בארררוררר..מה פתאום יש היום מכשירים ב400-500 שקל שהמצלמה שלהם יותר טובה מהמצלמות הפשוטות
בארררוררר..מה פתאום יש היום מכשירים ב400-500 שקל שהמצלמה שלהם יותר טובה מהמצלמות הפשוטות
כנראה שלא ניסיתם אבל אני ראיתי במו עייני מכשירים ב500 שקל עם איכות יותר מהמצלמות באותו מחירבארררוררר..
אין להשוות באמת. הסמארטפונים הרבה יותר איכותיים.ומצלמה אל תכניסו לקטגוריה הזאת כי תמיד תקנו מצלמה נורמלית במקביל, אין להשוות את איכות הצילום.
..כנראה שלא ניסיתם אבל אני ראיתי במו עייני מכשירים ב500 שקל עם איכות יותר מהמצלמות באותו מחיר
קיבלתיממליץ בדיקת אופטומטריסט מתחיל.
השתמשת בהם?לא הייתי אומר 'מצויינים' אולי 'עובדים'.
ואז יבואו באותם טענות למה המכשירים דפוקים..
קשה להסתובב עם מצלמה בכיס, יותר קל עם סמארטפון, הוא מספיק ברור ואיכותי בשביל לתעד דברים פה ושם.קיבלתי
אבל אני יכול לומר לך שאני מכיר מישהו קרוב שקנה סמארטפון רק בשביל מצלמה וזה עלה לו 600 שח בטעות כי בחנות הוא אמר את השם של הדגם היותר יקר ובתכנון המקורי היה מכשיר ב470 שח
תכלס', במחיר השלישייה שלי (טלפון, נגן, מצלמה), הייתי יכולה לקנות סמארטפון מתקדם ואיכותי. ומדובר בשלישייה סטנדרטית למדי (רואה סביבי המון כאלו).לדעתך.
לדעתי לא.
רואה את רוב הציבור מחזיק מכשירי 200-250 שקל.
נגן תרח שמחזיק המון שנים ב150 שקל.
ומצלמה אל תכניסו לקטגוריה הזאת כי תמיד תקנו מצלמה נורמלית במקביל, אין להשוות את איכות הצילום.
אז מי ישלם 1300 שקל על מכשיר שנופל 3 פעמים ולא נשאר ממנו זכר או שחייבים תיקון מסך ב500 שקל?
טרמינולוגיה הזוייה.ולהחליט מראש עבור ציבור ש"לא יקנו" כשהציבור בעצם שבוי, זה... טוב, נוותר על המילים
לגבי מה שכתבו כאן בפורם לגבי המענה טלפוני בבנקים.
ניתן לבצע דירוג ולפרסם את הנתונים בתקשורת החרדית פעם בשנה ע"מ ליצור תחרות כפי שמתבצע דירוג לאתרי הבנקים.
כמובן שזה יכול להועיל רק בגופים עסקיים
בגופי ציבוריים זה לא יעבוד
לא קיים בגלל שהרבנים החליטו.
מי שחושב שמאז ההחלטה דאז הרבנים לא שולטים/רוצים בהמשך קיומם של ההחלטות על דיוקם המלא, לא מכיר מקרוב ו/או מושפע מהתקשורת והשוליים.מדובר על סיפור של למעלה מ-15 שנים.
דורות שלמים, במושגים טכנולוגיים.
העולם השתנה מאז, המציאות השתנתה. לפעמים גם הגדרים המתאימים - משתנים, בהתאם למציאות.
ייתכן מאד שלו יוקם היום גוף רבני מאוחד לענייני טכנולוגיה, עם רבנים שיקבלו את פניות הציבור, יתייעצו עם מומחים ויקיימו דיונים, יהיו התוצאות שונות מאלו של לפני 15 שנים.
לדוגמה - לפני 15 שנים לאף אחד כמעט לא היה מייל.
היום לרוב הציבור כבר יש. גם אם אין נט ומחשב בבית, יש כתובת ג'ימייל. (משתמשים בה במשרדים ייעודיים או אצל שכנים).
זה שינוי מציאות מהותי.
מי שחושב שמאז ההחלטה דאז הרבנים לא שולטים/רוצים בהמשך קיומם של ההחלטות על דיוקם המלא, לא מכיר מקרוב ו/או מושפע מהתקשורת והשוליים.
הבנקים לא ייבהלו במיוחד מהדירוג.
הלקוחות המשתלמים להם, הם העסקיים. ולאלו ממילא יש מכשירים מוגנים, בדרך כלל.
בחנתם את תקציב הפרסום למגזר החרדי בהשוואה לזה הכללי?לפי כמות הפרסומות שהם משקיעים בציבור שלנו ובו הם מסבירים שדווקא הבנק שלהם מבין הכי טוב את הציבור החרדי.
מה עוד שמדובר בהשקעה קטנה מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: