מבקשת מידע
משתמש מקצוען
מישהו יודע?שואלת בשביל חברה,
משהו יודע אם גננת פרטית מהבית שמדווחת על הכל יכולה לחתום אבטלה?
מישהו יודע?שואלת בשביל חברה,
משהו יודע אם גננת פרטית מהבית שמדווחת על הכל יכולה לחתום אבטלה?
18.מאיזה גיל אפשר לחתום אבטלה???
מוצאים לחל''ת שעכשיו זה באזור 30% 40% בגלל שיש הרבה אנשים שמבקשים ואין מספיק בשביל כולם!הגננות מקבלות שכר מלא?
או שמוציאים אותן לחל''ת?
אתם עדין לא יכולים לפתוח כי אתם משתמשים חדשים אבל אני אפתח בשבילכם זה כבר יופיע באיש את רעהו!היי אני לא יודעת איפה פותחים הודעה חדשה
אבל מישהי יכולה לבדוק לי בקשר לסרט לא ליפול
איך קוראים למי שהציגה בתור רות?הילדה הזאת?
בלא ליפול 2
ואת יודעת איך קוראים לשחקנית בלא ךיפןל 2???רות הילדהאתם עדין לא יכולים לפתוח כי אתם משתמשים חדשים אבל אני אפתח בשבילכם זה כבר יופיע באיש את רעהו!
אין לי מושג אבל עכשיו תעברו לשם לדון על זה!ואת יודעת איך קוראים לשחקנית בלא ךיפןל 2???רות הילדה
איפה לדון על זה?שלחי קישוראין לי מושג אבל עכשיו תעברו לשם לדון על זה!
אם היא עצמאיתמישהו יודע?
איפה לדון על זה?שלחי קישור
ואבטחת הכנסה?אם היא עצמאית
לכאורה לא
במידה וחודשי העבודה היו אצל מעסיקים שונים האם צריך להביא אישור מכל המעסיקים על תקופת העבודה וסיבת הפיטורין?
נדמה לי שנכון לעכשיו היא לא זכאית.מישהו יודע?
היום חשבת שכר של גנים אמרה לי שיש כאלו שהוציאו לחל"ת ויש מי שדאג שיקבלו כרגילהגננות מקבלות שכר מלא?
או שמוציאים אותן לחל''ת?
אם היו עונים, הכל היה קל יותרהיום חשבת שכר של גנים אמרה לי שיש כאלו שהוציאו לחל"ת ויש מי שדאג שיקבלו כרגיל
(ברעיון הוא שבסוף שנה ימשיכו ללמוד את מה ש"חפשו" עכשיו כך שזה מתקזז, ויש גנים שלא רוצים או שמסיימים בין כה אחרי והם הוציאו לחל"ת- צריך להתקשר להנהלה ולשאול)
כל חודש.איך ביטוח לאומי משלמים את האבטלה?
את כל הסכום בבת אחת כמו דמי לידה או בסוף כל חודש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: