תודה רבה על השיתוף.
לא קשור לעסקניםזה לא עניין של הפגנות זה עניין של עסקנים
ואם הם רוצים הם יכולים לעשות בלגן גם בבני ברק
בפרט שיש עוד הרבה זמן עד פסח
נחיה ונראה
יש להשיג בגל פז לפחות חלקםאולי באמת תצרי קשר איתם
לדעתי זה ישתלם להם למכור את זה כאן בארץ
כנראה שפוחדים מ"עינא בישא" ומעדיפים לעשות את זה בשקטמתי נדע אם יהיה שידור בבני ברק?
באינטערן שווערד כבר באמצע אלול ידעו את כל הפרטים, חודש לפני ההצגה...
אין לי סבלנות כי יש לי השערה על מה יהיה הסיפור הפעם ואני במממממממממממממתח אם צדקתי
אונטערן שווערד הכי חדשאם זה נכון אז זה מאוד חבל, אני הייתי בשידור בבני ברק, ולמרות שהיו מפעם לפעם הפסקות בשידור, החוויה הייתה מדהימה, אני מקווה שבסוף כן יהיה, אל תשכחו שגם בארה"ב עדיין לא התחילו למכור כרטיסים (מהיום), אז אנחנו יכולים בשקט לחכות עוד קצת.
לגבי ההצגות (מה יותר יפה), כל אחת מוצלחת בכיוון אחר, אינטערן שטעטל- המון דרמה ושירה, אינטערן שריפט- הכי עלילתי ומלא שינויים פתאומיים ומפתיעים, אינטערן קעניגרייך- המון דרמה ומלכותיות, אינטערן רוקן- הרבה מתח ואקשן, לעניות דעתי הפחות יפים הם - אינטערן אוייוען, אינטערן שווערד אינטערן בילד, באנק ופענסטער, אבל זה לא דוגמא כי הם עוד מההתחלה של אינטערן.
מי שהעלה את הקליפים של הגפרור והטריילר השני, יש עוד אחד שבו הם מתכננים את השם להצגה באמצע הכביש, אתה יכול להעלות את זה?
תודה רבה
אפשר קישור לתיקיה?נשמע לי 95% דמיון מפותח יתר על המידה.
אני מכירה את כל האונטערן + רוב ההצגות החסידיות אי פעם (יש תיקייה בדרייב שאנשים מעלים לשם הצגות באידיש ואת הסרטים של גרובייס) ואני יכולה להעיד שחוץ מכמה אמרות שנונות הלקוחות משם אין כמעט שום השפעה על האדם
(זה לא סרטים אמיתיים שמכניסים את האדם לסיפור. זה בסך הכל הצגה).
אפשר קישורים?ראיתי את כל שלושת ההצגות של אומגלויבליך (אומגלויבליך, מיסטעריע וסאבאטאזש)
הכל עם קישורים חסומים ביוטיוב
הכל עם קישורים חסומים ביוטיוב
אפשר להעלות לג'מבו / גוגל דרייב / דרופבוקס?
לא אחזתי שזה יכול לקרות באמתטעיתי?
אצלי לא...בוקר אור
נכון שעדיין השמש לא זרחה
מעניין....לא אחזתי שזה יכול לקרות באמת
אצלי לא...
תאמת שגם אני חשבתי והלכתי לבדוק!מעניין....
חשבתי שכן
טוב.תאמת שגם אני חשבתי והלכתי לבדוק!
זה היה ממש במקום, ככה אחרי יום מפרך בעבודה ובבית.האונטערן עשו עכשיו סרטון של חצי שעה מאחורי הקלעים עם כל השחקנים. מקווה להעלות בשעה. הקרובה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: