דרוש מידע אוזניות בלוטוס פרימיום - עזרת המומחים והחובבים...

אקסטרה היפראקטיבי

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
h
מעדיף סגנון כזה עם סיליקון מאשר את האלה שנכנסים בתוך האוזן
מה בכל זאת יש את זה במחיר שפוי?
באפל יש את הפרו, הוא עלה 900. ואולי כדאי לחכות, כי אירוע ההשקה של אפל מתקרב.
אבל זו סיבה לא להתקרב לאפל אם אתם משתמשים כשרים.
יש ביטס, יש ג'ברה, יש מלא עם סיליקון, והסאונד של אפל לא כזה וואו, הרעיון שלהם זה באמת איך הוא מסתנכרן עם מכשירים שלהם, ורמת האבטחה שלהם.

שם איש וביתו

משתמש רשום
כמובן שפרימיום הוא מושג יחסי.
הכוונה שלי הייתה שככותבים בכותרת של אשכול "אוזניות פרימיום" הרושם שנוצר הוא שמחפשים את האוזניות הטובות ביותר, סוני, אפל, בוס או באז. ולא אוזניות של מחיר אמצע שיש לכולם. שזה לגיטימי ומעולה, אבל לא פרימיום, כי פרימיום זו מילה עם משמעות, והמשמעות שלה היא לא "אוזניות בסדר גמור, שאני ממש אוהב".
בכל מקרה, הסוני לדעתי מצויין לשיחות בכל סביבה, אבל אנשים בצד השני לפעמים לא שומעים אותי א אני לא מדבר בקול.
מנגד, הסינון רעשים שלהם הוא ברמה שאם אני מדבר בטלפון ותוך כדי מגלח עם מכונה צמוד לאוזניה, הוא שומע אותי ברור, וכששאלתי אותו אם הוא שומע את המכונה, הוא שאל איזו מכונה.
הסינון רעשים שלהם נחשב לטוב בעולם הזה, אך תמיד תשמעו רעש של מנוע משאית אם אתם לידו, או כביש מהיר אם אתם לא על ווליום גבוה.
הביטס היה לי לפני כחצי שנה, ואני לא זוכר פרטים ספציפיים, אבל אני ממש נהניתי איתם.
ואני מתנצל אם ההערה שלי על ה"פרימיום" עצבנה אנשים או נראית מתנשאת, אבל פשוט נכנסתי לאשכול כי חשבתי שיש שיח על הליגה הגבוהה של אוזניות, וגיליתי אשכול שכותרתו אמורה להיות "אוזניות מומלצות ב500 ש''ח.
בכל מקרה, אם יש שאלה נוספת, אני אשמח להגיב.
הכל טוב..
כנראה לא דייקתי עם ההגדרה
האוזניות שאבדו לי כנראה יותר קרובות לפרימיום..
התכוונתי לתכונות כמו סינון רעשים איכותי, שקיפות, ריבוי מיקרופונים, וחשבתי שזה מגדיר פרימיום

בכ"מ, הסוני יקר לי, אפל אני לא אוהב את המראה,
זכור לי שראיתי איזה סוני באיזור המחיר שאני מחפש, יודע על זה משהו? כנראה אלו

אגב בג'ברה אפי' לא הייתי צריך להרים את הקול, היו מעולות..

הביטס מעניינות אותי איך הם בשיחה,

תודה רבה בכל אופן על הפירוט!!

שם איש וביתו

משתמש רשום
מעולות! יש לי אותם שנה וחצי והם מצוינות

כן, לא ברמה של סוני אבל ברמה גבוהה מאוד

לפי המפרט שלהם נראה שהם לא חידשו כלום חוץ משילוב פס לד AI ו"צביטה"
(חוץ מזה שנמצאו הרבה פגמים בייצור דגם הPRO)
רגע, אתה לא מדבר על הפרו?

אקסטרה היפראקטיבי

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אגב בג'ברה אפי' לא הייתי צריך להרים את הקול, היו מעולות..
זה בעייה בסוני בסביבה רועשת, שלפעמים בגלל הסינון רעשים מדברים בשקט, כי לא שומעים את הרעש, ואז האוזניה מסננת עם הAI שלה גם את הדיבור. כך שזה לא להרים את הקול, אלא לדבר כמו הסיטואציה מחוץ לאוזניות.
הסוני הזולים הם בסדר, אבל לא יודע אם הם יותר מאחרים בקטגוריה.
אין לי הכירות עם החברה בכללי, פשוט חסכתי המון כסף לאוזניות, כי אני עושה שעות של ספורט כל יום, וזה היה חשוב לי, ואז חרשתי את גוגל ויוטיוב, לא בשאלה מה הם אוזניות טובות, אלא מה האוזניות הכי טובות שכסף יכול לקנות.
כמובן שזה לא המדד בדרך כלל, ולכן אוזניות אחרות הם מצוינות, אבל להקיש שאם ההכי טוב של סוני טוב יותר מההכי טוב של חברות אחרות אז גם המקום שני שלו טוב יותר?! לא יודע.
הטלפון שלהם שעולה 6000 ש''ח נמצא באיכות המצלמה במקום אחרון אחרי שיאומי.
אז המומלץ הוא לחפש אוזניות, ולא חברות.
אני אישית החזקתי תקופה ארוכה מאוד (שלוש עד 5 חודשים) באוזניות האלה, https://ksp.co.il/web/item/265106 וממש אהבתי אותם. הם לא טאצ' אבל כפתור נוח. ואין להם חיישן של תוך האוזן וכאלה. אבל כל הכסף של הגימיקים הלך לאיכות, והם פצצה של אוזניות למי שלא מחפש להיות מגניב.

לארג'

משתמש סופר מקצוען
h

באפל יש את הפרו, הוא עלה 900. ואולי כדאי לחכות, כי אירוע ההשקה של אפל מתקרב.
אבל זו סיבה לא להתקרב לאפל אם אתם משתמשים כשרים.
יש ביטס, יש ג'ברה, יש מלא עם סיליקון, והסאונד של אפל לא כזה וואו, הרעיון שלהם זה באמת איך הוא מסתנכרן עם מכשירים שלהם, ורמת האבטחה שלהם.
לא יודע מה יש לך עם אפל ;) לא משנה לי החברה
מחפש אוזניות לשמיעה בעיקר, לא לשיחות
לא מצאתי אוזניות עם סיליקון אם יש לך קישור אשמח

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי

אקסטרה היפראקטיבי

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
שמתי קישור למעלה לביטס, לא מכיר עוד, אבל היו פה מלא שמות של חברות מעולות.

אקסטרה היפראקטיבי

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אל דאגה, לא התכוונתי שהם נהרסו, הם עובדים פצצה אצל מי שמכרתי לו אותם כבר כמה חודשים נוספים.
התכוונתי שאני מחליף אוזניות די בתדירות גבוהה, כי זה תחביב שלי.
הגם שבסוני לדעתי יחזיק אצלי שנים, כי קשה לתחזק תחביב במחיר הזה.

מפואר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מניסיון מצויין!!
מצרף לינק לאוזניות פצצה לשמיעה, לא לשיחות, במחיר זול כרגע!!

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
האם מישהו התנסה ו/או מכיר אוזניות אלה?
יש ביקורות ממש טובות..
Tozo NC9
כ150 ש"ח [עכשיו במבצעים] בעלי אקספרס

שם איש וביתו

משתמש רשום
אני אישית החזקתי תקופה ארוכה מאוד (שלוש עד 5 חודשים) באוזניות האלה, https://ksp.co.il/web/item/265106 וממש אהבתי אותם. הם לא טאצ' אבל כפתור נוח. ואין להם חיישן של תוך האוזן וכאלה. אבל כל הכסף של הגימיקים הלך לאיכות, והם פצצה של אוזניות
ידוע לך אם מתחבר חלק עם מכשירים כשרים? (שיאומי המילטון כרגע)
מהנתונים הטכניים נראה שזה טכנולוגייה שונה של בלוטוס, זה לא מדורג במספרים 5.2, 5.3 וכדו' אלא CLASS 1

אינטקסט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עימוד ספרים
שמת קישור לאמזון
ומשם זה לא נשלח לארץ
אכן, זה רק להמלצות. ולפירוט אמיתי על האוזניות..
לא הצלחתי למצוא קישור מאמזון לארץ, ולכן כתבתי על עלי אקספרס [גם שם יש משוב חיובי, אבל פחות כמות]
מצורף קישור, המחיר מעודכן להיום: 154.34 בלי כיסוי סיליקון. עלי אקספרס
עם כיסוי, 180.7 ש"ח עלי אקספרס

נערך לאחרונה ב:

שכויח

משתמש מקצוען
אני אישית קניתי לפני כמעט שנה את אנקר ליברטי פרו 4 באלי אקספרס ב100$ במקום 500+ ש"ח פה בארץ
אני מרוצה עד הגג
מה שאני חיפשתי אוזניות עם סינון רעשים טובבבבבבב וישמעו לי ברור בשיחת טלפון לא משנה איזה רכב עובר או מה המזג האוויר
ב"ה מנוסה מרוצה

שם איש וביתו

משתמש רשום
אני אישית קניתי לפני כמעט שנה את אנקר ליברטי פרו 4 באלי אקספרס ב100$ במקום 500+ ש"ח פה בארץ
אני מרוצה עד הגג
מה שאני חיפשתי אוזניות עם סינון רעשים טובבבבבבב וישמעו לי ברור בשיחת טלפון לא משנה איזה רכב עובר או מה המזג האוויר
ב"ה מנוסה מרוצה
תוכל לשים קישור למוכר שלך?
מישהו למעלה כתב שהיום הם מוכרים שם זיופים

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
מישהו למעלה כתב שהיום הם מוכרים שם זיופים
אני כתבתי על דגם ליברטי 3 פרו, כי הפסיקו לייצר
היום מייצרים ליברטי 4 (אין פרו) במבצעים זה כ60 דולר, אחלה מחיר ואחלה אוזניות (ויש צבעים במשלוח מישראל תוך 5 ימים עד לבית...), עדיין חושב שהליברטי 3 פרו רמה מעל ומשתווה לטובים ביותר רק הברירה היא לקנות אותן בארץ
(ק.ש.)
כאמור אין דגם פרו אלא ליברטי 4 NC

שכויח

משתמש מקצוען
אני כתבתי על דגם ליברטי 3 פרו, כי הפסיקו לייצר
היום מייצרים ליברטי 4 (אין פרו) במבצעים זה כ60 דולר, אחלה מחיר ואחלה אוזניות (ויש צבעים במשלוח מישראל תוך 5 ימים עד לבית...), עדיין חושב שהליברטי 3 פרו רמה מעל ומשתווה לטובים ביותר רק הברירה היא לקנות אותן בארץ
(ק.ש.)

כאמור אין דגם פרו אלא ליברטי 4 NC
אתה צודק אני לא מצאתי קישור לזה
מצאתי דרך ההזמנות שלי וזה עולה 600+ ש"ח
@שם איש וביתו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה