עדיין חסום.יש חדש עם הלינק???
עדיין חסום.יש חדש עם הלינק???
אומגלויבליך זה לא מלונדון.אומגלויבליך זה מלונדון
הצגה הבאה תהיה בעז"ה עוד שנה וחצי ועד אז יש לך זמן ללמוד אידישמישהו יודע כמה עלה כרטיס כניסה להצגה וכמה מקומות יש באולם של השנה ( אני לא מבין אידיש באסה זה נראה מה זה הצגה יפה ואני לא מבין מילה)
אחרי שנרגעתם קצת... אולי מישהו יכול לעזור בזה?למישהו יש את מאחורי הקלעיםשל אונטערן בילד? אנחנו מחפשים כבר הרבה זמן.
תודה!המשך מאחורי הקלעים אינטערן בילד
תעלה את זה בבקשה.חברה הסיום על הפנים
חברה הסיום על הפנים
איזה סיום???????????כן שמעתי מכמה שהסיום לא היה משהו
של אונטערן נראה לי. זה באמת היה קצת מעצבן ומוזר...איזה סיום???????????
קראת את זה לפני שהספקתי לשנות בעריכה.90% מהחבר'ה כאן היו בשידור!
מה הפלא??
הסיבה היתה כי לא רצו משהו מידי דרמתי שהילדים יוכו לישון...כן, הסיום היה דבילי למדי, כאילו הזדרזו לסיים, או שלא היה להם רעיונות יותר נורמטיביים..
הם מאד מאד השקיעו בכל ההצגה, בכל העלילה. התחילו בוואו גדול, אבל הסוף היה לא מוצלח בעליל.
לדעתי הכי שווה להשקיע בסוף, עם זה הקהל יוצא ואת זה הוא הכי זוכר,
וכמובן שזה חותם את הסיפור!
בבקשה הקישור השניהעליתי כמות של סרטונים שהיו כבר ןשעדיין לא היו בשתי קישורים הנה הראשון השני בהעלאה
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=44617371482B564679707A464B3342347436653838673D3
להוסיף D בסוף
יש מצב לעלות את זה בדרך אחרת יש לי חסימה חזקה זה לא נותן לפתוח את זהבבקשה הקישור השני
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=666C6E65322B2B5457412F464B3342347436653838673D3
להוסיף D בסוף
סיום מוזר, בוא נגיד...חברה הסיום על הפנים
כן, רק חבל שהוא עשה את זה בדיוק לפני ספירת העומר...(ותקשיבו לי - זה הלהיט החדש עכשיו, ו-שו-בי בנים, בנים ,בנים........)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: