אההאבל בהחלט ההנאה שלי נפגמה מאוד במעבר מ״רוקן״ ל״שווערד״.
איכות היא לא זיקוקי דינור...
לאונטערןלמי?
אהבתי את ההדגשה...נ״ב: לא כתבתי את מה שיש לי לכתוב נגדם...
מעניין.לאונטערן
במה, באלימות?!ניתן בהחלט להבין את מי שמחליט שלא להראות לילדים את ההצגות הללו.
אבל אם כבר לדרג את השלושה שהוזכרו(אונטערן, ברענט ואומגלובליך)- הרי שבעיני ברור שאונטערן הכי בסדר בכל המובנים, אחריהם ברענט, ואומגלובליך הכי "מופרעים".....
---דעתי האישית ושל עוד כמה אנשים.......
אני גם לא אהבתי את שווערד אבל לא בגלל הצגה אחת אנילמי?
נ״ב: לא כתבתי את מה שיש לי לכתוב נגדם...
אבל בהחלט ההנאה שלי נפגמה מאוד במעבר מ״רוקן״ ל״שווערד״.
איכות היא לא זיקוקי דינור...
תלוי על איזה הצגה מדבריםניתן בהחלט להבין את מי שמחליט שלא להראות לילדים את ההצגות הללו.
אבל אם כבר לדרג את השלושה שהוזכרו(אונטערן, ברענט ואומגלובליך)- הרי שבעיני ברור שאונטערן הכי בסדר בכל המובנים, אחריהם ברענט, ואומגלובליך הכי "מופרעים".....
---דעתי האישית ושל עוד כמה אנשים.......
גם אני דיברתי עכשיו עם המארגן ואמר לי שעוד לא ידוע לו שסגור כבר ההקרנה לנשיםבינתיים אין הקרנה לנשים!!!!!!!!!!!!!
דיברנו עם המארגן והוא אמר שאין שחר לדברים הללו אבל עובדים על זה ויש הרבה בעיות לכך.
המארגן אמר לי שאם תהיה התפתחות תהיה הודעה בקו שמספרו: 0795160337
אני גם לא אהבתי את שווערד אבל לא בגלל הצגה אחת אני
סליחה על הקטיעה אבל אני לא חושבת שבגלל הצגה אחת שלא הצליחה אפשר ללמד על הכלל.אני גם לא אהבתי את שווערד אבל לא בגלל הצגה אחת אני
כבר עבר הרבה זמן מאז שראיתי את מסטעריע, שכחתי כבר בדיוק מה הפריע לי.... זאת בכל אופן ההתרשמות שלי.במה, באלימות?!
גם אני כמוך.אולי בגלל שרוב המציגים המוכרים והאהובים הציגו בחלק של העברכבר עבר הרבה זמן מאז שראיתי את מסטעריע, שכחתי כבר בדיוק מה הפריע לי.... זאת בכל אופן ההתרשמות שלי.
וגם בעיני חלקי ההווה באונטערן שווערד לא היו משהו, בשונה מהחלקים שהציגו את העבר מהם כן יותר נהניתי....
יש משהוגם אני כמוך.אולי בגלל שרוב המציגים המוכרים והאהובים הציגו בחלק של העבר
די!!!בינתיים אין הקרנה לנשים!!!!!!!!!!!!!
דיברנו עם המארגן והוא אמר שאין שחר לדברים הללו אבל עובדים על זה ויש הרבה בעיות לכך.
המארגן אמר לי שאם תהיה התפתחות תהיה הודעה בקו שמספרו: 0795160337
אז המציאות מראה שלפעמים גם המבוגרים נהנים מדברים שמיועדים לכתחילה לילדים (הגם שאני לא ממש מסכימה עם הילדותיות...)מהרהורי ליבי...
אם מותר לי קצת לכפור בכל ההתלהבות פה...
האם רק לי נדמה שההצגות של ה"אונטערן" מיועדים לילדים ונערים, וכך בדיוק הם...
הרבה פעמים העלילה לא תפורה טוב...
ועוד כל מיני חורים מחורים שונים...
לפעמים ילדותי מאד...
אז נכון התפאורה מהממת וגם השירים והאקשן,
אבל מכאן ועד להתלהבות גורפת לאנשים מבוגרים???
אתמהה
תתמהה בכיףאבל מכאן ועד להתלהבות גורפת לאנשים מבוגרים???
אתמהה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: