יש איזה אחת, ניקי ב שיש לה אתר של מתכונים מהיריםמחפשת מתכון מהיר וטעים לעכשיו עם חזה עוף!
יש המלצה למשהו???
בדיוק חיפשתי שם ולא מצאתי כי חסר לי חומרים ויש גם מתכונים שמצריכים השריה.יש איזה אחת, ניקי ב שיש לה אתר של מתכונים מהירים
אולי כדאי לחפש שם
עוד רלוונטי?!מחפשת מתכון מהיר וטעים לעכשיו עם חזה עוף!
יש המלצה למשהו???
אז כמה זמן תנור?@יצירתית301 העלתה לכאן לפני קצת זמן עוגיות שעושים אותם בשתי דקות ועוד 9 דקות בתנור ואימלה זה טעים.
כן...כמו שכתוב במתכון....יוצא נדיר....אז כמה זמן תנור?
20 דקות ועוד 7 דקות?
אויש טוב לדעת!כן...כמו שכתוב במתכון....יוצא נדיר....
לאפות בתבנית חד פעמית ולא בתבנית של התנור כי מקבל מכת חום בתחתית מהתבנית ועושה אותו שחום וקרנץ....לא מומלץ....
האם אפשר ישר שזה יוצא מהתנור לחתוך ולהמשיך לאפות?כן...כמו שכתוב במתכון....יוצא נדיר....
לאפות בתבנית חד פעמית ולא בתבנית של התנור כי מקבל מכת חום בתחתית מהתבנית ועושה אותו שחום וקרנץ....לא מומלץ....
מה זה התבנית של הפסים?הכוונה הצר....אין הבדל אולי יצא יותר אסטטי..להעביר לתבנית חד פעמי? או התבנית של הפסים?
אני לא חיכיתי עד שיתקרר....לא כל החתיכות יצאו יפות כמה נשברוהאם אפשר ישר שזה יוצא מהתנור לחתוך ולהמשיך לאפות?
והרי התוצאות.מה זה התבנית של הפסים?הכוונה הצר....אין הבדל אולי יצא יותר אסטטי..
אבל לדעתי עדיף להעביר שווה את הטירחא ולא להשאיר בתבנית של התנור...
אני לא חיכיתי עד שיתקרר....לא כל החתיכות יצאו יפות כמה נשברו
חבל שלא כתבו להפריד בין החתיכות לאחר החיתוךכבר אפית את ה7 דקות...אם לא .לא צריך שיתקרר כל הענין שיוכלו לחתוך...
אם כן. לדעתי אחרי החיתוך צריך להפריד ואני אפילו השכבתי לצד שיאפה מבפנים...
לפי התמונה זה נשחם ובמיוחד בקצוות...באפיה הראשונה שלי אפיתי בתבנית חד פעמי ויצא פריך וטעים...פעם שניה העדפתי בתבנית של התנור שיותר גדול לאכזבתי יצא שחום ובמיוחד שהפכתי לצד אז מכל הכיוונים נשחם...היה מאוד טעים אבל לא פריך בכלל...
באפיה בתבנית בתנור אני לא חושב שצריך להפריד...כי העוגה מקבלת חום...חבל שלא כתבו להפריד בין החתיכות לאחר החיתוך
כתבו רק לחתוך ואז להכניס.
מה שעשיתי זה אפיתי 20 דקות לאחר מכן הוצאתי מהתנור חתכתי לפרוסות והחזרתי לעוד מספר דקות.
כפי הנראה בגלל שהתבנית אמיתית זה נשרף בצדדים אבל היא עדין טעימה מאוד!
האמת לא יצא כזה וואו, יתכן שצריך עוד זמן אפייה,באפיה בתבנית בתנור אני לא חושב שצריך להפריד...כי העוגה מקבלת חום...
שאפיתי בתבנית חד פעמית זה יצא ממש בהיר[ופריך]ושחתכתי ראיתי שבפנים אפילו עוד יותר בהיר אז אפילו השכבתי כל פרוסה לצד באפיה השנייה...יצא נדיר...
האמת לא יצא כזה וואו, יתכן שצריך עוד זמן אפייה,
יש ממש סוכר למעלה... זה לא התגבש בעוגיה..
ובהחלט צריך עוד זמן אפייה ולהקפיד על רווחים - חבל שלא כתבו..
אולי יצא כך כי דילגתי על שלב הקירור ובפעם השני אפיתי פחות משבע דקות?
תודה על הרעיון!אני לוקחת את כל הבלילה ושמה על נייר אפיה כמה שיותר מסודר (זה לא מאוד נוזלי אז זה מצליח)
אחרי האפיה הראשונית אני חותכת לקוביות קטנות יותר, ממש שני ביסים בגודל.
לגבי הסוכר אני לא יודעת למה לא הצליח לך אולי צריך לערבב יותר.
אני כן מקפידה על זמנים.
אכלתי ממנה עכשיו, יצא מעולה! כנרהא אתמול בלילה ישר אחרי האפייה זה עדיין לא התגבש.אני לוקחת את כל הבלילה ושמה על נייר אפיה כמה שיותר מסודר (זה לא מאוד נוזלי אז זה מצליח)
אחרי האפיה הראשונית אני חותכת לקוביות קטנות יותר, ממש שני ביסים בגודל.
לגבי הסוכר אני לא יודעת למה לא הצליח לך אולי צריך לערבב יותר.
אני כן מקפידה על זמנים.
למה רשום 27 דקות?@יצירתית301 העלתה לכאן לפני קצת זמן עוגיות שעושים אותם בשתי דקות ועוד 9 דקות בתנור ואימלה זה טעים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: