לא יוצא טעים אם אני יעשה כמו כוס שוקו?למקסי הלט יש בטעם שוקו ותות
לא ראיתי שעושים בעיות אתו
או שאין מצב לעבוד על ילדים...?
לא יוצא טעים אם אני יעשה כמו כוס שוקו?למקסי הלט יש בטעם שוקו ותות
לא ראיתי שעושים בעיות אתו
כשהאבקה בטעם שוקו יש צורך להוסיף שוקו? או שזה פשוט כמו אבקת שוקו ששמים מים רותחים וחלב?להוסיף למעדן, או להכין כמו שיק עם קוביות קרח וקקאו וחלב.
לא ניסיתי באבקה בטעם שוקו אלא רגילה.כשהאבקה בטעם שוקו יש צורך להוסיף שוקו? או שזה פשוט כמו אבקת שוקו ששמים מים רותחים וחלב?
איך אפשר זה כמות גדולה?תבררי בחנות טבע נראה לי שאפשר לשים בקפסולה ולבלוע
זה באמת טעם מחריד
אבל אספר לך שהייתי מאד מפונקת באוכל ומאז שלקחתי את זה השתפרתי פלאים
עם איזה אבקה? על בסיס אפונה? איזה חברה?אני עושה עם שוקו ויוצא טעים מאוד
B&D על בסיס אפונה בטעם וניל, זה יוצא מאוד טעים,ואין שום צורך להוסיף סוכר, באבקת שוקו יש מספיק סוכרעם איזה אבקה? על בסיס אפונה? איזה חברה?
תודה!
אני חייבת תשובה דחוףףףאיך אפשר זה כמות גדולה?
למה לא לקנות מלכתחילה בטעם שוקו? למה לקנות וניל ולהוסיף שוקו? האם יש סיבה?יותר חלבון?B&D על בסיס אפונה בטעם וניל, זה יוצא מאוד טעים,ואין שום צורך להוסיף סוכר, באבקת שוקו יש מספיק סוכר
וכן,איפה ניתן לקנות באזור בני ברק אבקה של B&D?למה לא לקנות מלכתחילה בטעם שוקו? למה לקנות וניל ולהוסיף שוקו? האם יש סיבה?יותר חלבון?
קניתי וניל כי חשבתי שזה טעים,אבל גיליתי שזה לא כ"כ טעים,אז הכנסתי אותו לשוקו וזה יצא טעיםלמה לא לקנות מלכתחילה בטעם שוקו? למה לקנות וניל ולהוסיף שוקו? האם יש סיבה?יותר חלבון?
נראה לי שיש להם חנות ברחוב הרב קוקוכן,איפה ניתן לקנות באזור בני ברק אבקה של B&D?
תודה!
????תבררי בחנות טבע נראה לי שאפשר לשים בקפסולה ולבלוע
זה באמת טעם מחריד
אבל אספר לך שהייתי מאד מפונקת באוכל ומאז שלקחתי את זה השתפרתי פלאים
אבקת חלבון של פוראוור? יש טעמים? לאיזה מאכלים אפשר להוסיף את זה?אפשר להשיג אצלי של חברת פוראוור
האם יש לקנות דגמיות או כמות קטנה כדי לא לזרוק סתם שוב כסף לפח ולראות שאוהב את זה?יש וניל ושוקו בקול משהו חלב מים או כל שתיה אחרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: