אין, הפסיקו לייצר,היי אשמח לשמוע אם יש המלצות חמות על תומך כשר איכותי
אבל לא רק מגע אני לא סובלת אותם.
תודה
יש את השיאומי F21 לא פרו, שהוא די טוב,
אין, הפסיקו לייצר,היי אשמח לשמוע אם יש המלצות חמות על תומך כשר איכותי
אבל לא רק מגע אני לא סובלת אותם.
תודה
התכוונתי אליואין, הפסיקו לייצר,
הסוללה שלו היא 1450 לא כל כך חזק, שיאומי היא 2000 כמדומני,נוקיה 8210 חדש
תומך כשר שמיעה מעולה בטריה מצוינת
כזה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796019
הסוללה פחות טובה משיואמיהסוללה שלו היא 1450 לא כל כך חזק, שיאומי היא 2000 כמדומני,
וגם לסדר שיתמוך בסים כשר נראה לי שזה לא פשוט,
פלאפון מעצבן. איטי ורגיש מאוד לנפילה.התכוונתי אליו
הוא יחסית איכותי ולא טאצ'
שיאומי F21S
שיאומי F21S תומך כשר מערכת הפעלה אנדרואיד דור 4 גודל מסך 2.4 אינץ זיכרון: 1GB(RAM)+ 8GB(ROM) פונקציות כלולות: תומך 2 סימים (כשר ולא כשר) מגיע עם תנ״ך, תהילים, ספרי קודש ועוד צפייה בתמונות נגן מוזיקה נח מקום לכרטיס זיכרון למוזיקה המכשיר חסום לסרטונים המכשיר חסום להתקנות חיצוניות אין חנות...www.goldt.co.il
המסך שלו נשבר לי וכעת אני מחפשת חדש תומך כשר, לא אכפת לי טאצ' אבל חשוב לי שיראה כשר.
יש המלצות?
זה בלי מצלמה בכלל??התכוונתי אליו
הוא יחסית איכותי ולא טאצ'
שיאומי F21S
שיאומי F21S תומך כשר מערכת הפעלה אנדרואיד דור 4 גודל מסך 2.4 אינץ זיכרון: 1GB(RAM)+ 8GB(ROM) פונקציות כלולות: תומך 2 סימים (כשר ולא כשר) מגיע עם תנ״ך, תהילים, ספרי קודש ועוד צפייה בתמונות נגן מוזיקה נח מקום לכרטיס זיכרון למוזיקה המכשיר חסום לסרטונים המכשיר חסום להתקנות חיצוניות אין חנות...www.goldt.co.il
אין, הפסיקו לייצר,
מבאס
אבל אין
אולי השיאומי שהוא לא חצי טאצ'
ויש לו הרבה חסרונות
היי קצת התבלבלתי זה מכשיר מומלץ או לא.פלאפון מעצבן. איטי ורגיש מאוד לנפילה.
לא ממליצה.
המסך שלו נשבר לי וכעת אני מחפשת חדש תומך כשר, לא אכפת לי טאצ' אבל חשוב לי שיראה כשר. אני בכוונה לא הולכת עם סמארטפון.
יש המלצות?
בכל המכשירים של שיואמי אין מצלמה, למעט הטאצ' שבו כן יש.זה בלי מצלמה בכלל??
אני חושב שכן,היי קצת התבלבלתי זה מכשיר מומלץ או לא.
כאן הכי זול,אז תכלס איפה קונים את הפלאפון הזה ?
תודה רבה. אבל מי זה הקרן החנות הזאת משהו איכותי ?
אין לי נסיון אבל נראה לי שאפשר לסמוך עליהם,תודה רבה. אבל מי זה הקרן החנות הזאת משהו איכותי ?
אפשר לסמוך עליהם ?
יש לך נסיון איתם ?
תודה מראש.
יש לי אותו, ובשבועיים הראשונים החלפתי 5 שומרי מסך, אז החלפתי למגן עם הפינות הבולטות, והוא כבר שנה וחודשיים שמח ומאושר.תודה. אבל אני לא רוצה את זה כי שמעתי שהוא ממש רגיש לנפילות. אני מחפשת משהו יותר חזק, יש המלצות ?
מסובך לעשות לו גרסה.שיאומי מעלי- יש למישהו המלצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: