אונטערן שטוהל - הצגה באידיש חוה"מ פסח ע"ט

מצב
הנושא נעול.

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים
מותר לומר ככה את שם יוד קה ואו קה?
מה שאני יודעת -
מותר לומר בצורה כזו, שלא בסדר הרגיל של האותיות.

עריכה: לא ראיתי את התגובה שמעלי בזמן שכתבתי את ההודעה.

סוכריא

משתמש צעיר
שם הויה כסידרו אסור, אך בצורה כזאת מותר,והשפה הזאת שכיחה בהרבה מסיפרי החסידות והקבלה.ומה שניטען שבחבד אסור להגיד השם זה לא נכון.
בשפה של חסידות(היתוועדות שיעור וכדומה) מישתמשים ב,הויה' אך במובן העממי הם כן אומרים השם

סוכריא

משתמש צעיר
חידה:
מי הבחור הנחמד הזה?

קבצים מצורפים

• vlcsnap-2015-07-06-22h28m14s139.png
    vlcsnap-2015-07-06-22h28m14s139.png
    KB 712.7 · צפיות: 346

יוחנן בוקסבוים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
מי שיכול להעלות ת כל הפוזות והפרצופים של יוסי פרנקל מית בקש לעשות זאת ואז יערך מישאל איפה הוא הכי מוצלח
להלן הרשימה:שמעון.חנניה.רב.רויטע פראנץ.כריסטוףץבאהיר.שפאנישע גלח.וכו'

קבצים מצורפים

• Avrum Haim Green sang a song in honor of his bar mitzvah 2-11 screenshot.png
    Avrum Haim Green sang a song in honor of his bar mitzvah 2-11 screenshot.png
    KB 137.6 · צפיות: 411

חובה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
סליפ וועל!!
נשתדל לאפות לך אות החדשות טוב טוב.....
אז מה קורה??
נראה לי שאפיתם דברים בתנור שלא היה בשקע...;)
לא זז כלום בינתיים???:(:(
אני כבר רוצה שהאולי יהפוך לבטוח!!!!!
שלא יקשקשו לי על אולם מלא או לא, כי שנה שעברה היה מפוצץ!! תוסיפו עוד את אלה מביתר, וקיבלתם פיצוץ הפיצוצים..........אז יאללה - איפה אפשא לקנות כרטיסים?????????..

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה