הסתדרתי.שאלה קצת דחופה (חדשה פה בפורום)
איך אני מטמיעה תמונה באוטוקאד (2019) בצורה שזה יהיה חלק מהקובץ ולא כקישור?
(חיפוש ברשת הראה לי שצריך להתקין Raster Design, יש דרך יותר פשוטה?)
תודה!!
הסתדרתי.שאלה קצת דחופה (חדשה פה בפורום)
איך אני מטמיעה תמונה באוטוקאד (2019) בצורה שזה יהיה חלק מהקובץ ולא כקישור?
(חיפוש ברשת הראה לי שצריך להתקין Raster Design, יש דרך יותר פשוטה?)
תודה!!
אני רוצה לייבא בלוקים שמצאתי. הבעיה היא כשאני מיבאת אותם לקובץ שלי שהוא על ס"מ, הבלוקים מגיעים ענקיים, כי במקור הם על מילימטרים. מה לשנות בקובץ המקור, כדי שיגיעו לקובץ שלי בגודל נכון?
תודה מראש.
ייבאתי תוכנית לאוטוקאד והיא לא התמקמה בראשית הצירים האם קיימת פקודה להעביר את התוכנית לשם?
יש אפשרות לבחור במלבן מימין לשמאל את כל קטעי הקווים שבתוך המלבן הלבן.עזרה בפעולת trim [חיתוך קוים]
אודה למי שיש לו מידע האם קיים אפשרות חיתוך בין שני קוים בלחיצה אחת ללא צורך לחתוך בנגיעה בכל קו.
קשה להסביר את השאלה ראו קובץ מצורף אני מעוניין לחתוך את כל הקוים הכחולים שבין שני המלבנים הלבנים בלחיצה אחת האם יש דרך לעשות זאת?
תודה מראש לכל המשיביםצפה בקובץ המצורף 467257
כנראה ששחקת עם משהו בקובץ וצריך להחזיר אותו ל2D.פתוח לי קובץ באוטוקד ופתאום הוא נהיה לי על תלת מיימד, רק הקובץ הזה, אם אני פותחת קובץ אחר זה על דו מיימד, איך אני מסדרת את זה?
קודה פקודה FLATSHOT כדי להשטיח לדו מימדפתוח לי קובץ באוטוקד ופתאום הוא נהיה לי על תלת מיימד, רק הקובץ הזה, אם אני פותחת קובץ אחר זה על דו מיימד, איך אני מסדרת את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: