נכתב ע"י רי;n4975316:באיזה גיל החיסון לזה? ומה עושים עם אח תינוק, של ילד שחבר שלו בגן היה חולה? (האח הגדול מחוסן כמובן)
נכתב ע"י להרגיש בבית;n4974448:ובהזדמנות זו תודה רבה שלוחה
לכל אותם הורים שנמנעים מלתת לילדיהם את החיסון
וב"זכותם" עדין מסתובבות בארץ מחלות ילדות
שהיו אמורות כבר להעלם.
נכתב ע"י ביילי;n4975837:אם המחוסנים נדבקים , מה מועיל החיסון?
(ואני מאלה שמחסנת)
נכתב ע"י y&m;n4975833:פותח האשכול, אפשר לנחש שאתה מבית שמש?
ב"ה שאני גר בירושלים
ועכשיו גילתי שבגן של הבן שלי יש 5 ילדים שיש להם את זה וכמה שהיה להם בחודש האחרון כנראה זה מגיע משם
ועוד גילוי ענק שלא ידעתם מי שמתחסן נגד החיידק הזה
אם הוא נדבק אז יש לו גם חום ועוד דברים ואם לא מתחסנים אז זה רק הדבר הזה בלי תוספת חום ועוד צרות ששמעתי מחברים בימים האחרונים ב"ה אצל הבן שלי הכל תקין רק יש לו אבעבות על כל הגוף ושם זה נגמר תפילותה שכך ימשיך ושלא נידע מצרות בעם היהודי בכלל
נכתב ע"י חיימיענקל;n4976026:לא נשמע הגיוני.נכתב ע"י y&m;n4975833:ועוד גילוי ענק שלא ידעתם מי שמתחסן נגד החיידק הזה
אם הוא נדבק אז יש לו גם חום ועוד דברים ואם לא מתחסנים אז זה רק הדבר הזה בלי תוספת חום ועוד צרות ששמעתי מחברים בימים האחרונים
אמנם, הגדולים שלי חלו באבעבועות כשעוד לא היה את החיסון, וכולם עברו את המחלה בקלות רבה, ללא חום, ללא צלקות וללא שום סיבוך.
אבל הם בסיכון לחלות בשלבקת חוגרת בגיל מאוחר, וזה הרבה פחות נעים.
הקטנים שחוסנו, לא נדבקו כלל!!!!
שהיו אמורות כבר להעלם.
נכתב ע"י טרוצער;n4979556:צודקת לגמרי.
ולמי שטוען שזה חינוך- זה כמו שמישהו יסע באדום ויגיד "אני עושה מה שבא לי", בבקשה- תיסע בכביש הפרטי שלך, כשזה נוגע לחיי אנשים אחרים- אי אפשר לעשות מה שרוצים. במיוחד כשזה עלול להגיע לפיקוח נפש.
(וסתם מעניין אותי מה רב יגיד על דבר כזה)
שהיו אמורות כבר להעלם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: