דרוש מידע אומן ראש השנה תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.

שלום זכר

משתמש מקצוען
חיים גולדברג: ‏פרסום ראשון: ראש הממשלה יאיר לפיד והשר לבטחון פנים בר לב החליטו לא להוציא השנה משלחת של משטרת ישראל לראש השנה באומן בשונה מכל שנה.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שימו לב:
השעה בפולין ובהונגריה היא שעה אחת קודם!
ברכבות השעה שמופיע לזמן יציאת הרכבת הוא לפי השעון המקומי!
(כלומר רכבת שיוצאת מפשמישל בשעה 13:00 זה בעצם 14:00 לפי שעון ישראל ואוקראינה)
במולדובה וברומניה אין הפרשי שעות.

נחמן העמקן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כאן אנו מסיימים בסייעתא דשמיא את פרק הדיווחים

(ומתחילים את הנסיעה הקדושה)

@נחמן העמקן מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה כתיבה וחתימה טובה בספרן של צדיקים אמיתיים

נזכה להפגש כולנו באומן בקרוב...

מאפ

משתמש רשום
מנוי פרימיום

צחית

משתמש מקצוען

@נחמן העמקן מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה כתיבה וחתימה טובה בספרן של צדיקים אמיתיים

נסיעה טובה
ותספר לנו איך עבר הנסיעה

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען

לשנה טובה תכתב ותחתם לאלתר לחיים טובים ולשלום בספרן של צדיקים אמיתיים
יישר כח על כל העדכונים
שתזכה לאור בהירות הדרך
אני מקווה שלקחת אתך מחשב או משהו
כדי לדווח מה קורה בגבולות...

מאפ

משתמש רשום
מנוי פרימיום
אחים יקרים
מי נוחת בקלוז’ ביום חמישי
ועוד אין לו נסיעות פנים
(אומן אקספרס סגרו את ההרדמה משם)
אני רוצה לארגן קבוצה

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
אחים יקרים
מי נוחת בקלוז’ ביום חמישי
ועוד אין לו נסיעות פנים
(אומן אקספרס סגרו את ההרדמה משם)
אני רוצה לארגן קבוצה
גם אני מגיע בעז"ה לקלוז' ביום חמישי
ועדיין אין לי נסיעות פנים
אשמח מאוד להצטרף
אבל שניים זה לא מספיק
יש פה עוד אנשים??

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
@הילוך גבוה @אור אורות @נחמן העמקן וכל הברעסלעבערס
עדכונים מהשטח {כולל אומן, מעברי גבולות ורשה,קראקא,בודפשט,קישינב,וכו' נתב"ג וכו'!
תודה רבה......
באומן סגרו את כל השטח שבאזור הציון (פושקינה, בילינסקי, קוליקה וכו') אין כניסה לאוקראינים רק לתושבים ובעלי אישור מיוחד בלבד, חסידים יכולים להיכנס בכפוף לבדיקת דרכונים (הם בודקים את החותמת של מעבר הגבול האחרון שלכם לאוקראינה, כנראה כדי לראות האם חרגתם ממשך הזמן המותר לשהות באוקראינה) ובדיקה בטחונית, הם יכולים לבדוק תיקים ביסודיות ולא משחררים עד שהם מבינים מה מטרת כל הציוד שעליכם, אם יש משהו לא מובן הם יעכבו עד שיבררו היטב מה טיבו של הדבר
הביקורת מאוד מאוד נוקשת, א"א להתחמק ממנה
בכל פעם שיוצאים מהאזור הסטרילי צריך שוב לעבור את הבידוק

נערך לאחרונה ב:

ישראל אשר בך אתפאר

משתמש מקצוען
שימו לב!! הם סוגרים את ההרשמה להלוך!!!!
IMG-20220918-WA0031.jpg

היועץ=

משתמש פעיל
עקב ביטול ברגע אחרון טיסה לקישינב הלו"ש ישיר 3450
דרך נתיבים טורס

NACHMAN1

משתמש רשום
unnamed.jpg

עקב המלחמה המתחוללת במזרח אוקריינה, מטעמי ביטחון מפרסם הצבא האוקראיני את מתחמי המקלטים הציבוריים הקיימים באומן באיזור הציון וסביבותיו, כמובן שאנו כיהודים סומכים השי"ת, והמקלטים הם רק השתדלות ובתקוה שלא נצטרך ובתפילה להשי"ת ששום יהודי לא ייפגע.

25 מקלטים ישנם בעיר אומן, רובם הגדול במלונות כמו מלון "אורות" ומלון "אימפריאל" וכדומה, עם זאת ישנו מקלט גם בהכנסת אורחים 'פעדער' למשל, ואפי' בבית פרטי אחד ישנו מקלט, ברח' קוסינקי.

ומה בעניין הקלויז והציון?

אז בקלויז יש את קומת המקוה שהיא תחת לאדמה, בציון ממה שנמסר לנו אין מרחב מגון, אף שכאמור בכל הסביבה הקרובה ישנם מקלטים ומרחבים מוגנים רבים.

לשון הודעת שירות הביטחון של אוקראינה, המשטרה הלאומית של אוקראינה ושירות החירום הממלכתי:

1. במהלך שעות העוצר חל איסור מוחלט לצאת ממקום המגורים מ 23:00 ועד 5:00, בזמן זה גם ללכת לביכנ"ס אסור, היציאה היחידה המותרת היא כדי לתפוס מחסה במקלט או במחרב מוגן.

2. בזמן אזעקה – עליך להגיע למרחב מוגן, ולהישמע להוראות הבטיחות של הגורמים.

3.אסור לצלם או לתעד כל דבר הקשור למדינה כמתקן צבאי וכדומה.

מצורפת רשימת המקלטים ברחבי אומן.

את המודעה על מקמות המקלט הקיימים, תלו 'איחוד ברסלב באומן' ברחבי אומן, זאת כדי שהציבור יוכל לדעת היכן המקלטים.

ובעזהשי"ת שלא יהיה שימוש ושאף יהודי לא ייפגע.

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מה מטריד בזה?
זה מסוכן לנסוע לשמה עכשיו מה לא מובן?
הנה גם הרב של חב"ד באוקראינה אומר ככה
הרב משה אסמן, רבה הראשי של אוקראינה, קרא לישראלים לא להגיע השנה לאומן, בצל המלחמה הקשה שנמשכת כבר יותר מחצי שנה.

בראיון לרדיו 103FM אמר הרב אסמן כי "אוקראינה ממליצה לא לנסוע לאומן. הם לא אוסרים אבל הם לא יכולים לאבטח. אני ממליץ גם כן להשתדל לא להגיע השנה. כבר יש שם כמה מאות, אולי אלפים. הקרבות נמשכים, בדרום, במזרח. המלחמה בעיצומה. יש אזעקות, יש טילים, גם היו נפילות באומן בתחילת המלחמה. אני חושש שיכול להיות פרובוקציות גם כן.

"פעם אחת כבר קרה שגנרל רוסי אמר שהאוקראינים עשו מחסן נשק בבית כנסת, נסעתי לשם, בדקתי ואמרתי שאין שום דבר, אבל פחדתי שיירו לעבר אומן. אם אוקראינה נגד, מי ייקח אחריות על חיים של אנשים?!", תהה הרב אסמן.
@ESTI.
איך הרב אסמן לוקח אחריות והוא ואנשיו ממשיכים בקייב אין ספק ששם הרבה יותר מסוכן מאומן ובכל זאת מדוע הוא ממשיך לשהות במקום סכנה
מה הדמיון בכלל ?
הוא מקומי. ונשאר בכדי להציל ולחזק המקומיים.
מכאן ועד להכנס בידיים למקום סכנה.

גם דבר גדול וקדוש כמו אומן אינו יכול להיות מותר במקום סכנה.

בגמ' כתוב שאפילו כשה' עצמו הורה ללכת אמר שמואל איך אלך למקום סכנה .

תלמוד בבלי מסכת יומא דף יא/א
ואמר רבי יהודה מעשה בארטבין אחד שהיה בודק מזוזות בשוק העליון של צפורי ומצאו קסדור אחד ונטל ממנו אלף זוז והאמר רבי אלעזר שלוחי מצוה אין ניזוקין היכא דקביע היזקא שאני דכתיב ויאמר שמואל איך אלך ושמע שאול והרגני ויאמר ה' עגלת בקר תקח בידך ואמרת לזבח לה' באתי
@הדקל
טוב חסידי חב"ד גם מגיעים מארה"ב לאוקראינה הנה בבקשה ולאזורים הרבה יותר קרובים לשדה הקרב
תלמידי הישיבות יפעלו בערים השונות, לצד שלוחי חב"ד, בין היתר בערים: אודסה, חרקוב, ויניצה, קייב, ניקולייב, ז'אפרוז׳ה, צ׳רקאסי ואוז׳גורוד

נערך לאחרונה ב:

קץ חי

משתמש חדש
גבול רומניה אוקראינה (סירט) מישהו יודע?
אפשר ברגל או רק ברכב?
ומה קורה אם אני מגיע בלילה

שלום זכר

משתמש מקצוען

קץ חי

משתמש חדש
אתה כבר שם?
מה קורה כשאני מגיע בלילה לאומן?
אין בעיה לרדת מהרכב?
או שהרכב חייב לעצור ליד הבניין?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה