התייעצות אולי הגיע הזמן להקים קבוצה טכנולוגית חרדית

מצב
הנושא נעול.

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מה שדברו בזמנו על הSMS
שהקב"ה נתן לכל אדם בושה וזה מונע ממנו לעשות הרבה עברות שהיה רוצה לעשות
בכל האינטרנט והSMS אין את המושג בושה והאדם יכול לעשות ככל העולה על רוחו כי הוא לא מתבייש
ואם אין בושה הוא יעשה דברים שביום יום הוא לא היה עושה לדוגמה יצירת קשרים וכ"ו
ולכן המלחמה הגדולה בעניין עוד לפני כל ה50 שערי טומאה והזבל המצחין שיש שם בכמויות שלא נתפסות!!!

פרפר

משתמש מקצוען
ומצלמה אל תכניסו לקטגוריה הזאת כי תמיד תקנו מצלמה נורמלית במקביל, אין להשוות את איכות הצילום.
אין להשוות באמת. הסמארטפונים הרבה יותר איכותיים.
ו"מצלמה נורמלית" אין היום. יש רק כמה דגמים שממשיכים לייצר אותם בשביל החרדים, ועולים יקררר. כשבאתי לקנות מצלמה לא מזמן, הציעו לי גלאקסי, לא הבינו מה אני רוצה. מי קונה היום מצלמה?

אורי כדורי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
ממליץ בדיקת אופטומטריסט מתחיל.
קיבלתי
אבל אני יכול לומר לך שאני מכיר מישהו קרוב שקנה סמארטפון רק בשביל מצלמה וזה עלה לו 600 שח בטעות כי בחנות הוא אמר את השם של הדגם היותר יקר ובתכנון המקורי היה מכשיר ב470 שח

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לא הייתי אומר 'מצויינים' אולי 'עובדים'.
ואז יבואו באותם טענות למה המכשירים דפוקים..
השתמשת בהם?

אני השתמשתי ב-Xiaomi Redmi 7A שנקנה ב-250 ש"ח. (מי שיקנה סטוק מזה, זה בטח יעלה פחות...)

מכשיר איכותי עם מצלמה טובה יחסית (בוודאי לא פחותה מהמצלמות שנמכרות לחרדים ב-300/400 ש"ח),שהחיסרון שלו הוא בעיקר במעבד ובזיכרון RAM שברמה נמוכה יחסית לסמארטפונים בזמנינו, מה שמי שלא משתמש באינטרנט / משחקים כבדים לא ירגיש.

בכלל כל הסדרה הזאת של שיאומי זולה ואיכותית בוודאי בלי השוואה בכלל למכשירים הטיפשים שמשווקים לחרדים.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
קיבלתי
אבל אני יכול לומר לך שאני מכיר מישהו קרוב שקנה סמארטפון רק בשביל מצלמה וזה עלה לו 600 שח בטעות כי בחנות הוא אמר את השם של הדגם היותר יקר ובתכנון המקורי היה מכשיר ב470 שח
קשה להסתובב עם מצלמה בכיס, יותר קל עם סמארטפון, הוא מספיק ברור ואיכותי בשביל לתעד דברים פה ושם.
אבל בטח שלא מתאים לצילומים שמדפיסים וכדו'.

אבל מצד שני כשלא צריך לצלם אלא רק לשוחח הגודל/משקל של הסמארטפונים מכביד.

s0527163225

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
לגבי מה שכתבו כאן בפורם לגבי המענה טלפוני בבנקים.
ניתן לבצע דירוג ולפרסם את הנתונים בתקשורת החרדית פעם בשנה ע"מ ליצור תחרות כפי שמתבצע דירוג לאתרי הבנקים.
כמובן שזה יכול להועיל רק בגופים עסקיים
בגופי ציבוריים זה לא יעבוד

פרפר

משתמש מקצוען
לדעתך.
לדעתי לא.
רואה את רוב הציבור מחזיק מכשירי 200-250 שקל.
נגן תרח שמחזיק המון שנים ב150 שקל.
ומצלמה אל תכניסו לקטגוריה הזאת כי תמיד תקנו מצלמה נורמלית במקביל, אין להשוות את איכות הצילום.
אז מי ישלם 1300 שקל על מכשיר שנופל 3 פעמים ולא נשאר ממנו זכר או שחייבים תיקון מסך ב500 שקל?
תכלס', במחיר השלישייה שלי (טלפון, נגן, מצלמה), הייתי יכולה לקנות סמארטפון מתקדם ואיכותי. ומדובר בשלישייה סטנדרטית למדי (רואה סביבי המון כאלו).
ולהחליט מראש עבור ציבור ש"לא יקנו" כשהציבור בעצם שבוי, זה... טוב, נוותר על המילים:mad:

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ולהחליט מראש עבור ציבור ש"לא יקנו" כשהציבור בעצם שבוי, זה... טוב, נוותר על המילים:mad:
טרמינולוגיה הזוייה.

לא קיים לא בגלל הטיעון שטענת.
לא קיים בגלל שהרבנים החליטו.

הכוונה שלי שהציבור לא יקנה זה בהנחה שיקרה משהו חריג לא יודע אולי המשיח יגיע... והרבנים יאשרו,
אז אישית לא רואה חברה/משקיען שישקיעו את העלויות האלו בשביל חלק קטן מהציבור החרדי שגם ככה קטן. ועוד חלקו עם מוגנים לצורכי עבודה.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
ניתן לבצע דירוג ולפרסם את הנתונים בתקשורת החרדית פעם בשנה ע"מ ליצור תחרות כפי שמתבצע דירוג לאתרי הבנקים.
בגופי ציבוריים זה לא יעבוד

הבנקים לא ייבהלו במיוחד מהדירוג.
הלקוחות המשתלמים להם, הם העסקיים. ולאלו ממילא יש מכשירים מוגנים, בדרך כלל.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
לא קיים בגלל שהרבנים החליטו.

מדובר על סיפור של למעלה מ-15 שנים.
דורות שלמים, במושגים טכנולוגיים.

העולם השתנה מאז, המציאות השתנתה. לפעמים גם הגדרים המתאימים - משתנים, בהתאם למציאות.
ייתכן מאד שלו יוקם היום גוף רבני מאוחד לענייני טכנולוגיה, עם רבנים שיקבלו את פניות הציבור, יתייעצו עם מומחים ויקיימו דיונים, יהיו התוצאות שונות מאלו של לפני 15 שנים.

לדוגמה - לפני 15 שנים לאף אחד כמעט לא היה מייל.
היום לרוב הציבור כבר יש. גם אם אין נט ומחשב בבית, יש כתובת ג'ימייל. (משתמשים בה במשרדים ייעודיים או אצל שכנים).
זה שינוי מציאות מהותי.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מדובר על סיפור של למעלה מ-15 שנים.
דורות שלמים, במושגים טכנולוגיים.

העולם השתנה מאז, המציאות השתנתה. לפעמים גם הגדרים המתאימים - משתנים, בהתאם למציאות.
ייתכן מאד שלו יוקם היום גוף רבני מאוחד לענייני טכנולוגיה, עם רבנים שיקבלו את פניות הציבור, יתייעצו עם מומחים ויקיימו דיונים, יהיו התוצאות שונות מאלו של לפני 15 שנים.

לדוגמה - לפני 15 שנים לאף אחד כמעט לא היה מייל.
היום לרוב הציבור כבר יש. גם אם אין נט ומחשב בבית, יש כתובת ג'ימייל. (משתמשים בה במשרדים ייעודיים או אצל שכנים).
זה שינוי מציאות מהותי.
מי שחושב שמאז ההחלטה דאז הרבנים לא שולטים/רוצים בהמשך קיומם של ההחלטות על דיוקם המלא, לא מכיר מקרוב ו/או מושפע מהתקשורת והשוליים.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
מי שחושב שמאז ההחלטה דאז הרבנים לא שולטים/רוצים בהמשך קיומם של ההחלטות על דיוקם המלא, לא מכיר מקרוב ו/או מושפע מהתקשורת והשוליים.

הרבנים רוצים בהמשך קיום ההחלטות, זה ברור, כל עוד אין החלטות חדשות.
במקרה ויהיו דיונים חדשים, ייתכן והרבנים עצמם יוציאו החלטות חדשות. כרגע פשוט לא נערכו התכנסויות או דיונים כאלה.

s0527163225

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
בגופי ציבוריים זה לא יעבוד:(
הבנקים לא ייבהלו במיוחד מהדירוג.
הלקוחות המשתלמים להם, הם העסקיים. ולאלו ממילא יש מכשירים מוגנים, בדרך כלל.

לא בטוח
לפי כמות הפרסומות שהם משקיעים בציבור שלנו ובו הם מסבירים שדווקא הבנק שלהם מבין הכי טוב את הציבור החרדי.
מה עוד שמדובר בהשקעה קטנה מאוד

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
לפי כמות הפרסומות שהם משקיעים בציבור שלנו ובו הם מסבירים שדווקא הבנק שלהם מבין הכי טוב את הציבור החרדי.
מה עוד שמדובר בהשקעה קטנה מאוד
בחנתם את תקציב הפרסום למגזר החרדי בהשוואה לזה הכללי?
השקעה במערכת מקבילה דורשת כסף והרבה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה