היה קוד קופון בזמנו לכן לא שילמתי על המשלוח.תודה! אני רואה שמשלוח חינם רק מעל 90 דולר, זה עוקף את המכס..
את שילמת משלוח?
היה קוד קופון בזמנו לכן לא שילמתי על המשלוח.תודה! אני רואה שמשלוח חינם רק מעל 90 דולר, זה עוקף את המכס..
את שילמת משלוח?
מה קורה שאת הולכת להתאפר אצל מישהי? חיידקים, נגיפים וכו...ואוו, בחיים לא הייתי מעזה...
תשאלו רופא עור קודם, לא?
חידקים, נגיפים...
יש מאפרות שמקפידות יותר על הגינהמה קורה שאת הולכת להתאפר אצל מישהי? חיידקים, נגיפים וכו...
המוצרים עוברים חיטוי, חוץ מזה מה הבעיה במוצרים אבקתיים או נניח בשפורפרות שמוציאים מתוכם את החומר?יש מאפרות שמקפידות יותר על הגינה
ואל תשוי מאפרת שמתעסקת עם המגזר ל...
וד"ל
אני לא מוסמכת רפואית לענות, כן?המוצרים עוברים חיטוי, חוץ מזה מה הבעיה במוצרים אבקתיים או נניח בשפורפרות שמוציאים מתוכם את החומר?
אני לא יודעת, תנסי להכניס פרטים ולעבור לתשלום בטח הם ירדו לבד@טלטל22, @Yitty Kahana אני רוצה לעשות קניה עכשיו והוא אומר לי שיש מוצרים בסל שאזלו, איך אני יודעת מה הם?
יש דברים שאין בעיה לחטא לבד- את פשוט משפריצה ספריי חיטוי או אלכוהול.ואוו, בחיים לא הייתי מעזה...
תשאלו רופא עור קודם, לא?
חידקים, נגיפים...
קראתי בלוג של מאפרת ממש מקצועית על האתר הזה והיא אמרה שהיא בדקה את העניין והמוצרים עוברים חיטוי לפני שהם נמכרים שם והיא גם אמרה שגם אם עושים שם קניה בסכום שגבוה מ75 דולר אז לא משלמים מכס כי הם לא כותבים את הסכום מחוץ לחבילה , דבר נוסף ראיתי שם מוצרים ממש חדשים!!יש דברים שאין בעיה לחטא לבד- את פשוט משפריצה ספריי חיטוי או אלכוהול.
לא זוכרת@טלטל22 @Yitty Kahana באיזה חברת שליחויות האתר הזה שולח את ההזמנות?
ואיך אני יכולה לעקוב אחרי המשלוח? כי המעקב שהם הביאו מפנה אותי לדף לא קיים, זה אמור להלחיץ אותי?לא זוכרת
בארץ זה הגיע עם דואר ישראל
לא יודעת...ואיך אני יכולה לעקוב אחרי המשלוח? כי המעקב שהם הביאו מפנה אותי לדף לא קיים, זה אמור להלחיץ אותי?
יש אתר זול?אין אתר שמוכר בזול מוצרים חדשים?
חוץ מהאתר הפולני כמובן שכבר לא כ''כ זול
אני משתמשת בתוסף לכרום שנקרא honey, הוא מוצא קופונים ברשת, והוא נותן לי עכשיו קופון של משלוח חינם בקניה מעל 20 דולר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: