בדיוק נמרץ.נכתב ע"י צדיק;523773:חבל על הכסף יש אומגה 3 בלי הפירמידות ביותר זול
אני בדיוק השבוע שאלתי רב בקשר באומגה 3 והוא אמר שצריך הכשר.נכתב ע"י היוצרת81;523820:אין שום צורך בכשרות לכדור שאין הנאה בבליעתו!
נכתב ע"י היוצרת81;523820:אין שום צורך בכשרות לכדור שאין הנאה בבליעתו!
גם לי פסק מורה הוראה שאין בעיה בבליעת כדור שיש בו ג'לטין. (כדור ברזל, היחיד שלא עשה בעיות מעיים, והייה כתוב עליו:"באישור הרבנות הראשית" -מכיל ג'לטין) הנימוק ההלכתי היה:"כי זה לא דרך אכילתו". ברור כי על כל אחד לעשות שאלת רב. אם מדובר במוצר נחוץ חבל לא להשתמש ולחשוש בשעה שעמדת ההלכה היא להתיר מלכתחילה.נכתב ע"י ישראלה;523834:נראה לי שלכתחילה זה נכון, גם אני שמעתי כך.
וגם ההכשר שקיים על סוגי הכדורים זה על תוכן הקפסולה ולא על הג'לטין העוטף אותה.
לזה אין לאף אחד הכשר, גם לא לאלה שמכריזים שיש להם הכשר הבד"ץ.
אבל לאומגה 3 יש גם עם הכשרנכתב ע"י נוי;523893:גם לי פסק מורה הוראה שאין בעיה בבליעת כדור שיש בו ג'לטין. (כדור ברזל, היחיד שלא עשה בעיות מעיים, והייה כתוב עליו:"באישור הרבנות הראשית" -מכיל ג'לטין) הנימוק ההלכתי היה:"כי זה לא דרך אכילתו". ברור כי על כל אחד לעשות שאלת רב. אם מדובר במוצר נחוץ חבל לא להשתמש ולחשוש בשעה שעמדת ההלכה היא להתיר מלכתחילה.
נכתב ע"י 3012;526083:בס"ד
גם אני קניתי אומגה 3 של מרוולס בעקבות המלצה ובסכום עתק... ולא ראיתי על עצמי תוצאות!!!
בקורס פרחי באך שלמדתי ציינה לנו המורה שמנסיונה במשך שנים עם עשרות מטופלים אין שום הצדקה לקנות את המרוולס במחיר כל כך גבוה ואפשר לקבל את אותה התועלת משמן דגים או שמן פשתן!!!
ואכן התחלתי לקנות שמן פשתן שמחירו זול ממש (ניתן להשיג בכל חנות טבע) ומיד חשנו (אני ובעלי) בשיפור ניכר! (אני אומנם לדאבוני לא כל כך מקפידה, אבל בעלי לוקח יום יום כף אחת והתוצאות מדהימות!!! שבוע אחד הוא לא יכל לקחת במשך יומיים ומיד הרגיש בהבדל...)
הערה: צריך להקפיד שיהיה בבקבוק שחור למניעת חמצון, ולשמור בקרור (לפי תאריך התפוגה טוב עד 3 חודשים)
נכתב ע"י mig;526316:אכן גם האנשים השפויים במחוזותינו החלו לצרוך כף שמן פשתן כל יום וחשו שיפור ניכר מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: