תודה, איך לחפש? איפה אני אמורה לראות את הדגם? תודה רבה!תחפשו בעליאקספרס לפי מספר הדגם,
יש להם חלקי חילוף לכמעט כל דבר בעולם...
פחות בשבילי וגם לא בשביל בעלי..אפשר לחתוך את הכבל ולחתוך כבל יו אס בי ולחבר אדום לאדום ושחור שחור
(ללא אחריות רק הצעה)
רק לא זה!אפשר לחתוך את הכבל ולחתוך כבל יו אס בי ולחבר אדום לאדום ושחור שחור
(ללא אחריות רק הצעה)
ואייי תודה רבה!! אין לי אישייש לי פנוי,
יכולה להגיע לאישי?
תודה המכונית מעולה, היתה בשימוש פעמיים בדיוק, רק בטעות בחיבור למטען שבתי את המטען.. כך שאשמח אם אמצא רק מטען
שימי לב ש @MOM הביאה לך קישור בפחות מ1$
ואם את מסתבכת עם הזמנות כדי שתשאלי חברה כי זה peace of cake להזמין.
הייתי מזמינה גם בסכום כזה אם הייתי יודעת שזה מתאים
כאן יש מגוון סוגים לפי מתח רצוי. אפשר לראות מה כתוב על הבטריה.הייתי מזמינה גם בסכום כזה אם הייתי יודעת שזה מתאים
תודה!
ואיך המכונית?למי שרוצה הבאתי שבוע שעבר קופון אמזון למכונית שלט שמחירה המלא 69.99$ ויש עליה 75% הנחה ובקופה ירד המחיר לכ18$ בלבד (המחיר כולל המשלוח חינם עם שליח עד עד הבית !)
תקף רשמית עד היום ב24:00 (בפועל תקף עד מחר בבוקר ב10:00)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: