אווף! יבלות...יבלות!

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
יש לפוראוור משחה מעולה.

בת יהודה

משתמש פעיל
יש מישהי בירושלים בשם פרסטר, לא יודעת את שמה הפרטי, רק שלבעלה קוראים יצחק מאיר (מחנות הכובעים). יש לה איזה לחש כנראה. היא מבקשת את שם הילד ושם האם. מנסיון, נפל ברגע, לא זוכרת כמה ימים, אבל מהר מאד. אצלי היה מדובר ביבלת אחת. שמעתי זאת מחברה שביתה סבלה מהמון יבלות, וזה הדבר היחיד שעזר.
רפואה שלמה!

ריקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
רוק של הבוקר
נסי את זה, תוך שבוע ייעלם!
מיד כשקמים, אחרי נטילת ידיים, למרוח את הרוק המרוכז מהשיניים לשפשף עם האצבע ולמרוח את מה שיצא על היבלות.
מניסיון של כל השיטות שבעולם, זה מה שעזר.

תרצה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י א.ר.ז.;1708735:
מה המתכון?
מהי העצה?

פשוט ביותר, לטבול את האצבע באבקת סודה לשתיה ולהניח על היבלת. (נראה כאילו קימחתי את היבלת..)

arv

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
אז אתן אומרות לא להבהל מהיבלת שנראת כפצע ממש, עם כל התיאורים המלבבים שעלו פה- היא בדרך לנשור???
אמן!

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י רי;1757351:
מה שם המשחה?

לא יודעת. אבל כל אחת מוכרת את המשחות שלהם תדע לאמר לך.

.sima d

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ראיתי את הנושא "יבלות" וממש לא היה לי כח וחשק להכנס לאשכול.........
אבל החלטתי שאני חייבת, גם הבת שלי סובלת מהיבלות הויראליות, קראתי כאן בפרוג על עצת ה"סודה לשתיה" ואני חייבת לשתף:
חשבתי מה כבר יכול להיות? להזיק בטוח לא.... אבל מסתבר שממש לא כך דבר ראשון היינו צריכים "לקמח" הרבה ימים כי לא היתה תזוזה אבל פתאום כל העור שלה נהיה אדום נורא עם גרדת בלתי נסבלת......... רצתי לרופא עור שנתן לי משחה להרגיע, מה שהפריע לי זה שאני בעצמי גרמתי לה לסבל הזה ולכן לפחות אני מתריעה לאחרים.
מה שבטוח הסבלנות משתלמת לאט לאט הם מתנפחים כמו שתארו מעלי ו..."נגמרים"
החלמה מהירה לכולנו!

שוקו

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מנסיון טיפול בשיטת שלושת המימדים יכול בס"ד לעזור ולמחוק את היבלותכאילו לא היו אחרי מספר טיפולים.
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה