יצא לי באיזשהו אירוע יוקרתי לטעום מתוך ערמות של סושי וכל מיני דגים חיים, סלמון מעושן בטורטיה בטעם של עוד!!!
כששבתי מהארוע ידעתי שזה המתכון הבא.
הכיוון היה די ברור, וההצלחה מושלמת אף ללא ניסוי וטעייה.
יש לציין שגם אי מי מבני הבית ששנאו סלמון מעושן, משתגעים על המתכון הזה, הרי הוא לפניכם!
חומרים:
- חצי חבילת טורטיות עדיף קטנות.
-100 גרם סלמון מעושן, כדאי לבחור של חברה טובה!
- כ - 200 גרם כרוב קצוץ, לדעתי טעים יותר כרוב וגזר קצוצים, [אם כי בתמונות תראו כרוב סגול, מה לעשות זה מה נשאר משבת]
-רוטב שום, של אוסם או כל חברה משובחת אחרת.
ההכנה:
* מניחים טורטיה במחבת על אש נמוכה עליה מניחים פיסות דג סלמון מעושן ומעליהם כרוב.
מוסיפים רוטב שום.
הטורטיה צריכה להתחמם כך היא נהיית קראנצ'ית וסופגת מטעמי הדג והרוטב.
לאחר דקה שתים כשהיא מנוקדת במעט נקודות שחומות מלמטה מגלגלים אותה, נותנים לה עוד כמה שניות והופ, לצלחת.
אפשר לחתוך אותה למעויינים או לאכול אותה בשלמותה!
בתאבון!
כששבתי מהארוע ידעתי שזה המתכון הבא.
הכיוון היה די ברור, וההצלחה מושלמת אף ללא ניסוי וטעייה.
יש לציין שגם אי מי מבני הבית ששנאו סלמון מעושן, משתגעים על המתכון הזה, הרי הוא לפניכם!
חומרים:
- חצי חבילת טורטיות עדיף קטנות.
-100 גרם סלמון מעושן, כדאי לבחור של חברה טובה!
- כ - 200 גרם כרוב קצוץ, לדעתי טעים יותר כרוב וגזר קצוצים, [אם כי בתמונות תראו כרוב סגול, מה לעשות זה מה נשאר משבת]
-רוטב שום, של אוסם או כל חברה משובחת אחרת.
ההכנה:
* מניחים טורטיה במחבת על אש נמוכה עליה מניחים פיסות דג סלמון מעושן ומעליהם כרוב.
מוסיפים רוטב שום.
הטורטיה צריכה להתחמם כך היא נהיית קראנצ'ית וסופגת מטעמי הדג והרוטב.
לאחר דקה שתים כשהיא מנוקדת במעט נקודות שחומות מלמטה מגלגלים אותה, נותנים לה עוד כמה שניות והופ, לצלחת.
אפשר לחתוך אותה למעויינים או לאכול אותה בשלמותה!
בתאבון!