כן, כך גם אני הבנתי, מקרוב משפחה שלו, לא בבירור, אבל זו ההנחה, לא יודע על מה היא מתבססת, וכיוון שכך כמו שבחיפושים פיזיים עושים כל מאמץ מתבקש גם אם אין הרבה סיכוי כך גם כאן אמורים לעשות, וממילא יש בהחלט מקום לדברים כגון זה:אני לא מצוות ההיגוי בנושא... רק נמצא בקבוצה שמוזעקת כשהמשטרה המקומית עם יכ"ל וכו' מזעיקה.
אבל נראה לי שיש הגיון ואסטרטגיה מאחורי הפעולות הללו:
ממה שנראה לי, הכיוון הוא שהוא חי וקיים, ולא 'נעלם' על ידי צד ג' (חוטפים, בורות, חיות וכו') אלא יותר מעדיף להיעלם... משכך החיפושים העיקריים הם כשיש אינדקציה למיקומו.
ייתכן ואני טועה, אך כך אני הבנתי את הסיטואציה.
וממילא אינני מסכים עם @מישמשית שהגיבה בגיחוך להודעה זו של @ברבור באגםאולי הוא רואה גם את מה שאנחנו כותבים פה? במידה וכן, יש לי מה להגיד לך.
דבר ראשון יש מספיק אנשים טובים שיעזרו לך. בכל מצב שאתה נמצא אפילו הסיפורים הכי בעיתים. על תהיה לבד אף פעם!!
בוודאות שלא!אם לפי הנ"ל הוא כל כך קשור לרב ראטה, אולי הוא יצא מהארץ אחריו בזהות בדויה?
דיווחת הכל למשטרה?טוב אז מי שרוצה לדעת מה הסיפור של ההעלמות הנוכחית בקצרה, מוזמן...
יש באמריקה רב ראש ישיבה משפיע בברסלב בשם הרב יואל רוטה שליט"א.
הרב רוטה הגיע לביקור בארץ לקראת ראש חודש ניסן.
נחת ברביעי עם בחורי ישיבתו בנתב"ג ונסע לבני ברק, למחרת היה בירושלים שישי יצא למירון לשבת, ראשון ליבניאל ומשם חזרה לאמריקה.
הנעדר ליווה את מסעו לבני ברק (טרמפים מירושלים), למחרת התפלל איתו שחרית בירושלים (הגיע בטרמפים) לאחמ"כ הראש ישיבה נסע לסיבוב קברי צדיקים בירושלים, שמואל הנביא (הלוך בבגאז' של האוטובוס של הישיבה... חזור איתי ברכב בלית ברירה מצידי....) חברון (הפעם באוטובוס עצמו ולא בבגאז') שמעון הצדיק (טרמפים).
למחרת מירון (טרמפים), ראשון נסע הראש ישיבה ממירון ליבניאל דרך ציון רבי כרוספדאי ורבי יוסי סארגוסי בגליל.
הבחור יצא אחרי הראש ישיבה איכשהו (כנראה שוב טרמפים...). במירון הוא עוד היה ליבניאל הוא לא הגיע...
איפשהו בדרך התפספס העניין של הטרמפים או משהו כזה.
אגב עוד בירושלים כשלקחתי אותו, שמעתי ממנו כל מיני תשוקות לקברים ביישובים ערביים וכו', ניסיתילהוריד אותו מהרעיונות האלו ללא הצלחה.
תשאלו אותי?
הוא איפשהו בין מירון ליבניאל דרך רבי יוסי סארגוסי ורבי כרוספדאי. רק מקווה שבחיים ולא מושלך בצידי דרכים רח"ל ל"ע...
בשורות טובות!!קריאת תהילים משותפת
תהילים יחד - כל אחד מקבל פרק אחר, וביחד משלימים קריאת ספרי תהיליםnew.tehilimyahad.com
לאיש חדש?
אני בכלל חושבת שכדאי לנעול את האשכול הזהאני מבקשת ממי שכותב כאן שיחשוב פעמיים.
מה אם ההורים של הבחור קוראים כאן?
איזה צער אתם עלולים לגרום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: