תמיד בשמחה!!
משתמש מקצוען
למישהו יש תמונות וקליפים מההצגה שיש עכשיו???????????
אמריקאים, איפה אתם????????
נחכה שהם יגמרו לצפותלמישהו יש תמונות וקליפים מההצגה שיש עכשיו???????????
הם שקועים בהצגה...למישהו יש תמונות וקליפים מההצגה שיש עכשיו???????????
תודה רבה,בקרוב יעלו לטלגרם הסרטות... מקווה להביא לפה בעז"ה בהמשך
תודה רבה!בקרוב יעלו לטלגרם הסרטות... מקווה להביא לפה בעז"ה בהמשך
מצטרפת ודחוף!! אני לא נרדמת מרוב סקרנות.יואו, כזה קטע קצר, תמשיכו לעלות עוד.
למה? אני ישראלית ומחכה עדיין!נראה שכל הישראלים התייאשו לחכות לקטעים מההצגה והחליטו ללכת לישון.
סורי אבל לא כ"כ הבנתי איך זה שידור חי אם כרגע כבר יש הסרטות מההופעה ופה השידור ברביעי?
סליחה על הבורות!!!!
יש 5 הצגות. אחת בכל יום מימי חול המועד ורק באחת מהם (כמדומני) יהיה שידור חי לארץסורי אבל לא כ"כ הבנתי איך זה שידור חי אם כרגע כבר יש הסרטות מההופעה ופה השידור ברביעי?
סליחה על הבורות!!!!
תודה על התשובה ואגב איפה כבר היה ומאיפה יהיה השידור???יש 5 הצגות בכל יום מימי חול המועד ורק באחת מהם יהיה שידור חי לארץ
לפי מה שידוע לי זה 5 פעמים באותו אולם, אי שם בניו יורקתודה על התשובה ואגב איפה כבר היה ומאיפה יהיה השידור???
תודהלפי מה שידוע לי זה 5 פעמים באותו אולם, אי שם בניו יורק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: