יש לך מתכון לתבשיל שונה קצת מהטשולנט הרגיל? ושהילדים יאהבו...מרק עוף הוא רגיש, אצלנו רגישים במיוחד לאוכל שלא השניה יצא אבל אולי אצלך זה אחרת
תחשבי שוב על תבשיל כי אין כמוהו בלהחיות נפש ילדייך...
חלבון+פחמימה ואם יש גם קטנית זה בכלל וואו של ארוחה
אולי לשלב אורז אם את לא רגילה לשים, או אם את באמת שואלת אותי אז כוסמת , איזה כיף שיתרגלו לבריאות מקטנות... את יכולה להכניס עוד ירקות במקום או בנוסף לתפוחי האדמה, קישוא, דלורית, בטטה, הכל מתקבל, משביע, טעים, מזין.יש לך מתכון לתבשיל שונה קצת מהטשולנט הרגיל? ושהילדים יאהבו...
נשמה את תעשי מה שטוב לךלכל מי שמכינה תבשילים - את מגישה את זה לילדים בצום?? מצדיעה לך.
אני מתכננת להכין שניצלים בעז"ה. יאכלו קר בלחמניה עם קטשופ...
חוץ מזה כנראה יאכלו קורנפלקס עם חלב, פירות, פריכיות, חטיפים, עוגיות. העיקר שאמא שלהם לא תצטרך להיכנס למטבח
לי זה דוקא עושה טוב להתעסק עם אוכללא לכולם קשה לראות אוכל בצום
מזדהה איתךלי זה דוקא עושה טוב להתעסק עם אוכל
מחממת יבש על הפלטה (כמו שאפשר בשבת) פירה ושניצל, או קוגל תפוחי אדמה.יש רעיונות?
בד"כ מכינה טשולנט אבל עכשיו שיוצא אחרי שבת לא מתאים...
האם מרק עוף ישרוד עד הצהריים??
לי פשוט יותר קשה להתמודד עם ילדים שאכלו רק שטויות והם לא מאופסיםלכל מי שמכינה תבשילים - את מגישה את זה לילדים בצום?? מצדיעה לך.
אני מתכננת להכין שניצלים בעז"ה. יאכלו קר בלחמניה עם קטשופ...
חוץ מזה כנראה יאכלו קורנפלקס עם חלב, פירות, פריכיות, חטיפים, עוגיות. העיקר שאמא שלהם לא תצטרך להיכנס למטבח
אני לא יודעת אם קשה לי לראות אוכל בצום,נשמה את תעשי מה שטוב לך
לא לכולם קשה לראות אוכל בצום
ותכלס זה חג שמח והם צריכים להתפטם...
לכן באמת חשבתי להכין שניצלים. הם בד"כ אוהבים, וקטשופ זה בכלל חגיגה לא שגרתית.לי פשוט יותר קשה להתמודד עם ילדים שאכלו רק שטויות והם לא מאופסים
מדהימה שאת יודעת מה נכון ומתארגנת מראש!אני לא יודעת אם קשה לי לראות אוכל בצום,
מה שבטוח שקשה לי לצאת מהמיטה בצום
אני ממש מעריכה אמהות שמצליחות להשקיע ככה בצום. זה אפילו לא עולה על דעתי.
לכן באמת חשבתי להכין שניצלים. הם בד"כ אוהבים, וקטשופ זה בכלל חגיגה לא שגרתית.
את באמת מעוררת אותי לחשוב שאני צריכה לומר להם מראש שאני לא מרשה להוציא שטויות לפני שכולם אכלו נורמלי כולל שידאגו לקטנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: