אומגה 3 של מרוולס

sunshine

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אשמח לשמוע המלצות- יש לי חברה שמוכרת ומנסה לשכנע אותי לקנות, ורציתי לשמוע המלצות מנשים שמשתמשות, ובפרט נשים בהריון- האם זה עוזר לעייפות וכו'. וכן האם ידוע לכם מה המינון המומלץ לאשה בהריון ואם אין בזה סיכון.
תודה.

מירית

משתמש רשום
קראתי כמה מחקרים על הנושא.
שורה תחתונה - אין הוכחה לתועלת ולא לתופעות לואי.
משרד הבריאות מאשר את מכירת הכדורים האלה כי אין בהם סיכון לצורכים אותם, אבל שוב - לא הוכח מדעית התועלת בלקיחת אומגה 3.
חבל על הכסף שלך, זה עולה הון תועפות ולא עוזר כלום. סוג של פלצבו.

trew

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אחת מבני משפחתי היתה עם מיעוט מים בשליה (6/7) אחרי שלקחו אותה לבית חולים אמא שלה נתנה לה מהצמח המרווה של מרוולס והמים קפצו ל11 תוך כמה שעות, לא היה הרבה לרופאים מה להגיד (רק חסר לה לספר את זה לרופא קובנציונלי) ושיחררו אותה
אין בדברי שום המלצה אלא סיפור דברים בלבד

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אין לי קשר למוצר זה או לחברה, אך אומגה 3 ידוע בחשיבותו הרבה לגוף ובמיוחד במצבים מיוחדים וכמעט אין אפשרות לקבלו דרך האוכל הרגיל, זוכרים את הסיפורים של ההורים על כף שמן דגים על הבוקר :)?

חלק מפעילות האומגה 3:
מרכיב חלק נכבד מהמוח
עוטף את מערכת העצבים
עוטף כל תא בגוף על מנת שיוכל לספוג טוב את החומרים אותם התא צריך לקבל ועוד ועוד.

לכן ממליצים אותו כמעט בלקיחת כל תוסף שהוא על מנת שיגביר את הספיגה והתועלת תגדל בלי השוואה בלי צירוף האומגה.

צדיק

משתמש צעיר
חבל על הכסף יש אומגה 3 בלי הפירמידות ביותר זול

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מרווה זה צמח מאוד בעייתי ואף מסוכן לנשים במצב (ה"י), לא יודעת אם המרווהלס הנ"ל הוכח כבטוח לשימוש.
עוד בעיה, שהאומגה 3 צמחי לא נספג כל כך טוב בגוף, צריך כמות גדולה של שמן צמחי כדי שיהיה אפקטיבי.
לעומת זאת שמן דגים בטוח שטוב, ולא מסוכן,
רק חייבים שמן מדגי מעמקים בלבד, או דגים מאזור קנדה ששם הים נקי.
לוקחים 2-3 ביום, אפשר גם 5-6.
כדי להימנע מטעם לוואי של דג (למי שזה מפריע) -
יש כאלה שאם לוקחות על בטן ריקה זה לא מפריע,
ויש שלהיפך, רק אחרי האוכל.
אז שכל אחת תעשה מה שטוב לה....
בשו"ט

שמח לעזור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י צדיק;523773:
חבל על הכסף יש אומגה 3 בלי הפירמידות ביותר זול
בדיוק נמרץ.
אגב, למיטה ידיעתי, תועלת האומגה שלוש לא הוטלה בספק מעולם, אני מתפלא על התגובות האחרות.

ישראלה

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אם את רוצה אומגה משמן דגים כשר, איכותי ויותר בזול, יש את אלספה הכשר.
נראה לי שיש בו כ120 כדורים ועולה בערך 110-120 ש"ח.

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כבר היה כאן אשכול בעבר.
א. בחברת ירושלים לשומשום רחוב אוהלי יוסף ירושלים [פניה ראשונה שמאלה לאחר שנכנסים לאוהלי יוסף מרח' בר אילן -בתוך הבנין של הכריכיות בקומה השניה] מוכרים שמן מרווה בתהליך מושגח ואיכותי ובמחיר כמדומה הכי זול בשוק לא מצאתי יותר זול וחיפשתי.
אני לא עובד שם ואין לי שום דיוידנדים מהם על הפירסום כאן.
ב. הטענה ששמן צמחי פחות משפיע משל דגים היא נכונה כי הדגים עשו חלק מהתהליך וחסכו לגוף עוד שלב בנגישות לחומר אולם החיסרון שיש לשמן דגים ולפישתן הוא החימצון שלהם משא"כ במרווה שמתחמצנת ממש לאט [פטנט עולמי של המכון הוולקני בישראל]
אם אתם הולכים על שמן דגים עדיף ללכת על כמוסות כדי להפחית את החימצון [מגע עם האויר והאור]

sariti

משתמש רשום
נכתב ע"י היוצרת81;523820:
אין שום צורך בכשרות לכדור שאין הנאה בבליעתו!
אני בדיוק השבוע שאלתי רב בקשר באומגה 3 והוא אמר שצריך הכשר.

ישראלה

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
נכתב ע"י היוצרת81;523820:
אין שום צורך בכשרות לכדור שאין הנאה בבליעתו!

נראה לי שלכתחילה זה נכון, גם אני שמעתי כך.
וגם ההכשר שקיים על סוגי הכדורים זה על תוכן הקפסולה ולא על הג'לטין העוטף אותה.
לזה אין לאף אחד הכשר, גם לא לאלה שמכריזים שיש להם הכשר הבד"ץ.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י ישראלה;523834:
נראה לי שלכתחילה זה נכון, גם אני שמעתי כך.
וגם ההכשר שקיים על סוגי הכדורים זה על תוכן הקפסולה ולא על הג'לטין העוטף אותה.
לזה אין לאף אחד הכשר, גם לא לאלה שמכריזים שיש להם הכשר הבד"ץ.
גם לי פסק מורה הוראה שאין בעיה בבליעת כדור שיש בו ג'לטין. (כדור ברזל, היחיד שלא עשה בעיות מעיים, והייה כתוב עליו:"באישור הרבנות הראשית" -מכיל ג'לטין) הנימוק ההלכתי היה:"כי זה לא דרך אכילתו". ברור כי על כל אחד לעשות שאלת רב. אם מדובר במוצר נחוץ חבל לא להשתמש ולחשוש בשעה שעמדת ההלכה היא להתיר מלכתחילה.

sariti

משתמש רשום
נכתב ע"י נוי;523893:
גם לי פסק מורה הוראה שאין בעיה בבליעת כדור שיש בו ג'לטין. (כדור ברזל, היחיד שלא עשה בעיות מעיים, והייה כתוב עליו:"באישור הרבנות הראשית" -מכיל ג'לטין) הנימוק ההלכתי היה:"כי זה לא דרך אכילתו". ברור כי על כל אחד לעשות שאלת רב. אם מדובר במוצר נחוץ חבל לא להשתמש ולחשוש בשעה שעמדת ההלכה היא להתיר מלכתחילה.
אבל לאומגה 3 יש גם עם הכשר

ישראלה

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
ההכשר הוא על התכולה, השמן דגים, או המרווה, לא משנה
אבל לא על הג'לטין העוטף.
וכיון שזה לבליעה, אין פה את ענין הטעם, ולכן כנראה שאין צורך בהכשר על ה"עטיפה".

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בס"ד
גם אני קניתי אומגה 3 של מרוולס בעקבות המלצה ובסכום עתק... ולא ראיתי על עצמי תוצאות!!!
בקורס פרחי באך שלמדתי ציינה לנו המורה שמנסיונה במשך שנים עם עשרות מטופלים אין שום הצדקה לקנות את המרוולס במחיר כל כך גבוה ואפשר לקבל את אותה התועלת משמן דגים או שמן פשתן!!!
ואכן התחלתי לקנות שמן פשתן שמחירו זול ממש (ניתן להשיג בכל חנות טבע) ומיד חשנו (אני ובעלי) בשיפור ניכר! (אני אומנם לדאבוני לא כל כך מקפידה, אבל בעלי לוקח יום יום כף אחת והתוצאות מדהימות!!! שבוע אחד הוא לא יכל לקחת במשך יומיים ומיד הרגיש בהבדל...)
הערה: צריך להקפיד שיהיה בבקבוק שחור למניעת חמצון, ולשמור בקרור (לפי תאריך התפוגה טוב עד 3 חודשים)

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י 3012;526083:
בס"ד
גם אני קניתי אומגה 3 של מרוולס בעקבות המלצה ובסכום עתק... ולא ראיתי על עצמי תוצאות!!!
בקורס פרחי באך שלמדתי ציינה לנו המורה שמנסיונה במשך שנים עם עשרות מטופלים אין שום הצדקה לקנות את המרוולס במחיר כל כך גבוה ואפשר לקבל את אותה התועלת משמן דגים או שמן פשתן!!!
ואכן התחלתי לקנות שמן פשתן שמחירו זול ממש (ניתן להשיג בכל חנות טבע) ומיד חשנו (אני ובעלי) בשיפור ניכר! (אני אומנם לדאבוני לא כל כך מקפידה, אבל בעלי לוקח יום יום כף אחת והתוצאות מדהימות!!! שבוע אחד הוא לא יכל לקחת במשך יומיים ומיד הרגיש בהבדל...)
הערה: צריך להקפיד שיהיה בבקבוק שחור למניעת חמצון, ולשמור בקרור (לפי תאריך התפוגה טוב עד 3 חודשים)

אכן גם האנשים השפויים במחוזותינו החלו לצרוך כף שמן פשתן כל יום וחשו שיפור ניכר מאד.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י mig;526316:
אכן גם האנשים השפויים במחוזותינו החלו לצרוך כף שמן פשתן כל יום וחשו שיפור ניכר מאד.

מהו השיפור?

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
תלוי את מי את שואלת.

היו כאלו שזה שיפר להם את ההרגשה הכללית (סבתי חשה התחזקות כפשוטה)
בעיות מעיים.
זכרון וריכוז.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה לא משמין? לא מאד מגעיל לאכול כף שמן?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה