הכל התחיל כשפרוסות הלחם הפרוס הציצו אלי בעגמומיות יתרה.
יום שישי אחר הצהרים, הם כבר הוקפאו והופשרו,
יומיים על המגש, ומה דינם?
המפונקים כאן לא יגעו בהן ביום ראשון.
שמעו סיפור השגחה: פשוט בקשתי מה' שייתן לי רעיון הגיוני לשעה.
ואז קפץ לי: קרוטונים!
מצאתי מתכון פשוט מהיר ונחמד:
חתכתי לקוביות, שפכתי לתבנית פעמית +שמן, תבלינים, אבקת מרק
12 דקות בתנור, ויצא טעים וחגיגי מאוד ליד המרק, בליל שבת,
ובסעודה שלישית- בסלט החסה.
והסיפוק, אח...זה לא פתרון מאולץ. שבוע אחר כך עשיתי מלכתחילה.
אשמח אם תוסיפו כאן רעיונות נוספים לניצול שאריות.
-האשכול של @dvory עם תפוחי האדמה העצובים שהפכו לכדורים חגיגיים,
הזכיר לי את הרצון לפתוח אשכול שאריות.
והוציא אותו מהכח אל הפועל.
יום שישי אחר הצהרים, הם כבר הוקפאו והופשרו,
יומיים על המגש, ומה דינם?
המפונקים כאן לא יגעו בהן ביום ראשון.
שמעו סיפור השגחה: פשוט בקשתי מה' שייתן לי רעיון הגיוני לשעה.
ואז קפץ לי: קרוטונים!
מצאתי מתכון פשוט מהיר ונחמד:
חתכתי לקוביות, שפכתי לתבנית פעמית +שמן, תבלינים, אבקת מרק
12 דקות בתנור, ויצא טעים וחגיגי מאוד ליד המרק, בליל שבת,
ובסעודה שלישית- בסלט החסה.
והסיפוק, אח...זה לא פתרון מאולץ. שבוע אחר כך עשיתי מלכתחילה.
אשמח אם תוסיפו כאן רעיונות נוספים לניצול שאריות.
-האשכול של @dvory עם תפוחי האדמה העצובים שהפכו לכדורים חגיגיים,
הזכיר לי את הרצון לפתוח אשכול שאריות.
והוציא אותו מהכח אל הפועל.
נערך לאחרונה ב: