מתכוננים לשבתאיפה כל אלו שאמרו שיש להם קרובים ויודעים להביא מידע?
מתכוננים לשבתאיפה כל אלו שאמרו שיש להם קרובים ויודעים להביא מידע?
כבודו @מוטקה בלוי?סליחה על עיכוב עדיין לא כל הפרטים סגורים
נ"ב ייתכן שהשנה השידור יהיה לגברים בלבד
זה באמת מתחיל להשמע סתם חרטא-סליחה על החוצפה... ורוב המציגים אגב לא יודעים כלום חוץ מהטקסט שלהם-אני גם דיברתי עם חלקם ולכן משו פה נראה לי קשקוש..חברה תירגעו ממידע מוסמך (אחד מהמציגים) בעזרת ה' תושבי ארץ הקודש גם יזכו לשידור חי מההצגה אונטערן שטוהל עדיין נמצאים בשלבי סגירת הפינות.
כשנוכל נפרסם יותר פרטים.
אתם חברה חשדנייםזה באמת מתחיל להשמע סתם חרטא-סליחה על החוצפה... ורוב המציגים אגב לא יודעים כלום חוץ מהטקסט שלהם-אני גם דיברתי עם חלקם ולכן משו פה נראה לי קשקוש..
?עוד שבוע תצחקו....
למה אתם חושבים שאין הצגה?
ווואווווווווווו ממש חבל סתם ככה להגיד דברים לא נכונים ולעצבן כמה מאיתנו לשירה של שני האנשים המיוחדים האלה אין קשר!!! בכל אחד יש דגש על משו אחר ואני בטוח שגם הסצנות יהיו אחרות....אני לא מבין למה צריך גם את מוטי אילאוויטש וגם את לייבי וויעדער באותו הצגה
אפאחד כבר לא ישים על השירה של וידער
סתם ביזבוז
חלילה וחס איני מתיימר להיות הרב מרדכי בלויכבודו @מוטקה בלוי?
המסריט שלהם לא תימני.............!!!!!!!!!!!!!נו, זה המסריט התימני שלהם...
באונטערן שריפט רואים אותו מלא במאחורי בקלעים...
הוא עשה את האונטערן שששששריפט
אני גם צריך שידור רק בשביל אשתידי!!!
זה לא פייר שהם שם באמריקה ישבו להם ויצפו בהופעה ואנחנו נאלץ להסתפק בכמה הסרטות (שבטוח כמה יסריטו בחשאי.....)!!!!!!
לא בא לי לחכות עד החופש כדי שDVD יהיה מוכן!!!
אני רוצה גם להנות החג הזה....
(טוב, נראה לי שסיימתי להוציא קצת מהתסכול....תודה למקשיבים...)
אתה מדבר כאילו שיש כבר שידור מה שנראה לי שלא יהיה כלל, תבין אי אפשר 5 ימים לפני פסח להתחיל לעשות פירסומות וכו' זה הזוי אם זה כן יהיה!!!!אני גם צריך שידור רק בשביל אשתי
בואו נעשה עצומה
דברתי לפי המידע שאמרו כאן באשכולאתה מדבר כאילו שיש כבר שידור מה שנראה לי שלא יהיה כלל, תבין אי אפשר 5 ימים לפני פסח להתחיל לעשות פירסומות וכו' זה הזוי אם זה כן יהיה!!!!
אשרי המאמיןדברתי לפי המידע שאמרו כאן באשכול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: