודרות ונוחות

חני 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
הרכבות זו חוויה בפני עצמה
נופים מדהימים
ונסיעה נוחה ביותר!!
רק צריך למצוא מסלול נח בלי החלפות. רכבת אחת של הרבה שעות+אוטובוס.

3524

משתמש סופר מקצוען
כתבתי לך בשרשור אחר מעתיקה גם לפה:

הסתכלתי עכשיו בגוגל מאפס, נראה כי נסיעה מוינה לסיפלד (בטירול) היא אמנם ארוכה, 5 שעות ו10 דקות, מצד שני רק עם החלפה אחת - לוקחים רכבת בתחנת Vienna Meidling, נוסעים רצוף עד אינסברוק שזו 'עיר הבירה' של טירול, ומשם אוטובוס לסיפלד 40 דקות נסיעה. לדעתי בכלל לא נורא! אם תצאו בשמונה בבוקר תגיעו באחת וחצי בצהריים ותרוויחו חצי יום.
בסיפלד בדרך כלל יש מנינים בקיץ. שנה שעברה המלון של תור עולם היה שם.

1676987917873.png
אנחנו כעת שם. בכל מקום כמעט אפשר עם תח"צ אבל זה ממש לא משתלם, מסורבל מאוד ואורך פי כמה זמן. שלא לדבר על כל מיני פנינות חן ומקומות שאי אפשר לוותר עליהם ומאוד לא פשוט לעשות אותם בתח"צ.

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
אנחנו כעת שם. בכל מקום כמעט אפשר עם תח"צ אבל זה ממש לא משתלם, מסורבל מאוד ואורך פי כמה זמן. שלא לדבר על כל מיני פנינות חן ומקומות שאי אפשר לוותר עליהם ומאוד לא פשוט לעשות אותם בתח"צ.
'שם' הכוונה בסיפלד? מה למשל מפספסים בגלל התחבורה? אשמח לדוגמא כי גם אנחנו חושבים על האיזור בעתיד ומחירי השכרת רכב אוטומטי עלו בטירוף למשפחה של מעל 5 נפשות.

יכול להיות שסיפלד עצמה טובה פחות לתחבורה ציבורית, ויש עמקים שטובים יותר (למשל בעמק אוץ הבנתי שמדובר בשרשרת עיירות שבכל אחת יש אטרציות שוות, ויש אוטובוס שעובר בין כולן.)

3524

משתמש סופר מקצוען
'שם' הכוונה בסיפלד? מה למשל מפספסים בגלל התחבורה? אשמח לדוגמא כי גם אנחנו חושבים על האיזור בעתיד ומחירי השכרת רכב אוטומטי עלו בטירוף למשפחה של מעל 5 נפשות.

יכול להיות שסיפלד עצמה טובה פחות לתחבורה ציבורית, ויש עמקים שטובים יותר (למשל בעמק אוץ הבנתי שמדובר בשרשרת עיירות שבכל אחת יש אטרציות שוות, ויש אוטובוס שעובר בין כולן.)
חצינו את המדינה לארכה ולרחבה, באמת שלא קל בתח"צ, קחו בחשבון שהתח"צ תיקח אתכם איכשהו לאטרקציות שבעיירות, אבל לא לאלו שנמצאים מחוץ למקום יישוב.

ניסיתם פעם להגיע בתח"צ לבניאס או למג'רסה? זה לא בלתי אפשרי, אבל זה סיוט שמצריך היערכות לא קלה, עכשיו תחשבו על דבר כזה בארץ בלתי מוכרת, רוב הזמן יתבזבז לכם על נסיונות ההגעה.

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
חצינו את המדינה לארכה ולרחבה, באמת שלא קל בתח"צ, קחו בחשבון שהתח"צ תיקח אתכם איכשהו לאטרקציות שבעיירות, אבל לא לאלו שנמצאים מחוץ למקום יישוב.

ניסיתם פעם להגיע בתח"צ לבניאס או למג'רסה? זה לא בלתי אפשרי, אבל זה סיוט שמצריך היערכות לא קלה, עכשיו תחשבו על דבר כזה בארץ בלתי מוכרת, רוב הזמן יתבזבז לכם על נסיונות ההגעה.
לפני שטיילנו באיזור זלצבורג חקרתי על התחבורה הציבורית ובאמת הגעתי למסקנה שחייבים רכב ואכן לקחנו רכב.
משום מה התרשמתי אז שבטירול קל יותר תחבורה ציבורית...ממש חבל לשמוע שלא :(
בכל מקרה אני מאמינה שלאתרים העיקריים והמפורסמים יותר כן אפשר להגיע בתחבורה ציבורית נכון?

בזמנו כשטיילנו בזלצבורגלנד היינו פחות נפשות ומחירי השכרת רכב אוטומטי היו שפויים בהרבה.
כיום אנחנו יותר נפשות ב"ה ומחירי השכרת הרכב ממש האמירו , במיוחד עבור רכב אוטומטי, ופי כמה עבור רכב מעל 5 מקומות..

3524

משתמש סופר מקצוען
לפני שטיילנו באיזור זלצבורג חקרתי על התחבורה הציבורית ובאמת הגעתי למסקנה שחייבים רכב ואכן לקחנו רכב.
משום מה התרשמתי אז שבטירול קל יותר תחבורה ציבורית...ממש חבל לשמוע שלא :(
בכל מקרה אני מאמינה שלאתרים העיקריים והמפורסמים יותר כן אפשר להגיע בתחבורה ציבורית נכון?

בזמנו כשטיילנו בזלצבורגלנד היינו פחות נפשות ומחירי השכרת רכב אוטומטי היו שפויים בהרבה.
כיום אנחנו יותר נפשות ב"ה ומחירי השכרת הרכב ממש האמירו , במיוחד עבור רכב אוטומטי, ופי כמה עבור רכב מעל 5 מקומות..
אין דבר בלתי אפשרי, אם עושים עבודת הכנה יסודית מראש אפשר הכל, או כמעט הכל, בפרט אם אתם נוסעים ליותר מיומיים שלושה.

אם תסעו דרך וינה אוכל לתת לכם פרטי סוכן רכב ישראלי לשעבר, דובר עברית, שינסה להשיג לכם רכב סלובקי גדול במחיר סביר.

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
אין דבר בלתי אפשרי, אם עושים עבודת הכנה יסודית מראש אפשר הכל, או כמעט הכל, בפרט אם אתם נוסעים ליותר מיומיים שלושה.

אם תסעו דרך וינה אוכל לתת לכם פרטי סוכן רכב ישראלי לשעבר, דובר עברית, שינסה להשיג לכם רכב סלובקי גדול במחיר סביר.
אשמח לקבל את פרטי הסוכן, תודה רבה

3524

משתמש סופר מקצוען
מיכאל פרגר 055-3003467
דובר עברית ואפשר להתכתב איתו בעברית.

רוצה להדגיש, בכל הנוגע לתח"צ זה מאוד תלוי כמה אתם זורמים בזה, יש אנשים שבורכו במתנת שמים של כושר התמצאות בכל מקום, להם יהיה קל להסתדר עם תח"צ, ויש אנשים שהצד החזק שלהם הוא בדברים אחרים. לא כל דבר מתאים לכל אחד.

לדעתי האישית, משפחה גדולה יהיה לה הרבה יותר תועלת מרכב שכור.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה