אין כמו האוזניות הפשוטות של JBL!!יש למישהו המלצה לאוזניות: לא קשת, עם שמע טוב ורמקול, שמחזיקות (!) .
עד מאתיים שקל, עדיף פחות, (יתרונות: קניה מקוונת, ואלחוטיות בכלל עדיף)
אוקיי, אז אני שמח לבשר שזה תלוי במזל, כי לי לדוגמא זה החזיק כולה חודשיים (!), 50 ש"ח הלכו פייפןאין כמו האוזניות הפשוטות של JBL!!
יש לי אותם כבר הרבה זמן והם כמו חדשות.
השמע מצוין!
והם באזור החמישים שקל בחנויות
מצרפת קישור לדגם המסוים בזאפ:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=926438
ואם כבר, אז אפשר להשיג אותם בעליאקספרס במשהו כמו 20 ש"חאין כמו האוזניות הפשוטות של JBL!!
השמע מצוין!
תודה!אין כמו האוזניות הפשוטות של JBL!!
השמע מצוין!
):אוקיי, אז אני שמח לבשר שזה תלוי במזל, כי לי לדוגמא זה החזיק כולה חודשיים (!), 50 ש"ח הלכו פייפן
אני קניתי לפני כשנה אוזניות JBL דגם TUNE290 עם ציפוי אלומיניום לאוזניות למניעת שבירות,מצאתי כאן אין ספור אשכולות המלצה לאוזניות, הכל עם דעות מעורבות ובלי לינקים.
יש למישהו המלצה לאוזניות: לא קשת, עם שמע טוב ורמקול, שמחזיקות (!) .
תודה לכל העוזרים בדבר!
כנראה שבאמת זה תלוי במזלאוקיי, אז אני שמח לבשר שזה תלוי במזל, כי לי לדוגמא זה החזיק כולה חודשיים (!), 50 ש"ח הלכו פייפן
זה אלו שהחזיקו חודשיים? עשרים שקל זה סיכון שווה.JBL
באדיבות @צריח
הוא כותב שם ק"ש, שאין לי מושג מה זה אומר אבל נראה לי שצריך לכתוב
חוו"ד כאן
אלי-אקספרס - ~~ קניות מוצלחות!! המלצות מנסיון אישי בלבד! ~~
לגבי הדבשיה בתמונה המצורפת----- האריזה הגיעה מכווצ'ת ולא פוטוגנית בתור מתנה, לכן אעטוף את זה בצלופן וכו... והאריזה תלך לפח. בשנה שעברה מישהו כתב כאן שהכין הוראות בעברית לשימוש בדבשיה כדי לצרף למתנה, אני לא זוכרת מי זה היה, המישהו הזה מזהה את עצמו?... ואולי מוכן להעלות לכאן את ההוראות? אודה מאוד!www.prog.co.il
לינק, משהו?א
אני קניתי לפני כשנה אוזניות JBL דגם TUNE290 עם ציפוי אלומיניום לאוזניות למניעת שבירות,
יש לו בס מדהים הוא טוב גם לדיבורית וגם למחשב ולנגן,
החזיק לי בינתים כמעט שנה ואני מאד מרוצה!!
ועזבו את זה שיש לו לוק חתיך!!
יש מצב שאלו חיקוים? ולכן הן זולות יותר? ויש כאן עדות שגם דפוקות יותר? איך יודעים?כנראה שבאמת זה תלוי במזל
כי אני מכירה גם עוד כמה חברות שקנו אותם והם מרוצות מאוד.
ובקשר לעליאקספרסס מצאתי את זה באמת בזול, 4 דולר.
כתוב שזה מקורייש מצב שאלו חיקוים? ולכן הן זולות יותר? ויש כאן עדות שגם דפוקות יותר? איך יודעים?
אה ושמתי קישור בהודעה שלי למעלה.יש מצב שאלו חיקוים? ולכן הן זולות יותר? ויש כאן עדות שגם דפוקות יותר? איך יודעים?
מצרפת מזאפלינק, משהו?
אני לא יכולה לומר לך מבחינה מקצועית אלא רק מניסיון אישי,אין מילים, תודה לעוזרים.
יש כאן מישהו שמתמצא, וידע לומר מה ההבדל בין הדגמים? למה זנ כזה פער במחיר?
צפה בקובץ המצורף 741325
(ובכלל הדירוג שלו לא משהו..)
צפה בקובץ המצורף 741326
של אפל הכי טובות לדעתי-הן בלי סיליקון עם שמע מצוין ולא מחליקות מהאוזןמצאתי כאן אין ספור אשכולות המלצה לאוזניות, הכל עם דעות מעורבות ובלי לינקים.
יש למישהו המלצה לאוזניות: לא קשת, עם שמע טוב ורמקול, שמחזיקות (!) .
תודה לכל העוזרים בדבר!
AKG יקרות (120 בערך) אבל שוות כל שקל הם נתלשו, נפלו בלי סוף , נתקעו בתוך סבך של חוטים ועוד............תודה!
):
זה עוד בעיה, ששכחתי לכתוב - אני צריכה אוזניות שמחזיקות לא רק לכאלו שיודעים לשמור על הדברים שלהם, ושמתנהגים בעדינות עם חפצים יקרים ובעלי אצבעות משי שלא שוברות כלום.
מספיק שיש מישהו אחד בשטח שנשבר לו תוך חודשיים כדי שללא ספק, זה יקרה לי גם.
השאלה איפה משיגים, כמה הן עולות ואם הן מתחברות לפלאפון כשרשל אפל ה
של אפל הכי טובות לדעתי-הן בלי סיליקון עם שמע מצוין ולא מחליקות מהאוזן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: