דרוש מידע אברך יקר בדיכאון

מצב
הנושא נעול.

משה רחמני

משתמש רשום
מילים קצת אולי קשות
אבל שמתי לב לאחרונה שיש הרבה מטפלים/ות רגשיים
שהם במצבים דומים בעצמם
כנראה חלק מההדרכה של לטפל בעצמך - זה לעזור לאחרים

שמעתי לאחרונה כמה מקרים של אנשים שיש להם בעיות רגשיות / זוגיות וכד'
שלומדים / מטפלים באנשים

אז אולי הפתרון הכי טוב לו זה ללכת ללמוד ולטפל באחרים....

או כמו הבדיחה של הנשוי פעם שלישית והוא יועץ נישואין
כי יש לו נסיון....

נערך לאחרונה ב:

מויסי

משתמש מקצוען
ממש ממש כואב הלב לשמוע חייבים לעשות משהו. אין כאן מישהו מכל הגולשים שיש לו איזה 200 ש"ח מעשרות להעביר להם ?
אני מוכנה להעביר 500 ש"ח @מויסי שלחתי לך מייל ל 8478159 אשמח אם תגיב איך אפשר להעביר את הכסף.
בשורות טובות.
ממש מחמם את הלב יישר כח החזרתי מייל מקווה שראיתם.

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ממש ממש כואב הלב לשמוע חייבים לעשות משהו. אין כאן מישהו מכל הגולשים שיש לו איזה 200 ש"ח מעשרות להעביר להם ?
אני מוכנה להעביר 500 ש"ח @מויסי שלחתי לך מייל ל 8478159 אשמח אם תגיב איך אפשר להעביר את הכסף.
בשורות טובות.
אולי לזה נפתח אשכול חדש?

הרי אין מצב שלא נוכל לגייס שם כמה אלפים יפים - עם עם ישראל הנפלא שלנו.
לכולנו יש סכומים של צדקה או מעשרות. אפי' קטנים.
יהודים - בא נשלב ידיים, בשביל יהודי שסובל ממש ממש שלא באשמתו. מי יודע כמה הצדקה והאחדות היהודית הזו יכולה למנוע מאתנו???

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אולי לזה נפתח אשכול חדש?

הרי אין מצב שלא נוכל לגייס שם כמה אלפים יפים - עם עם ישראל הנפלא שלנו.
לכולנו יש סכומים של צדקה או מעשרות. אפי' קטנים.
יהודים - בא נשלב ידיים, בשביל יהודי שסובל ממש ממש שלא באשמתו. מי יודע כמה הצדקה והאחדות היהודית הזו יכולה למנוע מאתנו???

אם יהיה פרטים נוספים (כמו פרטי בנק לאן להעביר או מייל - נוכל לפתוח אשכול)
@מויסי @חברהמנית

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בהחלט ממש מחמם את הלב !!! המייל שלי הוא 8478159 שטרודל וכולי. אני יבקש ממנו שיתן את חשבון הבנק הפרטי שלו בכדי שיבוא ישירות אליו. ושוב תודה מכל הלב.
פתחתי אשכול חדש, אך הוא הועבר לפורום תרומה וחסד..
מצורף קישור: https://www.prog.co.il/threads/הפרוגיסיטים-משלבים-ידיים-כנסו.777141/

שגיאות מי יבין

משתמש צעיר

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
כי לקופות יש פסיכיאטר פשוט ולא מספיק מוצלח ובהתחלה הוא באמת כן הלך אליהם עד שהתייאש.
יש לקופות [במיוחד מכבי] רופאים טובים.
רק שבמסגרת ציבורית די קשה להגיע אליהם.
כמעט כל הרופאים הטובים עובדים גם בקופת חולים [בנוסף לפרטי].

שגיאות מי יבין

משתמש צעיר
פתחתי אשכול חדש, אך הוא הועבר לפורום תרומה וחסד..
מצורף קישור: https://www.prog.co.il/threads/הפרוגיסיטים-משלבים-ידיים-כנסו.777141/
וואי ממש כל הכבוד אשריכם ישראל. הבעיה שאין כמעט מי שנכנס לפורום תרומה וחסד, אין עוד דרך להפיץ בשבילו ?
כאחת שמכירה מקרוב יודעת איזה ייסורים אלו ואיזה קושי זה שאין כסף עבור זה אלו ייסורים שאין לתאר במילים.

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ממש יפה כל הכבוד בתקווה שיהיה מי שיראה את האשכול שם.
וואי ממש כל הכבוד אשריכם ישראל. הבעיה שאין כמעט מי שנכנס לפורום תרומה וחסד, אין עוד דרך להפיץ בשבילו ?
כאחת שמכירה מקרוב יודעת איזה ייסורים אלו ואיזה קושי זה שאין כסף עבור זה אלו ייסורים שאין לתאר במילים.
גם אני חשבתי כך מיד. אמנם אפשר להבין את ההנהלה, שהעבירו את זה - אך אולי בכל זאת ניתן לבקש אישור חד-פעמי.
אני סבור שבאמת כמעט אף אחד לא נכנס לשם, חבל מאוד שלא יראו את זה.

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
במחשבה שניה - אולי נוכל כאן באשכול - להקפיץ אותו כל הזמן עם הודעה בסגנון 'תרמתי גם אני שלוש מאות שקל' או חמש שקל אפי'.

אני הראשון... בעזרת השם ובלי נדר, אתרום ברגע שייכנס לי סכום מסוים שאני מחכה לו. אז אוכל לעדכן באמת, אחר מעשה.
מה אתכם??

מויסי

משתמש מקצוען
במחשבה שניה - אולי נוכל כאן באשכול - להקפיץ אותו כל הזמן עם הודעה בסגנון 'תרמתי גם אני שלוש מאות שקל' או חמש שקל אפי'.

אני הראשון... בעזרת השם ובלי נדר, אתרום ברגע שייכנס לי סכום מסוים שאני מחכה לו. אז אוכל לעדכן באמת, אחר מעשה.
מה אתכם??
ממש מחמם את הלב בסופו של יום בזכות תרומתכם תוכלו להרים יהודי יקר ממשבר כה קשה. הלוואי ונצליח להגיע לסכום של 3000 ש"ח ואז נוכל להתחיל טיפול מסודר ובעז"ה לראות ישועות.

נופת צופים

משתמש פעיל
הלוואי שיגיעו לסכום.
מי שלא עבר את זה לא יכול לדמיין איזה ייסורי נפש יש בזה לבן אדם ולמשפחתו.....
לדעתי זוהי הצדקה המהודרת ביותר שיכול להיות. גם אברך נזקק גם לסייע לכל משפחתו. וגם לתת לו ישירות ללא ארגונים או מתווכים.

שגיאות מי יבין

משתמש צעיר
איך מעבירים?
הוא ציין מייל 8478159@ וכולי. הוא זמין דרך שם. (דרך אגב אני ביקשתי פעם שעברה לאחר שהצלחתי לארגן תרומה, קבלה על הביקור אצל הפסיכיאטר וסיכום ביקור והוא שלח לי הכל. כך שזה באמת ממש צדקה האוטנטית ביותר)

שגיאות מי יבין

משתמש צעיר
(דרך אגב אני ביקשתי פעם שעברה לאחר שהצלחתי לארגן תרומה, קבלה על הביקור אצל הפסיכיאטר וסיכום ביקור והוא שלח לי הכל. כך שזה באמת ממש צדקה האוטנטית ביותר)
כדי להבין כמה הבן אדם סובל אני חייבת לציין שמדובר כבר לפני למעלה משנה בעקבות איזה שאלה שהוא שאל באחד הפורמים.
@מויסי נשמח כולנו לשמוע האם כבר תרמו משהו.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה