אני אאמין ביום שהמורה תסכים לוותר על השכר שלה בזמן שהיא חופשת!את לא צריכה להאמין
ובינינו את אפילו לא מנסה לחשוב שיתכן, אולי...
מסכימה איתך,אני לא באה לזלזל במורות ואני מאד מעריכה את המורות.
אבל המורות צריכות להבין שאם אין גנים ובי"ס לשכבות הנמוכות זה אומר השבתה של המשק.
וכמו שקופאית בסופר שנמצאת בקבוצת סיכון ולא מגיעה לעבודה אז היא לא מקבלת משכורת (אלא אם כן היא הצליחה להוציא אישור מרופא תעסוקתי), אז אותו דבר גם מורה בקבוצת סיכון שלא מגיעה לעבודה.
אי אפשר מצד אחד להגיד לכלל העובדים במשק תחזרו לעבודה אם לא אין לכם משכורת, ומצד שני המורים מבקשים לא לעבוד ולקבל משכורת.
צריך למצוא פיתרון להחזרת מוסדות הלימודים כי הקורונה לא מראה נכונות להתסתלק מכאן בקרוב.
ואי אפשר שהמורות יהיו בחופש/ עבודה בהתנדבות מאמצע אדר ועד... בעוד שההורים נאלצים לעבוד ולתמרן עם הילדים.
לא מובן לי מה שכתבת כאן.
כשאת אומרת "לא מפסיד את כל השעות ונכנס להסדר אחר וזה כלול במהות העבודה שלו כשכיר" את מתארת מצב בפועל? במערכת החינוך? או בכללי? או שזה המצב שהיה צריך להיות לדעתך?
אני שכירה ומעולם לא שמעתי על גיבוי כזה. תחכימו אותי.
רק אל תשכחי להוסיף למכנה את שעות ההכנה של השיעור,מבחנים ובדיקתם,שיחות עם הורים,אסיפות מורות והורים.להכניס לתוכו נסיעות, ביגוד והבראה שעות נוספות ומילויי מקום???
ואל תכתבו כמה קשה היתה לכם כל התקופה של הקורונה, כי כל המעטפת סביבכם עבדה קשה מאד בחוסר תנאים כדי לספק לכם את התנאים.מורות!!!
תפסיקו להתנצל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה בכל מקרה לא יעזור...
לכל תגובה של מורה עשר תגובות נגד...
הכל נובע מהקושי של ההורים לעמוד במציאות הזו
זה אכן קשה מאוד!!!!!!!!!!!
אבל תזכרו- לא המורות הביאו את הקורונה!!!!!!
כששמרו על מרחק 2 מטר בקפסולות, הן לא היו חיבות ללבוש מסכות.אבל משום מה טענת שהבנות לא תרצינה ללכת לביה"ס בצורה כזו
מורות!!!
תפסיקו להתנצל!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה בכל מקרה לא יעזור...
לכל תגובה של מורה עשר תגובות נגד...
הכל נובע מהקושי של ההורים לעמוד במציאות הזו
זה אכן קשה מאוד!!!!!!!!!!!
אבל תזכרו- לא המורות הביאו את הקורונה!!!!!!
@חיה 123מסכימה עם כול מילה והרבה יותר מזה
חבל גם שמכניסים כ"כ הרבה ילדים למצבי סטרס מטורף
צודקת!ואל תכתבו כמה קשה היתה לכם כל התקופה של הקורונה, כי כל המעטפת סביבכם עבדה קשה מאד בחוסר תנאים כדי לספק לכם את התנאים.
קרי המזכירה שעמלה על בניית מערכת הלמידה והתיאום, חשבת השכר שהוציאה לכם משכורות וכו'.
אז לרגע אחד קטן בואו גם אתם ותכילו את שאר העובדים.
מאמא שמאד מעריכה את צוות ההוראה של ילדיה.
מה????ולמה אני צריכה להאמין שהמורה מדברת רק מתוך הדאגה לבריאותה ולא מהרצון הפשוט-
לשבת בבית ולקבל את אותה משכורת עם מחצית מהעבודה?
לא כתבנו שהיא היתה קשהאל תכתבו כמה קשה היתה לכם כל התקופה של הקורונה
אנשים מרגישים שלמורים יש איזו מעטפת גיבוי שאאין לעובדים אחרים. זה הכל.אפשר להבין מה כ"כ מפריע לכם במשכורת של המורים? זה שהם קבלו משכורת זה פגע בכם משהו? הוריד מהמשכורת שלכם??
והמשפטים האלו של המורים שחוגגים ונהנים.... אתם קבלתם שיחות של הורים שעתיים לפני ליל הסדר?? אתם דברתם עם 30 תלמידים לפחות פעמיים בשבוע?? אתם ישבתם כל לילה להכין שיעורים, לשלוח משימות? אתם הקלטתם את עצמכם שעות בחדר סגור אחרי שפיזרתם את ההפגנה בבית? עשיתם שיחות ועידה? שיחות בזום?
ואגיד לכם משהו, בתור מורה זה פשוט מתסכל לשמוע את זה אחרי שעות כפולות של עבודה!!
איזה כיף שיש מורים כמוך ששמים לב לזה!לא כתבנו שהיא היתה קשה
ובאישי, למדתי ממנה המון
ואם למשה"ח יהיה שכל, הוא יצטרך לעשות הפקות לקחים הגונות מהתקופה הזו.
(בנות עם סוג מסוים של הפרעות קש"ר -פשוט למדו בחריצות והגיעו להשגים ממש גבוהים!)
אבל לאמר שלא עבדנו בתקופה הזאת, זה לא מדויק בלשון המעטה!
זה לא מה שכתבתי.אבל לאמר שלא עבדנו בתקופה הזאת, זה לא מדויק בלשון המעטה!
מקומם אותי שההורים חושבים שאני נופשת בזמן שאני עובדת יותר קשה מהרגיל!!!אין לי זמן לקרוא את כל האשכול אבל זה כ''כ מקומם עד כמה המורות חושבות רק על עצמם!!!
לגמרי צודק.זה לא מה שכתבתי.
כתבתי שאני מעריכה ומעריצה את המורות, אבל יש עוד אנשים שעובדו קשה מאחורי הקלעים של צוות ההוראה ועדיין עובדים קשה, והמורות צריכות להכיר גם בקושי שלהן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: