אולי יש למישהו אפשרות להעלות תמונה של ביבי ג'וגר דגם select (תאומים)

מלח

משתמש רשום
והאם אתם ממליצים - אשמח לשמוע מבעלי נסיון.

דינה די

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עגלה מדהימה וטובה!! נוחה מאד נסיעה חלקה רק אם יש לך הרבה מדרגות היא לא ממש קלה.
נראית טוב גם בילד אחד וגם בתאומים

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בבקשה

--

קבצים מצורפים

• city-select-ruby-560x560.jpg
    KB 45.9 · צפיות: 22
  • city-select-second-seat-kit-ruby-350x350.jpg
    KB 20.7 · צפיות: 15

sem

משתמש פעיל
הנה:

קבצים מצורפים

• יחיד.JPG
    KB 38 · צפיות: 17
  • רבים.JPG
    KB 39.4 · צפיות: 17

מלח

משתמש רשום
תודה רבה מאד. אשמח לשמוע אם יש למישהו נסיון עם הדגם הזה.

דינה די

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מה שכתבתי זה מנסיון אם יש לך עוד שאלות- בשמחה.
מתקפלת בקלות לגודל לא גדול (יחסית לתאומים) מגוון גדול של וראיציות לכל כיוון כיונון גם של משענת הרגלים (מאד נח)

מלח

משתמש רשום
נכתב ע"י דינה די;1614975:
מה שכתבתי זה מנסיון אם יש לך עוד שאלות- בשמחה.

האם יש לך את הסלקלים ו/או האמבטיה שלהם? אני אישית מעדיפה את הסלקלים, יותר קומפקטי וקליל. ובין כה וכה עוברים די מהר לטיולון, לא?
לגבי הקיפול: איך היא מתקפלת? עם שניהם?
ויש לך מושג מה האורך שלה? היא נכנסת למעלית סטנדרטית?

דינה די

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מלח;1615056:
האם יש לך את הסלקלים ו/או האמבטיה שלהם? אני אישית מעדיפה את הסלקלים, יותר קומפקטי וקליל. ובין כה וכה עוברים די מהר לטיולון, לא?
לגבי הקיפול: איך היא מתקפלת? עם שניהם?
ויש לך מושג מה האורך שלה? היא נכנסת למעלית סטנדרטית?

הסלקלים נוחים מאד במיוחד אם יש לך רכב אין צורך באמבטיה היא די קטנה עד 3 חד' מקסימום.קיפול עם 2 המושבים לא ניסיתי זה נשאר ענק. יותר קל להוציא. עם 1 זה עדיין סביר למרות שעדיף להוציא מבחינת נוחות.
האורך קצת מעצבן אבל יש עגלות שביחיד שלהם כזה אורך (בוגבו עם אמבטיה)
לא מדדתי מדויק אבל בד"כ ברוב המקומות לא נתקלתי בבעיה חוץ ממעליות צרות שהבעיה היתה הרוחב ואז לפרק גלגל בצורה ממש פשוטה (וגם כן יש עגלות יחיד שצריכות את זה)
באורך היתה לי בעיה בסיבוב של המדרגות ואז מראש הרכבתי את המושב התחתון בצורה ישרה לכיוון ההורים כך זה הגודל הכי קצר שלה.
בהצלחה.

מלח

משתמש רשום
יש לך מושג היכן ניתן להתרשם ממנה? בכמה חנויות בב"ב לא היה להם בתצוגה. ומקטלוג - אני לא חושבת שאפשר. ואולי גם היכן ניתן לקנות אותה במחיר משתלם?
תודה. את עוזרת לי מאד מאד.

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ניסיון קצת שונה של גיסתי, היא קנתה ביד 2, ואחרי כמב נסיונות מכרה (יצאה ברווח...)
היא טענה שהעגלה ענקית, ארוכה וכבדה, מרגיש כמו לסחוב טרקטור, היה לה כמה מדרגות בכניסה לבית, וגם אותם היא לא הצליחה לעלות ולרדת...
הטיולון לא מתאים מגיל 0, כי הוא לא נשכב בכלל אלא מוטה אחורה בצורה שהרגליים נשארות בזוית.

מלח

משתמש רשום
נכתב ע"י שיר770;1615116:
הטיולון לא מתאים מגיל 0, כי הוא לא נשכב בכלל אלא מוטה אחורה בצורה שהרגליים נשארות בזוית.

מגיל 0 אני מתכוונת להשתמש בסלקלים.
ואשמח לדעת ביחס למה היא כבדה. האם היא השתמשה בעגלת תאומים אחרת? הרי לסחוב שנים זה ברור שזה כבד יותר....(כמו לעלות מדרגות) או שאולי הכוונה שהיא לא נסעה כמו שצריך במדרכות וכד'?

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י מלח;1615152:
מגיל 0 אני מתכוונת להשתמש בסלקלים.
ואשמח לדעת ביחס למה היא כבדה. האם היא השתמשה בעגלת תאומים אחרת? הרי לסחוב שנים זה ברור שזה כבד יותר....(כמו לעלות מדרגות) או שאולי הכוונה שהיא לא נסעה כמו שצריך במדרכות וכד'?
אח"כ היא קנתה עגלת תאומים רגילה. שהילדים יושבים אחד ליד השני, והיא מרוצה. לא זוכרת מה הדגם.
היא לא השתמשה לתאומים אלא לאחים עם שנה הפרש. כשהקטן היה בן 3 חו'.
אולי גם בגלל שהיא גרה בירושלים היה לה כבד לסחוב בעליות. וגם התניידה באוטובוס, אז בכלל..

stt

משתמש רשום
לחברה שלי היה והיא היתה מאד לא מרוצה
מאד כבד
מאד ארוך- מאד תלוי בחדר מדרגות

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה