תודה על החידוד.זה כמו לשאול אושר עד או רמי לוי, בקיצור שני יבואנים שלכל אחד מהם יש המון מוצרים.
זה כמו לשאול אושר עד או רמי לוי, בקיצור שני יבואנים שלכל אחד מהם יש המון מוצרים.תודה על החידוד.
רציתי לשאול אם יש עדיפות לפרומייקה למטבח של אברבוך על פורמקס (כי אין לי דרך להשיג את הקטלוג של אברבוך, והנגר - לא מחזיק קטלוג)
עניתי בהודעות הקודמות ששתי החברות יבואניות של חברות שונות ברמות שונות.יש חברות יותר איכותות ופחות הלא כן?
נדמה לי שאברבוך אכן יותר נחשבת איכותית בפורמייקות, אני צודקת חרש העץ?
הננו שלהם זה פניקס ננו המקורי זה הכי טוב מתוך כל הננו בשוק.אם כבר אז אשמח לשמוע ממך, חרש העץ,
האם אתה ממליץ על הננו של אברבוך?
לא מכירתודה על התשובות המחכימות.
ומה בקשר לאקריל של אברבוך שהם קוריאם לזה פילנס, את הממליץ?
האם יש לזה מראה יפה דומה ללנו?
לי יש מטבח בצבע 3156@חרש עץ איך כיום הפוורמייקה של פורמקס מסוג סופט?
דגם 3156
את מסכימה לשלוח לי תמונה?לי יש מטבח בצבע 3156
מאוד יפה וקלאסי
אני אישית מרוצה
מעדיפה לשלוח במיילאת מסכימה לשלוח לי תמונה?
אודה לך מאד.
תוכלי לשלב פולימר, חירוץ בארונות העליונים.@חרש עץ אני באמצע לתכנן מטבח ויש בו הרבה נגרות, מחד אני רוצה פורמייקה (בית עם ילדים) מאידך אני רוצה פינות עגולות, קנטים מעץ מלא או רעיון אחר לשדרג את הפורמייקה, שהבית לא יראה כמו משרד...
יש דבר כזה? אתה מתעסק עם זה?
תוכלי לשלוח לי תמונה של המטבח? חושבת גם לעשות מטבח בצבע הזה, יעזור לי מאד.לי יש מטבח בצבע 3156
מאוד יפה וקלאסי
אני אישית מרוצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: