מידע שימושי אגד, מוטי, ואני:)

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עוד כמה
1.jpg
1.jpg
2.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (20.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (21.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (22.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (24.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (25.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (27.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (28.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (34 - עותק.jpg
(_נ_ע_ף _פ_ק___ץ___ש_¥ (27.jpg

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
מולטיגרפיה - חזק ביותר!!!
לא הפסקתי לצחוק!

:D

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מולטיגרפיה - חזק ביותר!!!
לא הפסקתי לצחוק!

:D
אני במיוחד מתחברת...
אני לא תושבת ירושלים אך עובדת שם ונוסעת מידי יום...
אני עולה יום גשום אחד לאוטובוס
ישבתי עם מעיל פוך עבה והיה לי קר!!!
וגשם דלף מהתקרה והחלונות, ונחילים של מים זרמו לאורך ולרוחב האוטובוס
אם היה מקום הייתי פותחת את המטרייה..
ישבתי (נדיר..)בהלם, הרגשתי שפשעתי ולוקחים אותי לתלייה בארץ רחוקה בקרון דחוס בלי קורה, בגשם שוטף..
תגידו, זה נורמלי??
אין לי הגדרה אחרת מתת תנאים
באותו יום נסעתי בקו של קווים, עליתי לאוטובוס, הורדתי את המעיל עקב חימום שדלק וכמובן, אף לא טיפה של גשם בפנים..
אז אני מבינה שאין מספיק קווים, ואין מקומות ישיבה וכו וכו
אבל יש גבול

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
מה זה יעזור?

אני לפני תביעה לחברת נתיב אקספרס על אי ביצוע נסיעה
אם יש מישהו שנסע בבין הזמנים בקו 979 ב"ב - צפת
באוטובוס שיוצא ב 3 לפנות בוקר ויכול ליצור איתי קשר באישי
זה יהיה לי לתועלת גדולה.

תפתחי אשכול מיוחד בשביל זה

משה גל

משתמש מקצוען
יש גם לזה פיתרון.
לפני כמה חודשים שלחתי למשרד התחבורה תלונה על אוטובוס שלא יצא, ולא קיבלתי תשובה. חיכיתי כחודשיים (זמן מספיק אם הם רצו לענות) ופניתי אליהם שוב עם מספר התלונה ההיא, ושאלתי מה קורה עם זה, אך לא נעניתי.
פתחתי תלונה במבקר המדינה, בדיוק אתמול התקשרה אלי עו"ד ממשרד מבקר המדינה לברר אם משרד התחבורה כבר התייחסו, והיא אמרה שהיא תברר מולם.

הדברים האלו לא לוקחים זמן ולא עולים כסף, לפתוח תלונה לוקח 4 דקות בדיוק, וזה הכוח שלנו. צריך רק לעשות.

רק אל תרוצו מיד להתלונן במבקר המדינה - שימו לב שחלק מהשאלות שם הם מה ניסיתם לעשות לפני שפניתם למבקר המדינה. כך שרצוי קודם לנדנד קצת למשרד התחבורה, כדי שמבקר המדינה לא ימצא תירוץ לסגור את התלונה.
כל הכבוד. אשריך.
אם יהיו עוד מאה כמוך, וזה לא הרבה, יחסית לכמות הזעם שיש נגד אגד, המבקר 'יפשיט' אותם, ואולי סוף סוף יהיו מכרזים במטרופולונים שלנו.
מעודד מאוד!!!

דיסק שרוט

משתמש מקצוען
מעניין
תקראו מה שאמרו באגד בזמנו הקמפיין הפרסומי באשר לחובת התשלום עם תחילת הנסיעה הוכתר בהצלחה רבה והתופעה שבגינה נוהל הקמפיין – כמעט ואינה קיימת עוד מעניין מה קרה עכשיו
.http://www.pashkevil.co.il/25762/

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כשם שצריך לברך על הרעה כך צריך לברך על הטובה (...)

בלית אוטובוסים בחזור מההלוויה (16:10 ליתר דיוק) חתרתי למגע לתחנת הרכבת סבידור-מרכז..
עודי מתקרב למתחם התחנה ואני קולט שאני פשוט מאוד בטל בשישים (-ריבוא) אנשים וטף וכולנו נוהרים כנהר המתגבר וכנחל הנובע לכיוון אחד.. הרכבת.

עוד אנחנו מתקרבים וחשכו עיננו - 'תור' ארוך קידם את פנינו בבידוק הבטחוני.. האמת, ריחמתי עליהם, המסכנים נלחצו מהכמויות והתנועות המהירות שכולנו שידרנו, מה לעשות, הניסיון המבצעי בתחבורה הציבורית הפכו אותנו למיומנים בלשרוד את התת-תנאים.

עברנו את הבידוק בהצלחה, הנייד משום מה לא מצפצף, כבר הרבה זמן טענתי שחוסר הקליטה שיש (או נכון יותר - אין) לנו זה אולי כי הכשרים הם בלי מתכת כלל..

בכל מקרה, הסתערנו על היעד הבא - תיקוף הכרטיסים.
נקודה רגישה.

מה שהתחיל להתפתח שם קשה לתיאור.
רוב רובם של הציבור שלנו ב"ה לא מכיר את מסכי תיקוף הרב קו, חיפוש היעד, אפשרויות התשלום וכ"ו וכ"ו
והחלו להצטבר שם עשרות איש בשניה וחצי.
מבט בשעון לא מוסיף הרבה רוגע לעניין, ומי מדבר על רעש מנועי הרכבת ברקע ושקשוק הגלגלים במסילות שתוחזקו אולי בשבת...
ואני בהבזק של שניה אומר ל"מוגניסט" שלשמאלי: צלם, צלם פה אחי את ה'קריסה' שאוטוטו תגיע.

הוא מצלם.

עוד לא הספקנו לבדוק איך 'יצאה' התמונה, ואז אני שומע קול סמכותי שהשתיק את הציבור 'חברים, חברים, תתקדמו לכאן, כל מי שצריך לתקף את הרב קו להיכנס מכאן ולעלות לרכבת, ברכבת תוכלו לשלם או כשתגיעו ליעד' תוך כדי שהוא פותח לרווחה את השערים שמיועדים למוגבלים שה"י כדי שנוכל כולנו להיכנס ולא נתעכב יתר על המידה.

הסתכלתי עליו במבט מתריס, 'אתה מסתלבט עלינו?' אני חושב לעצמי.
- אדוני כנס כנס אל תתעכב סתם, תשלם ברכבת, הכל טוב, אתה מעכב את השאר.
עמדתי נפעם.

אולי לא הייתי צריך וזה טבעי וככה אמור להיות, אולי, אבל לנוכח החינוך המסור והמקצועי במשך רבות בשנים שאגד אילפו אותנו לשלם על קרונות המסע האיומים בשעות לא שעות ובשירות זוועתי ואנחנו גנבים עפ"ל אז כן - התרגשתי.
מרוב התרגשות לא הספקתי לראות את התג עם שמו של הברנש עם הלב הרחב, כן זכור לי משהו בתפקיד סגן מנהל תחנה או משהו כזה.
שאפו.

במהלך הנסיעה אכן עבר המבקר בכל הקרונות והכריז שכל מי שלא הספיק לתקף כי 'היו בעיות במכשירים או משהו כזה' שיסמן לו ויהיה ניתן לתקף אצלו.
בעיני, הוא נזהר אפילו שמישהו מהצד שלא ראה את המתרחש בתחנה שלא יחשוב שהנה תפסו פה חרדים גנבים אלא 'היו בעיות במכשירים'.

כה לחי.
תפרסמו כמה שיותר, באמת מגיע להם, זה לא מובן מאיליו.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
אז מה לכם כי תלינו על טיב השירות. פעם כשהיה כשהיה את הכרטיסיות, והנהג היה יושב ומנקב אותן, יכלנו לספור את פיסות הנייר שנפלו מהניקוב, ולפי זה לדעת איך לתמרן את מערך התחבורה.
אבל עכשיו כשעברנו לכרטיסים חכמים. ואין יותר את שבבי הניר החינניים, ואתם מתגנבים לכם בנסיעות, אז אין לנו שום מושג מה קורה בשטח.
לכן, תפסיקו לבוא אלינו בטענות ומענות, שכן אתם האחראים היחדים למה שקורה לכם...
שכוייח לאגד, החכמתם אותנו---
משובח!!!

ליקי ;)

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
איפה העיקר ????

ה"רב קו"
אל דאגה.
כל האוטובוסים עברו מלאים ולא עצרו.
אבא של מוטי (שבכיסו היו כל הרב קוים) הזמין טנדר פרטי וכך אחרי 3 שעות בתחנה הם יצאו סו"ס לדרך.
אבא של מוטי לקח קבלה מהנהג ותכנן לתבוע החזר מאגד אבל התייאש מראש.
שכוייח אגד.

mirih

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
שכשאנו מתקפים את הרב קו, אנו מסייעים להם לשפר את השירות, משום שהמידע הנצבר בזכות התיקוף, מסייע להם לדייק את לוחות הזמנים, ולהגביר במידת הצורך את תדירות הנסיעות בכל קו וכו'.
או אז נפל לנו האסימון: הרי אתם כל המוטיל'ך, מתגנבים לאוטובוס ולא מקפידים לתקף את הכרטיס שלכם,
אז מה לכם כי תלינו על טיב השירות.
הלנו את או לצרינו!!!
וכל מילה מיותרת!:eek:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה