בתקציר הם דוברי אנגלית.
זה זוסמן... זה של חברה אחרת
בתקציר הם דוברי אנגלית.
זה בדיוק מה שאמרתיהנאצים זה בכלל משהו אחר לא מהאונטערן
אבל כל ההצגה באידישבתקציר הם דוברי אנגלית.
לא זה באנגליתאבל כל ההצגה באידיש
התקציר שהועלה כאן-זוסמן ומה שדיברנו שחרדים וכו'-אונטערןאיבדתי אתכם לגמרי...
מזה האונטערן, ומזה הזוסמן?
אני דברתי על הזוסמן עד עכשיו, מי המציגים שם?
התקציר שהועלה כאן-זוסמן ומה שדיברנו שחרדים וכו'-אונטערן
אין לי מושג פעם ראשונה שראיתי את זה זה היה כאן בתקציראז אני התעניינתי לגבי זוסמן, מאיפה השחקנים?
לא לעיתים הם מתגנבים.....מה שמעניין שהמארגנים והשחקנים של האונטערן רואים בזה שליחות קודש
לדבריהם, המטרה היא שילדי ובחורי ישראל יהיו עסוקים בחול המועד בזה
ולא בדברים יותר גרועים...
המטרה העיקרית של ההצגות הם ילדים, לעיתים מבוגרים מתגנבים פנימה...
אגב יש באינטערן נדמה לי 2 ללא זקן, קאפי והשני מי שהיה וושגיטון באינטרן ריקן.
מה נושא השנה?
קאפי כן עם זקן,אגב יש באינטערן נדמה לי 2 ללא זקן, קאפי והשני מי שהיה וושגיטון באינטרן ריקן.
מה נושא השנה?
באמת יש בזה משו, אני עצמי מאוד נהנתי מההצגה, אבל בקטע שהם משתחווים בסוף ממש אפשר לומר על כל שחקן אם עינו אותו או שהוא עינה אחרים...רק לי התקציר של ההצגה מאד צרם?
תסלחו לי, ממש לא הייתי רוצה שהילדים שלי יראו הצגה כזאת, עם כ"כ הרבה אלימות וצרחות!
זה באמת מעניין (סליחה על הסטייה מהנושא) הליטאים באמריקה מדברים אידיש? ואם כן אז זה לא שונה בהגיה? כי אהרן מינץ הזה מההצגות הוא מדבר כמו שאר השחקנים החסידים רק שאין לו את ה-ר' המתגלגלת....דווקא הוא גם עם זקן, ויש לו גם שם... אהרן מינץ (לא וושינגטון...)
באונטערן רוקן ספציפית הוא סיפר ת'זקן לכבוד הדמות (הוא ליטאי...)
אם אני לא טועה בארה"ב וברחבי העולם יש אחוז הרבה יותר גדול מהיהודים החרדים, אף שהשפה שלהם הוא לא אידיש, ז"א שהם מדברים ביום יום אנגלית או שפה אחרת, אבל הם יודעים אידישהליטאים באמריקה מדברים אידיש?
רב המציגים של זוסמן היו גויים, ההצגה אורגנה ע''י מגזין הזמן בארה''באונטערן חבריא ואומגלובליך, הם חסידיים... וזה באידיש.
זוסמן, זה הצגה של חרדים בסגנון יותר ליטאי... וזה באנגלית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: