דרוש מידע אבטלה אחרי לידה

מאב

משתמש פעיל
אני עזבתי עבודה לאחר הלידה וקיבלתי חופשת לידה.
כפי שראיתי באתר הביטוח הלאומי אני זכאית לדמי אבטלה רק 90 יום אחר התפטרותי בגלל שאין סיבות מיוחדות להתפטרות.

יש למישהי מושג האם אפשר להתפטר כביכול יום לאחר הלידה כדי שאוכל לקבל את דמי האבטלה מיד או שיש לזה בעיה כי קיבלתי דמי לידה.

דרכי חיים

משתמש חדש
כפי שראיתי באתר הביטוח הלאומי אני זכאית לדמי אבטלה רק 90 יום אחר התפטרותי בגלל שאין סיבות מיוחדות להתפטרות.

יש למישהי מושג האם אפשר להתפטר כביכול יום לאחר הלידה כדי שאוכל לקבל את דמי האבטלה מיד או שיש לזה בעיה כי קיבלתי דמי לידה.
אין כפל קצבאות ומי לידה זה חלף משכורת ולכן זה לא אפשרי

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

כן בהחלט מנסיון רב!!!!

את צריכה לשלוח מכתב התפטרות לאחר הלידה (יש לך 15 יום כי חופשת לידה זה 105 ואת צריכה רק 90)
מומלץ לשלוח במייל עם תאריך להדפיס ולשמור כאסמכתא את התאריך - זה חשוב
ניגשים ללשכת התעסוקה ביום שמסתיים חופשת הלידה ומתחילים לתקוף נוכחות (כמו כל אבטלה)
אחכ בתביעה לביטוח לאומי מצרפים את מכתב ההתפטרות (מומלץ גם לקבל מכתב מהמעסיק (אישור) על שהתפטרת

רק שימי לב שאם את זכאית לתשלום גמל (פנסיה) בחלד , לא תקבלי את זה כי התפטרת

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כן בהחלט מנסיון רב!!!!

את צריכה לשלוח מכתב התפטרות לאחר הלידה (יש לך 15 יום כי חופשת לידה זה 105 ואת צריכה רק 90)
מומלץ לשלוח במייל עם תאריך להדפיס ולשמור כאסמכתא את התאריך - זה חשוב
ניגשים ללשכת התעסוקה ביום שמסתיים חופשת הלידה ומתחילים לתקוף נוכחות (כמו כל אבטלה)
אחכ בתביעה לביטוח לאומי מצרפים את מכתב ההתפטרות (מומלץ גם לקבל מכתב מהמעסיק (אישור) על שהתפטרת

רק שימי לב שאם את זכאית לתשלום גמל (פנסיה) בחלד , לא תקבלי את זה כי התפטרת
מי שעבדה בצהרון שזו משרה לפי שעה יכולה גם לעשות את זה?

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אין הבדל

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה