ככה אני בדרך כלל.@שלחן עורך
למה פרצוף עצוב?
וחוץ מזה, לאימהות רבות, וגם קצת לאבות, עניין הסט הוא מאוד חשוב, זה נותן להם חשק וטעם ללכת עם כולם, לטפח ולהשקיע, והלעג להשקעתם ומסירותם, ובפרט שיש כבר סט ורק אחד חסר, לא במקום.
סליחה.
ככה אני בדרך כלל.@שלחן עורך
למה פרצוף עצוב?
מוגזם קצת לא?זה נותן להם חשק וטעם ללכת עם כולם
בדיוקמוגזם קצת לא?
על זה הייתי נותנת סמיילי עצוב...
איני מכיר כל אחד ואחת, כמובן, אך ללכת עם משפחה גדולה, וזה רץ לפה, וההוא לשם... ואחד נופל, והשלישי בורח... יש כאלה שסט נחמד נותן להם עוד קצת כח במשימה הלא קלה.מוגזם קצת לא?
על זה הייתי נותנת סמיילי עצוב...
כל דבר שמעלה חיוך על פני אישה ואמא בישראלאיני מכיר כל אחד ואחת, כמבון, אך ללכת עם משפחה גדולה, וזה רץ לפה, וההוא לשם... ואחד נופל, והשלישי בורח... יש כאלה שסט נחמד נותן להם עוד קצת כח במשימה הלא קלה.
אם זה גורם לך להתעצב, מכבד את זה מאוד מאוד. לאשתי זה גורם לחייך עוד קצת. שווה, לא?
לא לזה התכוונתי!כל דבר שמעלה חיוך על פני אישה ואמא בישראל
אני בעד.
רק מה, מה שאברכית התכוונה להגיד זה שאם אנחנו נותנים כל כך הרבה מקום, לכזה עניין חיצוני,
איפה שהוא, קצת מטריד שזה מה שהפכנו להיות ..
כי בוא נהיה כנים,
אנחנו לא ממש טורחים כל כך רק כדי שיהיה לנו נעים וכיף...
יש פה חלק חברתי לא קטן .
ודרך אגב- לתוכן של ההודעה שלי קוראים הומור ..
ברור ,לא לזה התכוונתי!
סתם היה לי מוזר שזה "נותן חשק וטעם ללכת עם כולם"
אבל גם אני כמו כולם חשוב לי המראה והטיפוח (שלי ושלהם) וזה טבעי והכל בסדר.
יכול להיות שאת צודקת, אבל לא נראה לי שזה הפלטפורמה הנכונה לדיון הזה.ברור ,
מה זה קשור למראה ולטיפוח?
אז אולי לא הבנתי למה את התכוונת
ודרך אגב , גם אני מלבישה סטים, אבל לדעתי יש כאלה שזה עושה להם חיים הרבה יותר מסובכים לשמור על מצב שכולם לבושים אותו דבר...
אבל מה ?
ככה כולם עושים, ואיכשהו תירגמו את זה למונח טיפוח..
אבל להגיד שזה נותן כוח וכיף ללכת עם כולם?
זה מה שנותן לנו כוח והרגשה כיפית יחד עם הילדים ?
לא הגזמנו קצת עם זה ?
לא פתחתי דיון בנושא,יכול להיות שאת צודקת, אבל לא נראה לי שזה הפלטפורמה הנכונה לדיון הזה.
בפרט לא בצורה ישירה באשכול של מישהי שמחפשת נואשות השלמה לסט.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: