מידע שימושי אגד, מוטי, ואני:)

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
אם כבר אגד, השבוע פיספתי ראיון חשוב בגלל ששלחו אוטובוס 'דפוק': נתקע 20 דקות בתחנה בגלל שהדלת האחורית לא נסגרה. ועד שהנהג (ערבי, אגב) הצליח לסגור את הדלת - הדלת של מושב-הנהג לא נסגרה...
בקיצור כולם ירדו מהאוטובוס והמתינו לאוטובוס הבא שהגיע מיד...
אז 'שכוייח לאגד על האוטובוסים הנפלאים שלכם'!

גיטרה

משתמש סופר מקצוען
דווקא התלבטתי בהתחלה אם אני אמורה להעלב מהמודעה, והחלטתי שכנראה כוונתם למקרים בהם יש חופשי חודשי / כרטיס מעבר וכדו', שאנשים לא מעבירים את הכרטיס כי לא אמורים לשלם.
זה גם מה שמסתדר עם המלל שלהם למטה, ע"כ שכך הם יכולים לדעת את כמות האוטובוסים הנדרשת (אם הם משתמשים במידע הזה או לא זה כבר סיפור אחר ודי עצוב.................)

לפי התגובות פה באשכול נשמע שטעיתי.

BRAVERMAN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אז זה התגובה שיש להם,
במקום לסדר את מערך התחבורה, במקום שאנשים ידחפו על כל אוטובוס שכבר מגיע..
וכשרשום אוטובוס אחרון ב 4:20 בערב שבת ומגיע האחרון ב4.. במקום כל המחדלים שלהם..
אז זה מה שיש להם לומר, באמת חכמה..
והבושה הכי גדולה צריכה להיות של הקופירייטרים של גל אורן.......

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
מבושה? בושה זה כשהתוכחה אמיתית. האדמנו מכעס!!
בושה שאלו הם עיתונינו, ובושה שהמנהלים של העיתונות שלנו לא קמו וזרקו את אגד ומשרד הפרסום שאחראי למודעה הפוגענית הזו מכל המדרגות.

בושה.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
בושה שאלו הם עיתונינו, ובושה שהמנהלים של העיתונות שלנו לא קמו וזרקו את אגד ומשרד הפרסום שאחראי למודעה הפוגענית הזו מכל המדרגות.

בושה.
רבי @פנס בערפל, אני פחות או יותר מסכים עם הדברים שאתה כותב בכל הקשור לפרסום מגמתי ואינטרסנטי בעיתונות (די נראה שאתה ממוקד על עיתון ספציפי, שאכן עוצמת הפרסום בו רחבה יותר מהאחרים ולכן התופעה בולטת בו. לא נראה לי שהתקבלה החלטה בהמבשר והמודיע שלא לפרסם דברים מהסוג הזה).
רק שלא הצלחתי להשתכנע שאם אתה היית מנכ"ל בשכר של עיתון שצריך לשלם משכורות כל חודש ונמצא במלחמת איתנים עם חוגים שונים שרוצים בכשלונו, היית נוהג אחרת.
אני בכל אופן מרגיש שיש סיכוי שהייתי נופל בזה, במיוחד כשנראה לי שניתן לסמוך על האינטלגנציה של האנשים.
לא ידוע לי על הסתערות על משרדי אפיקים רוזנטלר לרכישת קרקעות בבורות עילית.

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
רבי @פנס בערפל, אני פחות או יותר מסכים עם הדברים שאתה כותב בכל הקשור לפרסום מגמתי ואינטרסנטי בעיתונות (די נראה שאתה ממוקד על עיתון ספציפי, שאכן עוצמת הפרסום בו רחבה יותר מהאחרים ולכן התופעה בולטת בו. לא נראה לי שהתקבלה החלטה בהמבשר והמודיע שלא לפרסם דברים מהסוג הזה).
רק שלא הצלחתי להשתכנע שאם אתה היית מנכ"ל בשכר של עיתון שצריך לשלם משכורות כל חודש ונמצא במלחמת איתנים עם חוגים שונים שרוצים בכשלונו, היית נוהג אחרת.
אני בכל אופן מרגיש שיש סיכוי שהייתי נופל בזה, במיוחד כשנראה לי שניתן לסמוך על האינטלגנציה של האנשים.
לא ידוע לי על הסתערות על משרדי אפיקים רוזנטלר לרכישת קרקעות בבורות עילית.
אני מגיע ממקום אחר לגמרי, אסביר אחת ולתמיד את הכאב האישי שלי.
בעיניי הדרך הכשרה היחידה לצרוך חדשות היא עיתונות יומית חרדית. לא רדיו, לא אינטרנט, לא כלום. רק עיתונות יומית מפוקחת. עם וועדה תורנית רצינית ונשכנית וקווים אדומים.

ולכן, כואב לי מאוד לראות איך עיתון, שהוא היחיד שנכנס לביתם של מרבית מכריי (ובצדק), מציע אינסוף מלכודות פיננסיות נוראיות לקוראיו. בלי שום סינון, בלי שום אכפתיות לגבי גורלם של כל כך הרבה אברכים יקרים ואהובים שנפלו בפח, בזה אחר זה. בתמימות. כי הם מקבלים את העיתון הזה כמשהו ערכי ואמין (ובצדק, שוב).

ערכינו אינם למכירה, וחבל שעורכנו כן.

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אני מגיע ממקום אחר לגמרי, אסביר אחת ולתמיד את הכאב האישי שלי.
בעיניי הדרך הכשרה היחידה לצרוך חדשות היא עיתונות יומית חרדית. לא רדיו, לא אינטרנט, לא כלום. רק עיתונות יומית מפוקחת. עם וועדה תורנית רצינית ונשכנית וקווים אדומים.

ולכן, כואב לי מאוד לראות איך עיתון, שהוא היחיד שנכנס לביתם של מרבית מכריי (ובצדק), מציע אינסוף מלכודות פיננסיות נוראיות לקוראיו. בלי שום סינון, בלי שום אכפתיות לגבי גורלם של כל כך הרבה אברכים יקרים ואהובים שנפלו בפח, בזה אחר זה. בתמימות. כי הם מקבלים את העיתון הזה כמשהו ערכי ואמין (ובצדק, שוב).

ערכינו אינם למכירה, וחבל שעורכנו כן.
לא אתווכח איתך כי אין לי נתונים מדידים, אבל יש לי הרגשה שאנשים לא נופלים בהשקעות מפרסומות בעיתון.
הנפילות המהדהדות של בעלי צ'יינג'ים כאלו ואחרים היו בשיטת 'חבר' מביא חבר.

vhsvchch

משתמש מקצוען
אני רוצה להציג תזה אחרת, אני יודע שמאוד תכעסו עלי, אבל.
סיפר לי יהודי חילוני שעובד בהתקנת שערים חשמליים למקוואות שלפי הנתונים שלו מקוואות שבעבר הניחו רק קופה לתשלום ועברו לשערים חשמליים - נוסף להם בפתע פתאום עשרות אחוזים בהכנסות!!!
ואני לא אומר שיש חלילה גנבים, אלא זה קורה שמישהו שוכח או שילד לא מסתדר או שהאוטובוס צפוף וכדומה.
לאגד יש מאות פקחים וללא ספק יש להם גם נתוני תשלום בפילוח לפי קווים, ואם הם חושבים שצריך לצאת בקמפיין (חיובי או שלילי) במגזר שלנו כנראה יש לנו מה להשתפר....
אז במקום להעלב ולצעוק גיוועלד, אולי צריך לעשות חשבון נפש???

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
אם הם מפרסמים השכם והערב, כנראה משתלם להם
במילים אחרות, כנראה יש תמימים שנופלים בפח

שרית ו

משתמש מקצוען
סיפר לי יהודי חילוני שעובד בהתקנת שערים חשמליים למקוואות שלפי הנתונים שלו מקוואות שבעבר הניחו רק קופה לתשלום ועברו לשערים חשמליים - נוסף להם בפתע פתאום עשרות אחוזים בהכנסות!!!
ואני לא אומר שיש חלילה גנבים, אלא זה קורה שמישהו שוכח או שילד לא מסתדר או שהאוטובוס צפוף וכדומה.
לאגד יש מאות פקחים וללא ספק יש להם גם נתוני תשלום בפילוח לפי קווים, ואם הם חושבים שצריך לצאת בקמפיין (חיובי או שלילי) במגזר שלנו כנראה יש לנו מה להשתפר....

לא חושבת שחרדים משלמים פחות,
הם פשוט נוסעים יותר!!

כך שיכול להיות שבאחוזים זה אותו דבר ואלי אפילו פחות,
אבל במספרים זה הרבה הרבה יותר משאר המגזרים.

בכתבה ביתד הם כתבו שבחודש אלול הם מקבלים הרבה מעטפות עם כסף,
מעניין לדעת אם גם סטודנטים חילוניים שולחים כאלה מעטפות?!

שטייגען

משתמש פעיל
האברכים האלו אם לא יפלו פה יפלו במקומות אחרים, באחריות.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

'האוטובוס צפוף', חמורי גרם שכמותכם (אגד, לא כותב ההודעה...)? אז אולי, רק אולי, במקום להוציא קו 72 פעם בעשרים דקות ולדחוס אותו עוד בתחנות הראשונות ברמות, אולי, מה דעתכם, להוציא קוים כל 10 דקות כמו בלוח הזמנים, נניח? אולי? נכון רעיון טוב?

ואז במקום שניאלץ לזרוק את עצמנו דרך הדלת האחורית אל גוש האדם והעגלות (ולחטוף פאץ' בקרסול מהמאונטיין באגי'ס), ולנסוע כך כל הדרך כשפרצופינו מעוכים אל הדלת ורגלינו בסכנת צביטה עם כל פתיחה שלה ואין לנו שום דרך בעולם להגיע למכשיר התיקוף (אה, והוא גם לא עובד) -
אז נוכל פשוט לעלות כמו בני אדם, ולתקף.

הח"מ נסעה עשרות פעמים באוטובוסים שבהם לא הייתה שום אפשרות טכנית להגיע לנהג. המכשירים לא תמיד עבדו. במקרים מסויימים אנשים הגיעו לאלימות פיזית, מרוב צפיפות משוגעת וחום לוהט.
אגד לא עומדת בתנאי הרשיון שניתנו לה. היא לא מוציאה אוטובוסים, וזו עובדה. היא מדלגת נסיעות. מכשירי התיקוף בפנים האוטובוס - מקולקלים בהמוניהם, או לא קיימים. אז בסדר, אנחנו מבינים שאין ברירה וקשה וחסרים נהגים והפגנות. אבל בתוך כל זה, לצאת בקמפיין אדיב 'שכויח שזכרתם לתקף', זה חוכא ואיטלולא אמיתי. לעג לרש.

אוף.

(ואלו שלא משלמים, המודעות החייכניות לא יגרמו להם פתאום לשלם).

אנונימית בפרוג

משתמש פעיל
'האוטובוס צפוף', חמורי גרם שכמותכם (אגד, לא כותב ההודעה...)? אז אולי, רק אולי, במקום להוציא קו 72 פעם בעשרים דקות ולדחוס אותו עוד בתחנות הראשונות ברמות, אולי, מה דעתכם, להוציא קוים כל 10 דקות כמו בלוח הזמנים, נניח? אולי? נכון רעיון טוב?

ואז במקום שניאלץ לזרוק את עצמנו דרך הדלת האחורית אל גוש האדם והעגלות (ולחטוף פאץ' בקרסול מהמאונטיין באגי'ס), ולנסוע כך כל הדרך כשפרצופינו מעוכים אל הדלת ורגלינו בסכנת צביטה עם כל פתיחה שלה ואין לנו שום דרך בעולם להגיע למכשיר התיקוף (אה, והוא גם לא עובד) -

הח"מ נסעה עשרות פעמים באוטובוסים שבהם לא הייתה שום אפשרות טכנית להגיע לנהג. המכשירים לא תמיד עבדו. במקרים מסויימים אנשים הגיעו לאלימות פיזית, מרוב צפיפות משוגעת וחום לוהט.
אגד לא עומדת בתנאי הרשיון שניתנו לה. היא לא מוציאה אוטובוסים, וזו עובדה. היא מדלגת נסיעות. מכשירי התיקוף בפנים האוטובוס - מקולקלים בהמוניהם, או לא קיימים. אז בסדר, אנחנו מבינים שאין ברירה וקשה וחסרים נהגים והפגנות. אבל בתוך כל זה, לצאת בקמפיין אדיב 'שכויח שזכרתם לתקף', זה חוכא ואיטלולא אמיתי. לעג לרש.

אוף.

בדיוק באתי לשאול מה הדין במקרה כזה
עליתי אתמול לאוטובוס לנסיעה קצרה דווקא
אוטובוס מפוצץ (דווקא דן, לא אגד :))
לא היתה אפשרות לעלות מקדימה, וכמובן שלא היתה אפשרות לפלס דרך לנהג
זהו, בסוף הגיע הזמן לרדת
מה אני אמורה לעשות?
לצעוק לנהג שיחכה ויפתח לי מקדימה כדי שאשלם?
לזכור בפעם הבאה? אני לא אעמוד בעומס הרישומים
ואם בכלל יש לי מעבר, או חופשי - מה אני אמורה לעשות בפעם הבאה? להחליף אוטובוס ללא צורך רק כדי לתקף שוב במקום הפעם שעברה?

למה באמת חברות התחבורה מצפות?

מרשימה

משתמש סופר מקצוען
אני מחכה לחוק שאין צורך לשלם אם מכשיר התיקוף מאחור לא עובד.

מגיע אוטובוס, כתוב על הדלתות שאפשר לתקף מאחורה, אני עולה והופ! המכשיר לא עובד
עכשיו עלי לפלס את דרכי לנהג,
לפעמים באוטובוס צפוף זה בכלל לא אפשרי
ואם אני עם ילדים אז בכלל... מי ישמור עליהם בזמן שהאוטובוס קופץ בכביש, כי אני צריכה ללכת לשלם?

שישיה

משתמש סופר מקצוען

בושה.
בפעם הקודמת שהיה קמפיין של אגד על התשלום, משהו עם כמו שעל החלות משלמים משלמים גם באוטובוס-סליחה על הזכרון הבוגדני, התנצלו בהמודיע שהם לא הבינו את העוקץ וכשהגיעו תלונות הפסיקו את הפרסום...., נו נו אשרי המאמין.

ELISEVEN

משתמש פעיל

אוף.

כל מילה,
בדיוק באתי לשאול מה הדין במקרה כזה
עליתי אתמול לאוטובוס לנסיעה קצרה דווקא
אוטובוס מפוצץ (דווקא דן, לא אגד :))
לא היתה אפשרות לעלות מקדימה, וכמובן שלא היתה אפשרות לפלס דרך לנהג
זהו, בסוף הגיע הזמן לרדת
מה אני אמורה לעשות?
לצעוק לנהג שיחכה ויפתח לי מקדימה כדי שאשלם?
לזכור בפעם הבאה? אני לא אעמוד בעומס הרישומים
ואם בכלל יש לי מעבר, או חופשי - מה אני אמורה לעשות בפעם הבאה? להחליף אוטובוס ללא צורך רק כדי לתקף שוב במקום הפעם שעברה?

למה באמת חברות התחבורה מצפות?
לא נראה לי שיש "מתחרים" לאגד,
בדיוק השבוע משהי סיפרה לי(לא שאני צריכה הוכחות וסיפורים;)): שהיא היתה מאחרת קבוע לעבודה, עד שהחליטה לעשות "עבודת המידות", כל יום היא יוצאת בזמן, ואם בדקה איחור-אז רצה מתנשפת, והיא מאחרת כמעט כל יום, פעם כי האוטובוס נתקע, פעם כי הקדים, פעם כי אחר, פעם כי בכלל לא יצא:(, כל יום כל יום יש סיפור, ולכי תסבירי לבוס\ית,

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה