מה הם היו אומרים?!ו: "וודאי תכננו לתקוף אותכם אתם גנבים"...
זה מה שדובר אגד אמר פעם שעברה בראיון איתו.
מה הם היו אומרים?!ו: "וודאי תכננו לתקוף אותכם אתם גנבים"...
אני במיוחד מתחברת...מולטיגרפיה - חזק ביותר!!!
לא הפסקתי לצחוק!
מה זה יעזור?
אני לפני תביעה לחברת נתיב אקספרס על אי ביצוע נסיעה
אם יש מישהו שנסע בבין הזמנים בקו 979 ב"ב - צפת
באוטובוס שיוצא ב 3 לפנות בוקר ויכול ליצור איתי קשר באישי
זה יהיה לי לתועלת גדולה.
כל הכבוד. אשריך.יש גם לזה פיתרון.
לפני כמה חודשים שלחתי למשרד התחבורה תלונה על אוטובוס שלא יצא, ולא קיבלתי תשובה. חיכיתי כחודשיים (זמן מספיק אם הם רצו לענות) ופניתי אליהם שוב עם מספר התלונה ההיא, ושאלתי מה קורה עם זה, אך לא נעניתי.
פתחתי תלונה במבקר המדינה, בדיוק אתמול התקשרה אלי עו"ד ממשרד מבקר המדינה לברר אם משרד התחבורה כבר התייחסו, והיא אמרה שהיא תברר מולם.
הדברים האלו לא לוקחים זמן ולא עולים כסף, לפתוח תלונה לוקח 4 דקות בדיוק, וזה הכוח שלנו. צריך רק לעשות.
רק אל תרוצו מיד להתלונן במבקר המדינה - שימו לב שחלק מהשאלות שם הם מה ניסיתם לעשות לפני שפניתם למבקר המדינה. כך שרצוי קודם לנדנד קצת למשרד התחבורה, כדי שמבקר המדינה לא ימצא תירוץ לסגור את התלונה.
את האמת לגנבים חרדים לא מגיע יותר מזהישבתי (נדיר..)בהלם, הרגשתי שפשעתי ולוקחים אותי לתלייה בארץ רחוקה בקרון דחוס בלי קורה, בגשם שוטף..
תגידו, זה נורמלי??
אין לי הגדרה אחרת מתת תנאים
כנראה שלצרינו ראה ידיעה ישנה בJDNהם גם יצרו את הקמפיין הקודם שהציגו את החרדים כגנבים
הלנו אתה אם לצרינו
נו כנראה שהצגתיינו כגנבים מניבה לגל אורן פרנסה
שאפו!עוד כמה
ל'אגד' אין קווים, כי 'קווים' לקחו להם הכל....אז אני מבינה שאין מספיק קווים
משובח!!!אז מה לכם כי תלינו על טיב השירות. פעם כשהיה כשהיה את הכרטיסיות, והנהג היה יושב ומנקב אותן, יכלנו לספור את פיסות הנייר שנפלו מהניקוב, ולפי זה לדעת איך לתמרן את מערך התחבורה.
אבל עכשיו כשעברנו לכרטיסים חכמים. ואין יותר את שבבי הניר החינניים, ואתם מתגנבים לכם בנסיעות, אז אין לנו שום מושג מה קורה בשטח.
לכן, תפסיקו לבוא אלינו בטענות ומענות, שכן אתם האחראים היחדים למה שקורה לכם...
שכוייח לאגד, החכמתם אותנו---
אל דאגה.איפה העיקר ????
ה"רב קו"
הלנו את או לצרינו!!!שכשאנו מתקפים את הרב קו, אנו מסייעים להם לשפר את השירות, משום שהמידע הנצבר בזכות התיקוף, מסייע להם לדייק את לוחות הזמנים, ולהגביר במידת הצורך את תדירות הנסיעות בכל קו וכו'.
או אז נפל לנו האסימון: הרי אתם כל המוטיל'ך, מתגנבים לאוטובוס ולא מקפידים לתקף את הכרטיס שלכם,
אז מה לכם כי תלינו על טיב השירות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: