אסור להאמין לך בכה"ג. מוטל עלינו לעשות הכל ואפילו דברים מגוחכיםתאמין לי שחשבו על הכולללללל!!
מתנחלים זה שם גנאי עם קונוטציה שלילית ולדעתי לא מכובד לכתוב את המילה הזאת צריך לכתוב בקבוצות של דתיים או של הציונות הדתית או משהו כזה.מי שיכול להפיץ גם בקבוצות וואצאפ של מתנחלי וכאלה שהולכים לשכם וכדו' זה יעזור מאד!
אני חושבת שלמרות שכולם בטוחים שעשו הכככל ,אכן צריך שתציעו את זה למשטרה ,מרגיש קצת דביל לכתוב את זה אבל אולי יש לו רב קו ודרך זה אפשר לעקוב אחריו או איזה אשראי.
אתה הולך ומתמקד מהודעה להודעהלמי שהתענין.
כן, בשתי התמונות זהו הבחור הנ"ל.
אחת התמונות מעט מרוחה.
הבחור חבש משקפיים והתפלל מעריב בליל שבת במערה עם הראש ישיבה.
מאז נעלמו עקבותיו.
עם האומץ והתעוזה שיש לו, יש מצב שכבר הגיע לישיבה של ראטה בארה"ב - עם טרמפים או בבגאז' של המטוס.טוב אז מי שרוצה לדעת מה הסיפור של ההעלמות הנוכחית בקצרה, מוזמן...
יש באמריקה רב ראש ישיבה משפיע בברסלב בשם הרב יואל רוטה שליט"א.
הרב רוטה הגיע לביקור בארץ לקראת ראש חודש ניסן.
נחת ברביעי עם בחורי ישיבתו בנתב"ג ונסע לבני ברק, למחרת היה בירושלים שישי יצא למירון לשבת, ראשון ליבניאל ומשם חזרה לאמריקה.
הנעדר ליווה את מסעו לבני ברק (טרמפים מירושלים), למחרת התפלל איתו שחרית בירושלים (הגיע בטרמפים) לאחמ"כ הראש ישיבה נסע לסיבוב קברי צדיקים בירושלים, שמואל הנביא (הלוך בבגאז' של האוטובוס של הישיבה... חזור איתי ברכב בלית ברירה מצידי....) חברון (הפעם באוטובוס עצמו ולא בבגאז') שמעון הצדיק (טרמפים).
למחרת מירון (טרמפים), ראשון נסע הראש ישיבה ממירון ליבניאל דרך ציון רבי כרוספדאי ורבי יוסי סארגוסי בגליל.
הבחור יצא אחרי הראש ישיבה איכשהו (כנראה שוב טרמפים...). במירון הוא עוד היה ליבניאל הוא לא הגיע...
איפשהו בדרך התפספס העניין של הטרמפים או משהו כזה.
אגב עוד בירושלים כשלקחתי אותו, שמעתי ממנו כל מיני תשוקות לקברים ביישובים ערביים וכו', ניסיתילהוריד אותו מהרעיונות האלו ללא הצלחה.
תשאלו אותי?
הוא איפשהו בין מירון ליבניאל דרך רבי יוסי סארגוסי ורבי כרוספדאי. רק מקווה שבחיים ולא מושלך בצידי דרכים רח"ל ל"ע...
אפשר לקחת את זהלכל הפרוגיסטים שלא יכולים לחפש
אבל רוצים לעשות והרבה
יש כאן גרפיקאי/ת שמוכנה להכין דף נחמד (או 2 בעמוד)?
עם כיתוב מצמרר שיעיר אנשים לתפילה וחיפוש כמו:
אברהם משה בן גיטל (16) עוד לא חזר הביתה מפורים
אמור עכשיו פרק תהילים אחד להצלתו וחזרתו הביתה
או משהו בסגנון, אולי עם תמונה שלו, כדי שאולי מישהו כן יצליח לזהות אותו
(אני לא נתקלתי בתמונה שלו או כרזה שמחפשים אותו פיזית- רק במחשב)
ותוכל לעלות אותו?
כל אחד מפה ידפיס את זה 5/10/50/100 כמה שהוא מסוגל
ויתלה באזור שלו (או ישלח ילדים לתלות)
יש מתנדבים?
העניין שפה אני מחפשת בעיקר את התפילותאפשר לקחת את זה
תזכי למצוותאני יעשה עכשיו
הייתי רוצה לעזור לך בזה, אבל אני לא מכירה אותה, ולא יכולה לעזור לך בזהרק הייתי רוצה לקבל אישור מהאמא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: