חומרים.
200 גרם מרגרינה רכה (לא מומסת)
2 סוכר וניל
קמצוץ של אבקת אפייה (חצי כפית)
310 גרם קמח
110 גרם קורנפלור
100 גרם אבקת סוכר
70 גרם קצפת צמחית
2 כפיות שוקולד
2 כפיות קקאו
אפשר למלות באיזה מילוי שרוצים את האוזניים המן
אופן ההכנה:
לערבב בצלחת קקאו ששוקולית ומעליו לשפוך את הקצפת הצמחית
להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים לפי הסדר ולבסוף את התערובת של הקצפת , בהתחלה היו פרורים.
תגבירו מהירות והבצק יתאחד ומיד לעצור את הלישה
עם מרית נסיר את מהדפנות . נרדד בין 2 ניירות אפייה . נרוץ בצורת עיגול עם קורן או כוס זכוכית עגולה בקוטר 8 ס"מ
נמלא ונסגור לצורת משולש. נחזיר להקפאה חצי שעה.זה הרגע להדליק תנור על 180 מעלות על אפייה רגילה . בערך רבע שעה או עד הזהבה קלה . להוציא .להמתין שיתקרר לברך ולאכול בכיף
מה שהכי חשוב במתכון זה לרדד בין 2 ניירות אפייה.. לא על קמח. נרוץ עיגולים..נמלא..ונסגור . נכניס להקפאה של חצי שעה . נדליק את התנור הקפאה ישירות לאפיה . זה הסוד.. לא נפתח לא נשפך לא נוזל..ומצליח ביותר !!!
בהצלחה
200 גרם מרגרינה רכה (לא מומסת)
2 סוכר וניל
קמצוץ של אבקת אפייה (חצי כפית)
310 גרם קמח
110 גרם קורנפלור
100 גרם אבקת סוכר
70 גרם קצפת צמחית
2 כפיות שוקולד
2 כפיות קקאו
אפשר למלות באיזה מילוי שרוצים את האוזניים המן
אופן ההכנה:
לערבב בצלחת קקאו ששוקולית ומעליו לשפוך את הקצפת הצמחית
להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים לפי הסדר ולבסוף את התערובת של הקצפת , בהתחלה היו פרורים.
תגבירו מהירות והבצק יתאחד ומיד לעצור את הלישה
עם מרית נסיר את מהדפנות . נרדד בין 2 ניירות אפייה . נרוץ בצורת עיגול עם קורן או כוס זכוכית עגולה בקוטר 8 ס"מ
נמלא ונסגור לצורת משולש. נחזיר להקפאה חצי שעה.זה הרגע להדליק תנור על 180 מעלות על אפייה רגילה . בערך רבע שעה או עד הזהבה קלה . להוציא .להמתין שיתקרר לברך ולאכול בכיף
מה שהכי חשוב במתכון זה לרדד בין 2 ניירות אפייה.. לא על קמח. נרוץ עיגולים..נמלא..ונסגור . נכניס להקפאה של חצי שעה . נדליק את התנור הקפאה ישירות לאפיה . זה הסוד.. לא נפתח לא נשפך לא נוזל..ומצליח ביותר !!!
בהצלחה