נכתב ע"י פקמן;1995104:להזכירכן: 4 כוסות קמח, 1 כוס שמן, 1 כוס מים ו1 א.אפיה)
זה בדיוק המתכון או שחסרים חומרים וזה רק התחלת המתכון?
נכתב ע"י hbecker;1994773:יוצא מעולה. אני מכינה גם עם כוסמין [לא אוכלת בכלל קמח לבן....ולא סוכר לבן....ולא שוקולד....ולא....אבל מכינה לעצמי עם אגוזים וסוכר חום רק לעצמי...]
את יכולה להוסיף קצת סוכר לבצק אם את רוצה או למרוח בפנים עם השוקולד צ'יפס קצת ממרח חלבה....[לא יודעת אם זה מספיק בריא בשבילך..]
נכתב ע"י sari5659;1995167:עם קמח כוסמין מה המתכון?
תודה
נכתב ע"י hbecker;1995195:אותו דבר. מקסימום אם הבצק יבש מדי מוסיפים עוד קצת מים ושמן באותו יחס, אבל בזהירות רק קצת שלא יהיה רטוב מדי.
זה תלוי בסוג הקמח כוסמין, כלומר ברמת הטחינה וזה משתנה מחברה לחברה.
נכתב ע"י hbecker;1995195:אותו דבר. מקסימום אם הבצק יבש מדי מוסיפים עוד קצת מים ושמן באותו יחס, אבל בזהירות רק קצת שלא יהיה רטוב מדי.
זה תלוי בסוג הקמח כוסמין, כלומר ברמת הטחינה וזה משתנה מחברה לחברה.
נכתב ע"י גלבוע;1995635:מנסיון ישן ישן שלי עם כוסמין, הוא 'שותה' פחות מים מקמח חיטה.
תתחילו מכמות נמוכה יותר של מים ממה שכתוב במתכון.
נכתב ע"י sari5659;1995695:דווקא כבר אפיתי יצא מצוין בכמויות אלה הרגילות
הבצק ביד היה מוכן ממש בדקה כמובן למרות שזה באמת היה נראה רטוב ומלא נוזלים יצא מעולה
תודה על מידע זה ,
אם כן כמה בערך באחוזים להוריד נוזלים?
12 דקות כולל הניקיון של הקערה...נכתב ע"י free;1995192:לא יודעת איך הכנת ב-12 דקות
אמנם יצאו לי מהממים ונגמרו כולם כבר,
אבל לקח לי קרוב לשעה! והכנתי חצי כמות...
את צודקת, אני שמתי מים רותחים.נכתב ע"י mini mouse;1995142:כל אלו החומרים לבצק. (מומלץ מים חמימים).
נכתב ע"י 3632;1996182:כנראה שאת לא עובדת משרה מלאה
שמתי לב שמי שחוזרת הביתה ב4 מספיקה הכל כולל זמן איכות עם הילדים....
הגדרת את זה טובנכתב ע"י nc;1996190:יש בזה משהו... נקיפות המצפון והרצון להוכיח הם מנועים חזקים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: