אגוז הודי

זושא כץ

משתמש מקצוען
אינני מסוגל להבין איך אנשים שמקווים להיות נורמטיבים יקנו תוסף תזונה כל שהוא דרך הרשת בלי לדעת את מקורו וכן את כשרותו (אני יודע שהוא מחו''ל וא''צ כשרות אבל עדין שייך שנכנס משהו...)
ועוד כל זה בלי להכיר אישית!!! בן אדם אחד! שזה עזר לו חוץ מכמה אינטרסנטים שרוצים לעשות קופה על מוצר מפוקפק שחוץ מידיעה ברורה שיש לו תופעות לוואי לא ידוע על אדם אחד שהוריד עשירית גרם איתו
לו היה כזה שיקוי פלאים הייתם שומעים עליו ממקורות קצת יותר מוסמכים מאשר מכמה ניקים עלומים בפרוג
לתשומת לב המתענינים!!!

DasiB

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בן דוד שלי התחיל עם האגוז ההודי
וירד בהיקפים ממש הרבה (לא במשקל)
הוא כבר ניסה את כל סוגי הדיאטות וזה ב"ה עזר לו
זה עושה יציאות סדירות,
צריך לחלק ל1/8 או ל1/4 וכל לילה לפני שהולכים לישון לפורר ולשפוך על זה מים חמים
ובבוקר צריך לשתות הרבה מים (לא זוכרת כמות)

אמא שלי קנתה את זה עכשיו ממישהו מבני ברק
זה עלה 250 ש"ח וזה מספיק לכ3 חודשים
זה בא עם דפי הוראות מפורטות והזהרות לבעלי סיכון
והכשר של רב לא זוכרת עכשיו את השם
שזה כשר ושזה כשר לפסח ללא חשש קטניות

בהצלחה ושבוע טוב

אינני מסוגל להבין איך אנשים שמקווים להיות נורמטיבים יקנו תוסף תזונה כל שהוא דרך הרשת בלי לדעת את מקורו וכן את כשרותו (אני יודע שהוא מחו''ל וא''צ כשרות אבל עדין שייך שנכנס משהו...)
ועוד כל זה בלי להכיר אישית!!! בן אדם אחד! שזה עזר לו חוץ מכמה אינטרסנטים שרוצים לעשות קופה על מוצר מפוקפק שחוץ מידיעה ברורה שיש לו תופעות לוואי לא ידוע על אדם אחד שהוריד עשירית גרם איתו
לו היה כזה שיקוי פלאים הייתם שומעים עליו ממקורות קצת יותר מוסמכים מאשר מכמה ניקים עלומים בפרוג
לתשומת לב המתענינים!!!
אני מכיר מישהו שכבר ירד דרך זה יותר מ50 קילו וזה טוב לעוד דברים ולמי שיש או היה בעיות בכליות שלא יגע בזה

חיולה

משתמש מקצוען
סליחה על ההקפצה..
אבל שבוע שעבר היה כתבה ע"כ ביתד השבוע הקו החם
וזה גובל ממש בסכנת נפשות
היו אנשים שהגיעו מזה למוות.

משה בר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
משרד הבריאות הוציא אזהרה מאד חריפה נגד האגוז ההודי לפני כחצי שנה

פרפר סגול

משתמש מקצוען
לידיעתך, יש אישה שמאושפזת בבי"ח עם נזק מוחי קשה כתוצאה מהשימוש באגוז!
סכנת נפשות!!!
משרד הבריאות לא מאשר את זה, ומשוק שנתפס-יסתבך מאד עם החוק.

תהילה דהאן

משתמש חדש
אשמח לקבל פרטים יותר מדויקים על המקרה.. את מכירה אותה אישית היה לה היסטוריה רפואית?

סייבר

משתמש מקצוען
מכירה אישית משהי שלקחה את זה וזה גרם לה למין כוויות שחורות בכל הגוף.... גם אם משהו ימכור לך שרזה מזה אי אפשר לדעת אם זה לא מכל מיני דברים לא טובים שזה עשה לגוף וזה מה שגרם לו פתאום להשיל קילוגרמים... גם לאכול הרבה פרות יגרום לקיבה רכה ומימלא אולי גם לירידה במשקל... לא מכירה את המוצר הזה אישית אבל נראה לי שכדאי לבדוק טוב טוב משהו כזה לפני שצורכים אותו

סטודיו בינדר

עיצוב גרפי | בנית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני אישית ניסיתי את האגוז ולא הועיל לי. כך גם כמה מחברי ללימודים.
ואילו אמא שלי מאד רזתה מזה.

חדוה

משתמש מקצוען
קרובה שלי לקחה
רזתה פלאים
סיפרה על תופעות לואי של שלשולים ובעיות בעיכול חולשה ועוד אבל אח"כ זה נרגע
רזתה ורזתה אבל יום אחד זה הפסיק להשפיע ולא רזתה יותר
יש כאלה שבכלל לא משפיע עליהם

היה על זה כתבה נוראית בקו החם של יתד מי שזה מענין אותה תשלח לי מייל ואנסה לסרוק ולשלוח לה

סטודיו בינדר

עיצוב גרפי | בנית אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני אישית ניסיתי את האגוז ולא הועיל לי. כך גם כמה מחברי ללימודים.
ואילו אמא שלי מאד רזתה מזה.
היו לה הרבה יציאות ושלשולים
הפסיקה לקחת את זה נדמה לי בגלל בעיות שהיו לה בסוכר ולחץ דם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה