אגודת הצלמות?!?!

צלמת וידאו

משתמש רשום
התחלתי בשעה טובה לצלם סטילס בחתונות. אני ממש נהנת מזה והצלם שאני עובדת איתו אמר לי שיש לי עתיד בזה. ב"ה השקעתי ציוד מכובד ומחכה להתפרנס בכבוד מהעבודה החדשה.
אבל...זה נראה לכם הגיוני המחירים שמשלמים לצלמת סטילס לערב של עבודה? ידעתי את המחירים לפני שנכנסתי לתחום הזה, אבל זה לא קצת מגוחך? בין 300-400 ש"ח, לערב של עבודה. זה דורש: ציוד, ניידות (אוטו), כשרון ועבודה קשה ובשעות קשות. לא שאני מתלוננת על העבודה. זה ממש זורם לי ואני מאוד נהנת מזה אבל למה לקפח את הצלמות היקרות?

אשמח לשמוע את דעתכם?

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לי ידוע שהצלמות לוקחות לפחות 250 ש"ח עבור כל שעת עבודה.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
צלמת סטילס מקבלת לצילום ריקודים בחתונה(4 שעות) ממוצע 400-500 ש"ח.
זה מה יש.. זכותיך המלאה לבקש יותר.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י yosale;696728:
צלמת סטילס מקבלת לצילום ריקודים בחתונה(4 שעות) ממוצע 400-500 ש"ח.
זה מה יש.. זכותיך המלאה לבקש יותר.

בד"כ במחיר הזה חוץ ממצלמה הן לא צריכות להביא שום ציוד, הצלם הראשי צריך לספק את זה, וכן הן לא עורכות את תמונות וכד' כך שזו אמורה להיות תמורה על הזמן נטו, ובעבור זה לא רע.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה