בים בם בום
משתמש פעיל
בחשבון הבנק מופיע החזר של 15 שח
פיצוי ייצוגית רשף
מעניין אותי באיזה תביעה ייצוגית מדובר.
פיצוי ייצוגית רשף
מעניין אותי באיזה תביעה ייצוגית מדובר.
תוה.עשיתם חיפוש בגוגל?
זה נראה שרשף הם תובעים ייצוגיים כמקצוע.
וזכו בתביעות שונות מרשות המיסים ועוד.
איך כותבים, בוכתה או בוכטה?
מקבלים (או מקווים..)איך כותבים, בוכתה או בוכטה?
איך משיגים אותו?אם כבר מדברים על עמלות כרטיס אשראי כדאי ליידע שיש כרטיס של מקס בשם "אני רוצה כזה" שהוא בחינם לכל החיים
פשוט נכנסים לאתר מקס, או מתקשרים אליהם ומזמינים.איך משיגים אותו?
מי שיש לו מקס יכול לעבור לזה?
תודה על העדכון, אני אכן משלמת כבר כמה חוד' עמלה..אם כבר מדברים על עמלות כרטיס אשראי כדאי ליידע שיש כרטיס של מקס בשם "אני רוצה כזה" שהוא בחינם לכל החיים
מה ההטבות של הכרטיס הזה על פני מקס?אם כבר מדברים על עמלות כרטיס אשראי כדאי ליידע שיש כרטיס של מקס בשם "אני רוצה כזה" שהוא בחינם לכל החיים
מקס זו חברת כרטיסי אשראי, עם עשרות סוגי כרטיסים.מה ההטבות של הכרטיס הזה על פני מקס?
ואין בו צבירה של נקודות ?מקס זו חברת כרטיסי אשראי, עם עשרות סוגי כרטיסים.
זה אחד מהם, ללא דמי כרטיס לכל החיים, ויש קצת חנויות עם הנחות קבועות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: