כמדומה שבדרך כלל יש לנהג איזה אפליקציה שאיתה משלמים.ומחכים שעות לכרטיסן כדי לשלם.
לא מדוייק, אם עולה כרטיסן צריך לשלם, וזה קורה לא פעם, ומעכב את האוטובוסיםצריך להיות לנהג מכשיר לתיקוף. ואם הוא לא עובד, לא צריך לשלם.
לא נכון, השבוע עליתי על אוטובוס כזה ועלה כרטיסן ולא בדק לאף אחד וירדלא מדוייק, אם עולה כרטיסן צריך לשלם, וזה קורה לא פעם, ומעכב את האוטובוסים
אתם מתבלבלים בין כרטיסן למבקר, אלו 2 סוגי תפקידיםלא נכון, השבוע עליתי על אוטובוס כזה ועלה כרטיסן ולא בדק לאף אחד וירד
איפה? במודיעין עילית?אומרים שסופרבוס זכו במכרז... אולי יש קשר ....
אכןאיפה? במודיעין עילית?
מקור?
אין לי מקור ברורמקור?
לא מצאתי שום מקור לזה!אין לי מקור ברור
ככה כתבו בפורום אחר
אנסה לברר אצל מי שכתבלא מצאתי שום מקור לזה!
להיפך, גיליתי שהם זכו ב-2013 במכרז לכמעט 7 שנים עם אופציה להארכה ל-12 והאריכו להם עד 2025/6
אולי זה עצמה הסיבה אם הם יוצאים ב2025 הם לא יקנו וישקיעו באוטובוסים שלהם אלא יעדיפו קבלנילא מצאתי שום מקור לזה!
להיפך, גיליתי שהם זכו ב-2013 במכרז לכמעט 7 שנים עם אופציה להארכה ל-12 והאריכו להם עד 2025/6
פחות משלוש שנים זה לא הרבה זמן2025 זה עוד הרבה זמן
לא נראה לי שזה השיקול שלהם....
הבייתריסטים לא סובלים מאותו הדבר כי לכל אוטובוס יש מכשיר תיקוף גם לאוטובוסים לא של החברה....איפה הבייתריסטים שסובלים אותו דבר למה שותקים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: