לפעמים לוקח זמןהעלתי במוצאי שבת מאמר ועד היום הוא לא עלה,
אולי אתם יודעים למה זה יכול להתעכב ככה?
למי אני יכולה לפנות?
יכול להיות בטוחה בזהאיך אפשר לפתוח פניה באתר?
כי אני מאמינה שאם הוא היה לא מקצועי היו רושמים לי שההעלאה נדחתה
לפי דעתי הוא מקצועי
שמתי לב לאחרונה, שמאמרים שלי ושל עמיתים ממתינים זמן ארוך מהרגיל.אני עורך התוכן ומנהל תחום המאמרים באתר.
בדרך כלל מאמר מאושר או נדחה בתוך יום-יומיים. לעיתים יש עומס אז זה לוקח קצת יותר.
יש כמה דברים שעלולים לעכב אישור של מאמר:
א. כתיבה ברמה בינונית שמצריכה ליטוש של הטקסט.
ב. אם חסרה תמונת שער, צריך לאתר ולשלב תמונה מתאימה.
ג. תוכן שחשוד כמועתק בשלמותו או בחלקו הניכר ממקורות אחרים ברשת ומצריך בדיקה של הנושא.
ד. תוכן גבולי מבחינה פרסומית. הגיוני שבעל מקצוע יפרסם מאמר בתחום המקצועיות שלו וירוויח מזה את ביסוס האוטוריטה שלו, אבל לפעמים זה נראה יותר כמו פרסומת מאשר מאמר שאמור לתת תוכן וערך למשתמשים, וזה כבר בעייתי.
האם יש משהו שהכותב יכול לעשות כדי לזרז את הבדיקה?יש כמה דברים שעלולים לעכב אישור של מאמר:
א. כתיבה ברמה בינונית שמצריכה ליטוש של הטקסט.
ב. אם חסרה תמונת שער, צריך לאתר ולשלב תמונה מתאימה.
ג. תוכן שחשוד כמועתק בשלמותו או בחלקו הניכר ממקורות אחרים ברשת ומצריך בדיקה של הנושא.
ד. תוכן גבולי מבחינה פרסומית. הגיוני שבעל מקצוע יפרסם מאמר בתחום המקצועיות שלו וירוויח מזה את ביסוס האוטוריטה שלו, אבל לפעמים זה נראה יותר כמו פרסומת מאשר מאמר שאמור לתת תוכן וערך למשתמשים, וזה כבר בעייתי.
@הדוויג כנ"להאם יש משהו שהכותב יכול לעשות כדי לזרז את הבדיקה?
האם יש דרך לדעת מהי הבעיה?
לי למשל יש כמה מאמרים שממתינים לעלות, חלקם אקטואליים וקשורים ישירות למצב, אם אני אדע על בעיה בהם, אני כמובן ייתקן מיד
באופן כללי שמתי לב שיש באג בנושא המאמרים.
בכתיבת מאמר, מופיע משום שהוא מאושר בדרך כלל תוך יום עבודה, במקום שבוע עבודה...
או שאולי הבאג הוא ב[חוסר] הזמן הפנוי של @הדוויג ? אני מוכן לעזור...
ועוד משהו, היה כדאי להודיע אם לא מאשרים מאמר, ואם אפשר גם להודיע את הסיבה.
מזל שאתם אומרים שזה ככה,@הדוויג
גם אני שלחתי לפני חודש ולא העלו אותו
הכל היה לפי הקריטריונים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: