פרסום עתיק!חיים גולדברג: פרסום ראשון:
אשריךכאן אנו מסיימים בסייעתא דשמיא את פרק הדיווחים
(ומתחילים את הנסיעה הקדושה)
@נחמן העמקן מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה כתיבה וחתימה טובה בספרן של צדיקים אמיתיים
נזכה להפגש כולנו באומן בקרוב...
נסיעה טובהכאן אנו מסיימים בסייעתא דשמיא את פרק הדיווחים
@נחמן העמקן מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה כתיבה וחתימה טובה בספרן של צדיקים אמיתיים
לשנה טובה תכתב ותחתם לאלתר לחיים טובים ולשלום בספרן של צדיקים אמיתייםכאן אנו מסיימים בסייעתא דשמיא את פרק הדיווחים
גם אני מגיע בעז"ה לקלוז' ביום חמישיאחים יקרים
מי נוחת בקלוז’ ביום חמישי
ועוד אין לו נסיעות פנים
(אומן אקספרס סגרו את ההרדמה משם)
אני רוצה לארגן קבוצה
באומן סגרו את כל השטח שבאזור הציון (פושקינה, בילינסקי, קוליקה וכו') אין כניסה לאוקראינים רק לתושבים ובעלי אישור מיוחד בלבד, חסידים יכולים להיכנס בכפוף לבדיקת דרכונים (הם בודקים את החותמת של מעבר הגבול האחרון שלכם לאוקראינה, כנראה כדי לראות האם חרגתם ממשך הזמן המותר לשהות באוקראינה) ובדיקה בטחונית, הם יכולים לבדוק תיקים ביסודיות ולא משחררים עד שהם מבינים מה מטרת כל הציוד שעליכם, אם יש משהו לא מובן הם יעכבו עד שיבררו היטב מה טיבו של הדבר@הילוך גבוה @אור אורות @נחמן העמקן וכל הברעסלעבערס
עדכונים מהשטח {כולל אומן, מעברי גבולות ורשה,קראקא,בודפשט,קישינב,וכו' נתב"ג וכו'!
תודה רבה......
מחר בודפשט 1300 כוללאם ישתחרר עוד נשמח לשמוע
@ESTI.מה מטריד בזה?
זה מסוכן לנסוע לשמה עכשיו מה לא מובן?
הנה גם הרב של חב"ד באוקראינה אומר ככה
הרב משה אסמן, רבה הראשי של אוקראינה, קרא לישראלים לא להגיע השנה לאומן, בצל המלחמה הקשה שנמשכת כבר יותר מחצי שנה.
בראיון לרדיו 103FM אמר הרב אסמן כי "אוקראינה ממליצה לא לנסוע לאומן. הם לא אוסרים אבל הם לא יכולים לאבטח. אני ממליץ גם כן להשתדל לא להגיע השנה. כבר יש שם כמה מאות, אולי אלפים. הקרבות נמשכים, בדרום, במזרח. המלחמה בעיצומה. יש אזעקות, יש טילים, גם היו נפילות באומן בתחילת המלחמה. אני חושש שיכול להיות פרובוקציות גם כן.
"פעם אחת כבר קרה שגנרל רוסי אמר שהאוקראינים עשו מחסן נשק בבית כנסת, נסעתי לשם, בדקתי ואמרתי שאין שום דבר, אבל פחדתי שיירו לעבר אומן. אם אוקראינה נגד, מי ייקח אחריות על חיים של אנשים?!", תהה הרב אסמן.
איך הרב אסמן לוקח אחריות והוא ואנשיו ממשיכים בקייב אין ספק ששם הרבה יותר מסוכן מאומן ובכל זאת מדוע הוא ממשיך לשהות במקום סכנה
@הדקלמה הדמיון בכלל ?
הוא מקומי. ונשאר בכדי להציל ולחזק המקומיים.
מכאן ועד להכנס בידיים למקום סכנה.
גם דבר גדול וקדוש כמו אומן אינו יכול להיות מותר במקום סכנה.
בגמ' כתוב שאפילו כשה' עצמו הורה ללכת אמר שמואל איך אלך למקום סכנה .
תלמוד בבלי מסכת יומא דף יא/א
ואמר רבי יהודה מעשה בארטבין אחד שהיה בודק מזוזות בשוק העליון של צפורי ומצאו קסדור אחד ונטל ממנו אלף זוז והאמר רבי אלעזר שלוחי מצוה אין ניזוקין היכא דקביע היזקא שאני דכתיב ויאמר שמואל איך אלך ושמע שאול והרגני ויאמר ה' עגלת בקר תקח בידך ואמרת לזבח לה' באתי
באיזה יום? האם עדין רלונטי?עקב ביטול ברגע אחרון טיסה לקישינב הלו"ש ישיר 3450
דרך נתיבים טורס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: