דרוש מתכון אוכל מבושל, בריא וטעים ב 5-10 דקות הכנה, יש?

saralulu

משתמש מקצוען
מחפשת מתכון מהיר וטעים לעכשיו עם חזה עוף!
יש המלצה למשהו???
 

חברים

משתמש פעיל
חזה עוף מתובל בשמן פפריקה וכו' להשרות ואח"כ לטגן במחבת פסים.
 

גילה רינה

משתמש פעיל
מחפשת מתכון מהיר וטעים לעכשיו עם חזה עוף!
יש המלצה למשהו???
עוד רלוונטי?!

קוביות חזה עוף עם בצל
מס' דקות הכנה וטעים מאוד

מטגנים רצועות בצל
מוסיפים קוביות חזה
מערבבים על אש גבוהה עד שהחזה משנה את צבעו ללבן

אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם
ו/או להוסיף פטריות
 

hilasg

משתמש פעיל
כן...כמו שכתוב במתכון....יוצא נדיר....
לאפות בתבנית חד פעמית ולא בתבנית של התנור כי מקבל מכת חום בתחתית מהתבנית ועושה אותו שחום וקרנץ....לא מומלץ....
אויש טוב לדעת!
הכנסתי עכשיו לתנור - לכבוד הזמן החדש.
להעביר לתבנית חד פעמי? או התבנית של הפסים?
 

hilasg

משתמש פעיל
כן...כמו שכתוב במתכון....יוצא נדיר....
לאפות בתבנית חד פעמית ולא בתבנית של התנור כי מקבל מכת חום בתחתית מהתבנית ועושה אותו שחום וקרנץ....לא מומלץ....
האם אפשר ישר שזה יוצא מהתנור לחתוך ולהמשיך לאפות?
 

לא לפרסום

משתמש מקצוען
להעביר לתבנית חד פעמי? או התבנית של הפסים?
מה זה התבנית של הפסים?הכוונה הצר....אין הבדל אולי יצא יותר אסטטי..
אבל לדעתי עדיף להעביר שווה את הטירחא ולא להשאיר בתבנית של התנור...
האם אפשר ישר שזה יוצא מהתנור לחתוך ולהמשיך לאפות?
אני לא חיכיתי עד שיתקרר....לא כל החתיכות יצאו יפות כמה נשברו
 

hilasg

משתמש פעיל
מה זה התבנית של הפסים?הכוונה הצר....אין הבדל אולי יצא יותר אסטטי..
אבל לדעתי עדיף להעביר שווה את הטירחא ולא להשאיר בתבנית של התנור...

אני לא חיכיתי עד שיתקרר....לא כל החתיכות יצאו יפות כמה נשברו
והרי התוצאות.

לא העברתי חששתי שיתפרק וחתכתי ישר.
עכשיו בה בקירור - האם זה מתקשה לאחר שזה מתקרר?
 

קבצים מצורפים

  • IMG_2914.JPG
    IMG_2914.JPG
    5.6 MB · צפיות: 48

hilasg

משתמש פעיל
כבר אפית את ה7 דקות...אם לא .לא צריך שיתקרר כל הענין שיוכלו לחתוך...
אם כן. לדעתי אחרי החיתוך צריך להפריד ואני אפילו השכבתי לצד שיאפה מבפנים...
לפי התמונה זה נשחם ובמיוחד בקצוות...באפיה הראשונה שלי אפיתי בתבנית חד פעמי ויצא פריך וטעים...פעם שניה העדפתי בתבנית של התנור שיותר גדול לאכזבתי יצא שחום ובמיוחד שהפכתי לצד אז מכל הכיוונים נשחם...היה מאוד טעים אבל לא פריך בכלל...
חבל שלא כתבו להפריד בין החתיכות לאחר החיתוך
כתבו רק לחתוך ואז להכניס.
מה שעשיתי זה אפיתי 20 דקות לאחר מכן הוצאתי מהתנור חתכתי לפרוסות והחזרתי לעוד מספר דקות.
כפי הנראה בגלל שהתבנית אמיתית זה נשרף בצדדים אבל היא עדין טעימה מאוד!
 

לא לפרסום

משתמש מקצוען
חבל שלא כתבו להפריד בין החתיכות לאחר החיתוך
כתבו רק לחתוך ואז להכניס.
מה שעשיתי זה אפיתי 20 דקות לאחר מכן הוצאתי מהתנור חתכתי לפרוסות והחזרתי לעוד מספר דקות.
כפי הנראה בגלל שהתבנית אמיתית זה נשרף בצדדים אבל היא עדין טעימה מאוד!
באפיה בתבנית בתנור אני לא חושב שצריך להפריד...כי העוגה מקבלת חום...
שאפיתי בתבנית חד פעמית זה יצא ממש בהיר[ופריך]ושחתכתי ראיתי שבפנים אפילו עוד יותר בהיר אז אפילו השכבתי כל פרוסה לצד באפיה השנייה...יצא נדיר...
 

hilasg

משתמש פעיל
באפיה בתבנית בתנור אני לא חושב שצריך להפריד...כי העוגה מקבלת חום...
שאפיתי בתבנית חד פעמית זה יצא ממש בהיר[ופריך]ושחתכתי ראיתי שבפנים אפילו עוד יותר בהיר אז אפילו השכבתי כל פרוסה לצד באפיה השנייה...יצא נדיר...
האמת לא יצא כזה וואו, יתכן שצריך עוד זמן אפייה,
יש ממש סוכר למעלה... זה לא התגבש בעוגיה..
ובהחלט צריך עוד זמן אפייה ולהקפיד על רווחים - חבל שלא כתבו..
אולי יצא כך כי דילגתי על שלב הקירור ובפעם השני אפיתי פחות משבע דקות?
 

SARAM618

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
האמת לא יצא כזה וואו, יתכן שצריך עוד זמן אפייה,
יש ממש סוכר למעלה... זה לא התגבש בעוגיה..
ובהחלט צריך עוד זמן אפייה ולהקפיד על רווחים - חבל שלא כתבו..
אולי יצא כך כי דילגתי על שלב הקירור ובפעם השני אפיתי פחות משבע דקות?

אני לוקחת את כל הבלילה ושמה על נייר אפיה כמה שיותר מסודר (זה לא מאוד נוזלי אז זה מצליח)
אחרי האפיה הראשונית אני חותכת לקוביות קטנות יותר, ממש שני ביסים בגודל.
לגבי הסוכר אני לא יודעת למה לא הצליח לך אולי צריך לערבב יותר.
אני כן מקפידה על זמנים.
 

hilasg

משתמש פעיל
אני לוקחת את כל הבלילה ושמה על נייר אפיה כמה שיותר מסודר (זה לא מאוד נוזלי אז זה מצליח)
אחרי האפיה הראשונית אני חותכת לקוביות קטנות יותר, ממש שני ביסים בגודל.
לגבי הסוכר אני לא יודעת למה לא הצליח לך אולי צריך לערבב יותר.
אני כן מקפידה על זמנים.
תודה על הרעיון!
בעלי שמח מאוד בעוגיות האלה לכבוד תחילת הזמן.
ישר כח למי שהעלתה זה בדיוק המתכון הקליל שחיפשתי
 

hilasg

משתמש פעיל
אני לוקחת את כל הבלילה ושמה על נייר אפיה כמה שיותר מסודר (זה לא מאוד נוזלי אז זה מצליח)
אחרי האפיה הראשונית אני חותכת לקוביות קטנות יותר, ממש שני ביסים בגודל.
לגבי הסוכר אני לא יודעת למה לא הצליח לך אולי צריך לערבב יותר.
אני כן מקפידה על זמנים.
אכלתי ממנה עכשיו, יצא מעולה! כנרהא אתמול בלילה ישר אחרי האפייה זה עדיין לא התגבש.
עכשיו אכלתי נהדר תודה וישר כח!
אשמח לדעת לפעם הבאה האם אפשר להפחית בכמויות הסוכר.
אגב הכנתי עם קמח 80% יצא מעולה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה