דרוש מידע אבקות חלבון - כשרויות ומחירים. יתכן פער במחיר של 50%?

GBSA

משתמש סופר מקצוען
עוד דבר שצריך לשים לב - לכמויות סוכר שיש במעדנים ובמיוחד במשקים.
במשקה GO של תנובה יש כמות סוכר מטורפת.
מבחינת ספיגת החלבון כמדומני שאין בזה בעיה - ואולי אפי' יש מעלה בכמות מסוימת של סוכר - כנראה שלא צריך כ"כ הרבה.
אנשים שנזהרים מצריכה גבוהה של סוכר - במיוחד בבת אחת צריכים להזהר

שארפער

משתמש מקצוען
ויש לך מושג על פער המחירים העצום בין מעדן אקטיב מולר (העדה"ח) לאבקת מקסי הלט (העדה"ח.)?
יש איזשהו הבדל באיכות?

לאלה

משתמש על
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
@שארפער
בלת"ק חלקי.

חומצות אמינו יש בכל אבקת חלבון.

אבקת חלבון מיועדת בדרך כלל לספורטאים בהליך של חיטוב בו הם רוצים להגיע לתזונה של מקסימום חלבון ומינימום קלוריות.

אבקת חלבון ככל שהיא יקרה יותר יש בה פחות קלוריות.

אם אתה רוצה לצרוך חלבון בשביל עלייה במשקל, זאת אומרת שלא משנה לך הקלוריות והשומנים, להפך, זה יועיל לך.
לכן תראה שבאבקות חלבון של B and D יש הרבה קלוריות יחסית ולכן הן זולות יותר. וכן במעדנים יש הרבה קלוריות והרבה שומן. למטרה שלך - זה מעולה.

בהצלחה!

שארפער

משתמש מקצוען
ראיתי בסופר פארם אבקה, עם 25 גרם למנה, 13 מנות, רק 109 ש"ח בכשרות העדה"ח. רק שזה מחלבון שמופק מאפונה.
אחת ולתמיד, זה טוב כמו מי גבינה, או פחות?

לא מאוחר

משתמש מקצוען
לצערי כל הנושא הזה זר אצלי, למרות שזה כנראה נצרך.

רק מה שאני רוצה להבין, מה זה 'לצורך עלייה במשקל'? כאילו אתה רזה ואמור לעלות?? דיאטה הפוכה בכאילו?
פעם ראשונה שאני שומע...

שארפער

משתמש מקצוען
לצערי כל הנושא הזה זר אצלי, למרות שזה כנראה נצרך.

רק מה שאני רוצה להבין, מה זה 'לצורך עלייה במשקל'? כאילו אתה רזה ואמור לעלות?? דיאטה הפוכה בכאילו?
פעם ראשונה שאני שומע...
כן. בדיוק ככה.
וכמוני יש רבים.

אגב, רק שתדע שהתסכול והכאב הוא זהה. אין הבדל בין הגזמה כלפי מעלה, להגזמה כלפי מטה. סיכונים רפואיים, יש בשפע גם כאן וגם כאן, והדימוי העצמי, כשהוא שלילי, הוא מפריע במידה זהה. והעיקר הקושי לשנות את המצב מתסכל באותה מידה! יש כאלו שקשה להם להוריד וקל להעלות, אצל אחרים זה ההפך. אני, אחרי עבודה ארוכה הצלחתי להעלות 5 ק"ג שהיו קריטיים עבורי. העברתי דירה, אז התבלגן לי כל הסדר של הארוחות, והכל, כפי שיודע כל מי שהעביר דירה, ובחודשיים!! פשוט 5 הק"ג התנדפו! וזה היה מתסכללללל!!!

אשים את הקישורים גם כאן.

נערך לאחרונה ב:

GBSA

משתמש סופר מקצוען
ראיתי בסופר פארם אבקה, עם 25 גרם למנה, 13 מנות, רק 109 ש"ח בכשרות העדה"ח. רק שזה מחלבון שמופק מאפונה.
פעם התנסתי באבקה מאפונה - וטעמה היה מבחיל. צריך כנראה לערבב את זה עם משקה אחר בעל טעם חזק. (או שסתם יש לי רגישות בחוש הטעם)

ינוש

משתמש חדש
אחת ולתמיד, זה טוב כמו מי גבינה, או פחות?זוכרת איזה חברה היה האבקת חלבון ההוא שעל בסיס אפונה?

ינוש

משתמש חדש
זוכרת איזה חברה היה היתה האבקה ההיא שעל בסיס אפונה?
מאוד יעזור לי,תודה!

T5

משתמש פעיל
גם אני מחפש מי גבינה ככה המליצו לי
וחיפשתי בחנויות טבע לאף אחד לא היה
וגם שמרי בירה בפתיתים לא מצאתי רק בחנות אחת בכשרות בעלז האם אין משהו יותר טוב?

תמממממי

משתמש פעיל
נשארו אצלי אבקות חלבון בטעם שוקו של פוראוור
מוכרת ב80 ש"ח- מחיר פחות מעלות
מי שמעניין אותה- בבני ברק
forever.co.il4אין לכתוב כתובת מייל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה