אפשר (וכדאי) לעשות לכולם את אותה סיסמא....ובמקום לפתוח עוד תיבות ולזכור את הסיסמאות של כולם---
פותחים מייל חדש בדיוק כמו הראשון , נכנסים להגדרות המייל הישן ובהגדרות העברה מגדירים כתובת להעברה, שם גם מסמנים אם למחוק מהמייל הישן או לא.
איך זה מגדירים שזה יעבור גיבוי אוטמטי?אני משלם 390 שח לשנה ולא מוטרד מזה (כמובן שזה המון אפשר גם ב80 שח לשנה)
ככה כל המחשב מגובה לי אוטומטי
כל קובץ שעולה על המחשב מגובה
פעם בחודש כרטיס המצלמה נכנס למחשב ומתגבה אוטומטי
עולה קצת כסף אבל חוסך המון בעיות וכאבי ראש
דרך אגב יש לי 2 טרה וכבר ניצלתי 759 גיגה
הכל מסודר בתיקיות בדיוק כמו במחשב ואני מגיע לכל קובץ איפה ומתי שאני רוצה
שמורידים את התוכנה למחשב אפשר להגדיר איזה תיקייה הוא גיבה באופן אוטומטי ואני עשיתי שהוא יגבה את השולחן עבודה ואז כל החומר יושב על השולחן עבודה ומתגבה אוטומטיאיך זה מגדירים שזה יעבור גיבוי אוטמטי?
את התוכנה של הדרייב? אפשר להוריד את זה למחשב?שמורידים את התוכנה למחשב אפשר להגדיר איזה תיקייה הוא גיבה באופן אוטומטי ואני עשיתי שהוא יגבה את השולחן עבודה ואז כל החומר יושב על השולחן עבודה ומתגבה אוטומטי
בטחאת התוכנה של הדרייב? אפשר להוריד את זה למחשב?
הסתדרת עם זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: