אני הזמנתי אז וקיבלתי אחרי שבועיים וחצימעניין.. יש לי שכן שגם הזמין אז וכבר קיבל
אני הזמנתי אז וקיבלתי אחרי שבועיים וחצימעניין.. יש לי שכן שגם הזמין אז וכבר קיבל
ממה זה? פלסטיק עם ספוג?אני ממש אוהבת את האוזניות האלו
יש לי אותן שבוע+ בערך.
אני שונאת את האוזניות עם הסיליקון, אז היה לי מצוין באוזן.
10.93US $ |עסקים Bluetooth תואם אוזניות טעינת תיבת אלחוטי אוזניות סטריאו ספורט IPX7 עמיד למים אוזניות אוזניות עם מיקרופון|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
בדר"כ הסגנון הזה תוך רבע שעה-עשרים דקות זה עושה כאבי אוזניים נוראיים!ממה זה? פלסטיק עם ספוג?
והזמנת מהקישור הזה ? כי זה ניראה מוכר על הפנים....
גם לי יש 3 בדרך... לא דואגהזמנתי את זה ב11/11 וב15/11 קיבלתי עדכון שזה נמצא במעבר ומאז אין שום מידע איפה זה...
(גם אבא שלי ואחותי הזמינו איתי ואפס...)
גם אני קניתי אותם בהמלצה של חברי הפורום.למוזיקה
חד משמעית
סקירה - תנו כבוד ל apollo bold (טרונסמארט אפולו בולד - סקירה) (ק"ש)
תנו הרבה כבוד ל apollo bold (אפולו בולד) חובבי מוזיקה? מאזינים להרצאה או שיעור? מכירים את זה שיש רעשי רקע בסביבה שמפריעים להתרכז לנאמר או להנות מהשיר? אז זהו, תכירו את החדשות של טרונסמארט - אפולו בולד, אוזניות עם סינון רעשים אקטיבי! כן הסינון שנמצא בשורה הראשונה של אוזניות האין אייר בעולם כמו...www.prog.co.il
נשמח לקישור.
תודה!
נראה לי שאני רוצה אותםקניתי אוזניות מעולות ב42 שקל
הבעיה שסיליקון לא מחזיק לי באוזן מיד נופל
אני מעוניינת למכור בבני ברק
8.22US $ 68% OFF|TWS Bluetooth 5.0 אוזניות 2200mAh טעינת תיבת אלחוטי אוזניות 9D סטריאו ספורט עמיד למים אוזניות אוזניות עם מיקרופון|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
קניתי אוזניות מעולות ב42 שקל
הבעיה שסיליקון לא מחזיק לי באוזן מיד נופל
אני מעוניינת למכור בבני ברק
8.22US $ 68% OFF|TWS Bluetooth 5.0 אוזניות 2200mAh טעינת תיבת אלחוטי אוזניות 9D סטריאו ספורט עמיד למים אוזניות אוזניות עם מיקרופון|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
נראה לי שאני רוצה אותם
רק שאלה
איך שומעים בשיחות?
ואיך הבטריה שלהם? מחזיקה הרבה או לא?
ו איזה צבע הזמנת שחור/לבן ?
תודה על התשובה!!אנחנו קנינו כאלו אוזניות ונהנינו מאד!
כל הזמן מזמינים עוד ועוד גם לחברות.
רק לפני שבוע הזמנתי 4 והן כבר הגיעו לארץ.
יש לנו את הראשונות מתחילת הקורונה. בשימוש רב. מומלץ מאד.
סהכ כמות הזמנה של המוצר קרוב ל 70,000!!
מתאים לשיחות טלפון בC2?גם אני קניתי אותם בהמלצה של חברי הפורום.
לדעתי האוזניות הכי טובות למוזיקה (ניסית לפניהם הרבה )
מאד מרוצה מהם וממליץ בחום!
למעוניינים מתאים ל C2.
גם לי קורה בדגם הזה ניתוק באמצע שיחה.גם אני קניתי כאלה
וזה כל פעם מתנתק לי באמצע שיחה
גם כשהבטריה מלאה!!!
מה הסיבה??
יש לי פלאפון J5
קניתי גם כזה והשמע מצוין (אותי לא כ"כ שומעים אבל לא אכפת לי כי זה בעיקר לשמיעת שיעורים)מנסיון. והאמת שאני קצת מאוכזב מאיך שאנשים (לא) שומעים אותי בשיחות כי קניתי בעיקר לשיחות ולא למוזיקה.12.2€ 76% OFF|חדש מקורי Lenovo LP40 TWS אלחוטי אוזניות Bluetooth 5.0 כפולה סטריאו הפחתת רעש בס מגע בקרת ארוך המתנה 230mAH|אוזניות ודיבוריות Bluetooth| - AliExpress
אבל הסקירות שראיתי על זה שבחו בעיקר את איכות הצליל, ואכן זה ממש פצצה, ברמת המחיר הזו ודאי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: