פרבר ב'בחדרי': שירות הביטחון של אוקראינה פרסם את מספרי הטלפון לשעת חירום, והוסיף כמה הערות וחוקים בעברית לבאים לאומן לראש השנה. מותר לצאת מהבית אך ורק כדי לעבור למרחב מוגן או מקלט ואסור לצלם את כוחות הביטחון .
לא,האם צריך בדיקות קורונה 72 שעות או תעודת מתחסן או מחלים? (גבול מולדובה)
אל תסמוך בפרט שהאוקראינים הודיעו שהם יקימו מחסומים באומן לבדוק מסמכי קורונהביקשתי מהסוכן שלי שיעשה לי ביטוח רפואי אוקראיני
והוא אמר לי שבעיקרון לא צריך ולכן הוא לא עושה ואם אני רוצה שאני יעשה לבד
אפשר לסמוך על זה שלא צריך??
@נחמן העמקן
אפשר לינק להודעה זו?אל תסמוך בפרט שהאוקראינים הודיעו שהם יקימו מחסומים באומן לבדוק מסמכי קורונה
אומן ראש השנה: הרב הצבאי, הלל כהן, אמר בראיון לישי כהן, "דעתי השתנתה לגבי אומן, שאפשר לטוס לאומן, אבל יש רשימה של הוראות" והוסיף, "הביאו מערכת נוספת ליירוט טילים לאומן. הוסיפו אין סוף אמצעי הגנה"
איה?אל תסמוך בפרט שהאוקראינים הודיעו שהם יקימו מחסומים באומן לבדוק מסמכי קורונה
תעשה לבד בקישור שהבאתי לעיל
לא צריך כלום רק ביטוח אוקראיניאיה?
לאבא שלי אין מחלים מעודכן- וכל שכן לא מתחסן, מה לעשות?
יוואו לפעמים אבא שלי מטוס!!!
עוד 3 ימים הטיסה.
אפשר עזרה לדעת מה לארגן לו?
כרטיסים יש, ועוד מסמך אחד ברוסית שכתוב שם קוביד 19 בשורה קטנה.
מה זה אומר?
@נחמן העמקן אני לא יודע מאיפה המידע שלך לגבי מסמכי קורונה, רשמית לא צריך כלום, אני נכנסתי לאוקראינה עם דרכון נטו, לא ביקשו כלום מעברביקשתי מהסוכן שלי שיעשה לי ביטוח רפואי אוקראיני
והוא אמר לי שבעיקרון לא צריך ולכן הוא לא עושה ואם אני רוצה שאני יעשה לבד
אפשר לסמוך על זה שלא צריך??
@נחמן העמקן
זה לא שרשמית לא צריך , אלא שמעשית לא מבקשים@נחמן העמקן אני לא יודע מאיפה המידע שלך לגבי מסמכי קורונה, רשמית לא צריך כלום, אני נכנסתי לאוקראינה עם דרכון נטו, לא ביקשו כלום מעבר
יש את הדברים הקבועים שעדיף להצטייד בהם, לפחות 50$ על כל יום שעות באוקראינה, צ'ק אין של מלון, מסמכים שמוכיחים שאתם באים לאוקראינה לשם תיירות ולא להשתקע ושיש לך אמצעים להסתדר עצמאית
איזה מסמכים?@נחמן העמקן אני לא יודע מאיפה המידע שלך לגבי מסמכי קורונה, רשמית לא צריך כלום, אני נכנסתי לאוקראינה עם דרכון נטו, לא ביקשו כלום מעבר
יש את הדברים הקבועים שעדיף להצטייד בהם, לפחות 50$ על כל יום שעות באוקראינה, צ'ק אין של מלון, מסמכים שמוכיחים שאתם באים לאוקראינה לשם תיירות ולא להשתקע ושיש לך אמצעים להסתדר עצמאית
ביטוח רפואי אוקראיניאיזה מסמכים?
ואיה הקישור שדרכו נרשמים כאורח.
היה אחד כזה.
יש לו דף עם הלוגו הזה.ביטוח רפואי אוקראיני
Страхування - Пошук - FLYUIA
flyuia.eurotravelins.com.ua
?????יש לו דף עם הלוגו הזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: