רק הדלק עולה להם 3000 אז אני מאמינה שזה עולה קצת יותר...בערך 3000 ש"ח
משתנה לפי כמות הק"מ.
סתם בשביל שיעורי בית,רק הדלק עולה להם 3000 אז אני מאמינה שזה עולה קצת יותר...
ואגב, לפי מה ששמעתי (לא מוסמך בעליל) צריכת דלק של אוטובוס מגיעה לכ 1 ל3.מחיר השכרת אוטובוס מאזור גוש דן לטבריה והגליל התחתון:
מרחק נסיעה כולל: 400 ק"מ.
אוטובוס ונהג צמוד ל-10-12 שעות.
שעות נסיעה: בוקר
איסוף מנקודה אחת.
סה"כ מחיר ההסעה: 3,000 ₪ + מע"מ.
יש לי הסרטה שחזרתי עם האוטובוס של עזר מציון אחרי ההופעה חזרה לבית ובדרך הנהג תידלק בסכום של כ- 3000 ש''חסתם בשביל שיעורי בית,
מתוך אתר "מדרג"
השכרת אוטובוס - מחיר | מחירים של השכרת אוטובוס - במידרג
לפני שנצלול אל עולמות המחירים, נזכיר שהשכרת אוטובו...www.midrag.co.il
ואגב, לפי מה ששמעתי (לא מוסמך בעליל) צריכת דלק של אוטובוס מגיעה לכ 1 ל3.
דהיינו שכל ק"מ עולה כ 3 שקל *500 ק"מ=1500 ש"ח
את יכולה להביא לי את המס שלהם? דרך מי זה?אני מצאתי הכי זול 3500 ל12 שעות מי שמוצא יותר זול אשמח לעדכון !!!
אני מבין שאין לך רכב....יש לי הסרטה שחזרתי עם האוטובוס של עזר מציון אחרי ההופעה חזרה לבית ובדרך הנהג תידלק בסכום של כ- 3000 ש''ח
אשמח לקבל מספר!אני מצאתי הכי זול 3500 ל12 שעות מי שמוצא יותר זול אשמח לעדכון !!!
1 ל3 זה לא 3 שקל לקמ, אלא ליטר לכל 3 קמ, והיום ליטר סולר עולה 6.88, זאת אומרת שכל קמ זה 2.3, *500 = 1150 שקלואגב, לפי מה ששמעתי (לא מוסמך בעליל) צריכת דלק של אוטובוס מגיעה לכ 1 ל3.
דהיינו שכל ק"מ עולה כ 3 שקל *500 ק"מ=1500 ש"ח
גם אנחנו בדקנו זה המחיר בערך 3000-3800רק הדלק עולה להם 3000 אז אני מאמינה שזה עולה קצת יותר...
הלוואי שזה מה שהיה המחיר.גם אנחנו בדקנו זה המחיר בערך 3000-3800
לא הגיוני.אני מצאתי הכי זול 3500 ל12 שעות מי שמוצא יותר זול אשמח לעדכון !!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: