נכתב ע"י דינה די;1614975:מה שכתבתי זה מנסיון אם יש לך עוד שאלות- בשמחה.
נכתב ע"י מלח;1615056:האם יש לך את הסלקלים ו/או האמבטיה שלהם? אני אישית מעדיפה את הסלקלים, יותר קומפקטי וקליל. ובין כה וכה עוברים די מהר לטיולון, לא?
לגבי הקיפול: איך היא מתקפלת? עם שניהם?
ויש לך מושג מה האורך שלה? היא נכנסת למעלית סטנדרטית?
נכתב ע"י שיר770;1615116:הטיולון לא מתאים מגיל 0, כי הוא לא נשכב בכלל אלא מוטה אחורה בצורה שהרגליים נשארות בזוית.
אח"כ היא קנתה עגלת תאומים רגילה. שהילדים יושבים אחד ליד השני, והיא מרוצה. לא זוכרת מה הדגם.נכתב ע"י מלח;1615152:מגיל 0 אני מתכוונת להשתמש בסלקלים.
ואשמח לדעת ביחס למה היא כבדה. האם היא השתמשה בעגלת תאומים אחרת? הרי לסחוב שנים זה ברור שזה כבד יותר....(כמו לעלות מדרגות) או שאולי הכוונה שהיא לא נסעה כמו שצריך במדרכות וכד'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: