מעולה ממשהי לכולם.
אנחנו מתעקשים על אמבטיה ולא על מקלחון ביחידת הורים, ומבחינת מידות לא נכנס אמבט' רגילה.
אודה על חוו"ד בנוגע להתקנת אמבטיה פינתית [רגילה ולא ג'קוזי] ביחידת הורים.
מה המידות??מה את רוצה לדעת?
נראה לי 140 על 140מה המידות??
מחירים?
נכנסים לתוכה ומנקים מצויןלתשומת לב האמבטיה הפינתית לא נוחה לניקוי המרחק מקצה האמבטיה ועד הקרמיקה גדול מאורך היד
כך שכדי לנקות את האמבטיה כמו שצריך כולל הקרמיקה הצמודה צריך להכנס לתוכה
זה תלוי בהרגלים שלךהאם אמבטיה רגילה באורך 120 היא בסדר? או שהיא מאד לא נוחה ?
בתור אמבטיה יחידה בדירה לא הייתי שמההאם אמבטיה רגילה באורך 120 היא בסדר? או שהיא מאד לא נוחה ?
באמבטיה שהתקנתי היה רווח של 10 ס"ממשום מה לאמבטיה פינתית יש אשליה של חסכון במקום
במציאות זה ממש לא כך
ליחידת הורים.... ויש אמבטיה נוספת. כרגע יש מקלחת ביחידת הורים כי השטח לא מספיק לכיור + מקלחת + שירותים...בתור אמבטיה יחידה בדירה לא הייתי שמה
בתור אמבטיה נוספת/ ליח"ד זה עובר
לכי על אמבטיה של 1.3, תשאירי לך חדר מרווח, כיור רחב ואמבטיה טובהצירפתי תרשים של המקום
הרוחב הוא 1.35 ולא 1.25
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: